CAJA 1171 Napisano Januar 3, 2011 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Stara mi posustala pa trazim drugu,polovnu ili novu svejedno,samo da je ocuvana! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11144 Napisano Januar 3, 2011 Hronični Motociklopata, 7605 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan imas to u Louis katalogu, nije skupo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Januar 3, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan boban sajla u bg-u pravi po meri, mislim da nikako ne moze da predje 500din. drugar je odneo staru i prema njoj su napravili novu za 2 sata cini mi se da je bila gotova i bilo je oko 300-400 din... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Januar 4, 2011 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na korisnim informacijama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Januar 4, 2011 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Imas i u Temerinu coveka koji pravi sajle,ima Max njegov broj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Januar 20, 2011 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan U Temerinu nisu hteli da mi prerade sajlu... A više ne znam koga da iscimam da mi donese sajlu iz Louisa(niko neće da se zeza zbog 1500din),a za BG idem par puta godišnje. Jedino ako je neko voljan da je odnese do Boban sajle ili da mi istu naruči/donese iz Lousia,bio bih mu mnogo zahvalan,naravno sve troškove ja plaćam!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Januar 20, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan a da probas da nadjes broj bobana pa da pitas da im posaljes sajlu AKSom ili City expresom, pa i da ti tako vrate istu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Januar 20, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Imaš druže na Klisi kod Najlona od glavnog ulaza u toj ulici cirka 100m lik radi taxi baždarenja i sajle. Bio letos za KLXa kvačilo sajla 400din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chronomaniac 51 Napisano Januar 21, 2011 U prolazu, 67 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CBF600s Prijavi odgovor kao problematičan Bila i ja kod lika sa Klise, km sajla promenjena pre godinu dana i dalje trci mislim da je bilo 500 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...