zocajob 10 Napisano Januar 2, 2011 (promenjeno) U prolazu, 2 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Kacige na prodaju, Arai Viper GT odlična putna kaciga,M velicina, kupljena 2010, kao nova, sa dodatnim pinlock vizirom, 210eur (nova je preko 500eur, HJC ZF9, M velicina, nošena 2 sezone, ima par ogrebotina, sa dodatnim crnim vizirom, 70eur Tel 063222499 Promenio Januar 2, 2011 član zocajob Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peppa prase 3 Napisano Januar 2, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan koja je velicina kaciga? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zocajob 10 Napisano Januar 2, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Dodate velicine, hvala, Peppa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Januar 2, 2011 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Koliko cenis tamni vizir za HJC u koliko je na prodaju odvojeno? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zocajob 10 Napisano Januar 3, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Za sada nije na prodaju samo tamni vizir, ali, ako neko bude zainteresovan samo za kacigu bez tog vizira, javljam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zocajob 10 Napisano Januar 10, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Josh slika Arai HJC Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Januar 27, 2011 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam i dalje zainteresovan za tamni vizir..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zocajob 10 Napisano Mart 8, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan HJC prodata, ostao ARAI Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Mart 8, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam dal pase na moju hjc ali ako nije prodat vizir i ja sam zainteresovan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zocajob 10 Napisano Mart 8, 2011 U prolazu, 2 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Vizir prodat sa HJC kacigom Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Steel_Stallion 647 Napisano Mart 8, 2011 Hronicar Svakodnevnice, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Brod i to onaj prekookeanski :D Prijavi odgovor kao problematičan Vizir prodat sa HJC kacigom Pozz ja novi vlasnik HJC kacige sve je bilo skroz korektno, plus za prodavca. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...