dejan24 322 Napisano Januar 5, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Eto i ja da se prijavim, šta reći o sebi osim da nemam još motor ali pokušavam da prodam kola i napokon kupim jedan lep Transalp da sam blizu 40 godine. Veliki ljubitelj napred navedenog motora i kao sto kaže moj prijatelj koji je zaslužan za ljubav prema dvotočkašima da sam ja "bajker zarobljen u sedlu bicikla". Eto toliko od mene i pozdrav svim bajkerima sa motorom ili bez njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Januar 5, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Samo strpljivo! Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Januar 6, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...