nenadd 17 Napisano Januar 2, 2011 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko najbitnije tacke za kacenje crashbara za Apriliu Pegaso 650 cube 1999.Hocu da pravim . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Januar 2, 2011 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj kako je to hepco-becker postavio.http://www.hepco-becker.de/anbauanleitungen/502701.0001.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano Januar 2, 2011 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ,to mi je trebalo.Mislim da ce biti ok.Ako idem na varijantu povisenog pa da se spaja ispod fara,da li se i tu kaci u nekim tackama za sasiju ili se spaja samo sa drugom stranom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1943 Napisano Januar 3, 2011 Drug član, 2896 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto i ja razmišljam o savijanju cevki evo malo ideja. razlika je za stariji model od ovoga. Ako ima ko da se prijavi da može ovo da napravi može slobodno da se javi treba da pravi dva kompleta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...