boldor 64 Napisano Januar 2, 2011 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem nov spaner lanca bregaste za hondu cbx 550f.Ako neko ima ,nek se ne stidi da javi . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Januar 2, 2011 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovo cbx 2 Napisano Januar 3, 2011 U prolazu, 33 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Honda CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pro,Sretna ti nova godina a imam spaner polovan ali odlican i jos delova od masine ako ti odvvara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Januar 3, 2011 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ponudi,ali polovan imam i ja.Voleo bih nov spaner,ipak novo je novo. Klizaci lanca bregaste me interesuju,ako su u dobrom stanju.Prednji je na slici,sa spanerom,a zadnji je ravan i dosta je dugacak,na donjem kraju ima navucenu plastiku.Ako to imas,mozemo poslovati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Januar 3, 2011 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan Da trebaju mi i izduvne grane,ako su ocuvane,original. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovo cbx 2 Napisano Januar 5, 2011 U prolazu, 33 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Honda CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav.Imam klizace i imam cijeli motor u delovima,a grane su 4 u 1 .Spaner nov u Hondinom skladistu nije bas jeftin . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Januar 5, 2011 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan Izduvne grane sam nabavio iz madjarske,nov spaner je bio pre 4 godine 80 evra,original honda,sad ne znam koliko kosta,da li je cena ostala ista.Klizaci me interesuju,mozes sliku staviti,da vidim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...