zool 230 Napisano Januar 2, 2011 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan Madrid - Camping La Frontera Duzina: 605km Rastasmo se od hotela i pozdravismo sa Madridom. Pravac granica sa Andorom i Cammp La Frontera Neke zivuljke Napokon Pirineji Stajemo kod muzeja motora, ali nemamo srece. Zatvoren je. Stigosmo i u kamp,vecerasmo i zavesa se spusti.... Ostatak slika na link-u 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 48 Napisano Januar 3, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan Brate,razbazdario si ovaj forum tvojim putopisom ....ali bez tako dobrog saputnika i fotografa,nista.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 3, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan ustajenje,palenje kompa,kafa i naravno vas putopis!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roki-Roki 10 Napisano Januar 3, 2011 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Njemacka Motocikl: BMW K1200R i F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan A ne da je dobro nego ..... ubija. Za Gibraltar sam se i ja zeznuo, mislio sam da mi , s obzirom da zivim u Njemackoj, ne treba viza ..... bio 2 sata u koloni i .... nalevokrug . Rekli su mi da sam trebao u Britanskoj ambasadi traziti vizu za Gibraltar (kolonija je pa ne vazi viza za Englesku) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velimlje2 707 Napisano Januar 3, 2011 Drug član, 1461 postova Motocikl: 2017 BMW R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Namerno izbegavam putopise , ali moram da napravim izuzetak Bravo !!! Super tura , slike .... Bio na Gibraltaru , steta je sto niste mogli uci , bas vredi videti ... drugi put !! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zool 230 Napisano Januar 3, 2011 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan Camp La Frontera - Andora - Pirineji - Camp La Regate Duzina: 290km Jos jedan dan je poceo. Posto smo se uspesno dovukli do granice Andore vreme je bilo da ubacim turu za taj dan. Imali smo opet alternativne pravce, tj. uspeo sam da povezem par tura po Andori i Pirinejima koje su mi se ucinile zanimljivim. Rezultat je jedan fenomenalan dan koji smo proveli. Doduse tih 280km smo prelazili 12 sati, al sta je tu je Kaficaaaa Dobili smo novog drugara u rezidenciji do nas. Momak je Nemac i ono sto je zanimljivo je kilometraza njegovog motorcikla. Doduse meni je zanimljivo . Motor sa gornje slike je presao 240 000km. Decko ga je kupio od nekog casopisa ( zaboravih ime) sa predjenih 200 000km, Nemci se igrali i radili endurance test. Po njegovim recim na motoru nista nije radjeno, ako se to tako moze reci, jer su na njega stavili sve sto su smislili od dodatne opreme. Cak mu je i podloska za copavu menjana. Kamp Doruckovasmo i put pod noge. Prva stanica Andorra La Vella Ubrzo pobegosmo iz grada i odosmo u planine, napokon. Ono izmedju kuca je ulica . Tuda nas je ruta vodila ))))) Priblizismo se Francuskoj granici i nabasasmo na zanimljivo mesto. Kako se zove nema pojma . Uglavnom sastoji se iz par hiljada prodavnica, tax free je i u njemu je bilo jedno 3000 bajkera posto ima jedno 10 radnji sa moto opremom.Raj na zemlji A onda dodje Francuska Posle 30-ak kilometara ovakvog puta bez i jednog zivog coveka. Nailazimo na gradic. Zbunjeni gledamo gomilu na ulici i pomislismo, mora da je neka biciklisticka trka . Medjutim skupilo se 40 lokalaca na dva terena za bocanje i bocaju ljudi, uzivaju . Pobednik vremena ili resho kvatro, mnogo kilometara predjenih sa istim, pa sam sentimentalno vezan. Ostavismo gradic iza sebe i nastavismo..... Pogled na putic koji nas ceka Stigosmo na deo sa gornje slike Inace duz ove deonice smo naleteli na veliki broj leptira, videli smo ih na desetine. Malo civilizacije opet Nabasasmo na zanimljivo mestasce za popiti kafu Dok smo pili kaficu poce i predstava na trgu Al sunce ne ceka, a ja bas ne volim da vozim po mraku (malo sam coki po noci) pa nastavismo put Ja inace patim od ovakvih prizora. Obozavam drvorede. I stigosmo u kamp. Ozidani rostilj sa resetkama, da ne vucete svoj kad kampujete. Ovo je jedan on najlepsih dana koje smo proveli na ovom putovanju. Ostatak slika na link-u 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 3, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan paaaaaaaa,ovo je bilo sve kroz zelenilo i bas je bilo opustajuce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zool 230 Napisano Januar 3, 2011 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan Camp La Regate - Camp Le Rouminque Duzina: 534km Here we go again..... Budjenje, spremanje, dorucak koji ide uz kamp mesto u restoranu na obali jezera. Kamp je lociran na prelepom jezeru koje je veoma popularno za ribolov. To sam zakljucio po klicini ribolovaca u kampu (70%). Inace tad pocinju moje muke sa Francuskom. Oni jednostavno odbijaju da poveruju da iko jede slani dorucak. Za vreme naseg proputovanja kroz ovu zemlju bio sam prinudjen da doruckujem deciju radost. Mrzim kroasane i dzem! Ocu slano al' dzaba, samo puter,kroasani i dzem, eventualno neko pecivo mrtvo . Posle duzeg vremena poseti nas i kisica Mnogo ljudi vole pecanje. Ovo je bio cest prizor. Guzva, ali postoji i zaustavna traka koju izrabljuju bajkeri. Jedino u Nemackoj nam je jedan lik dobacio zbog voznje zaustavnom. Nas petoro se prosli pored njega, koji je blejao jedno dva sata u zagusenju, pa ga je pogodilo verovatno.Naravno niko ne vozi preko 30-40km/h, od motorista, ukoliko se krece zaustavnom. Stigosmo do kampa. U medjuvremenu, u prodavnici u kojoj smo se snadbeli, upitasmo za savet o dobroj hrani. Posto smo se nalazili na okeanu, smatrali smo da je neki riblji restoran logican izbor. Ljubazna prodavacica, jedna od retkih na koju smo nabasali da ne kuburi sa engleskim, nas uputi na obliznji restoran sa recima da se pozovemo na nju. Posto smo bili gladni put pod noge, ali avaj restoran se otvarao za 45 minuta,pa smo problejali na plazi. Napokon se otvorio i vredelo je . Gladna saaaaam Sunce odlazi, a plima dolazi. Home sweet home Ostatak slika na link-u 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Januar 3, 2011 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan majko mila...srecna nova godina i da predjete jos barem toliko i u ovoj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zool 230 Napisano Januar 3, 2011 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan Camp Le Rouminque - Camp Le Kergarion Duzina: 583km Umor, sta to bese? Lagano smo otupeli od sedenja u sedlu. Kuca, sta to bese? Prevalismo skor 3/4 puta, a kraj se jos ne nazire. Kolege zovu pitaju dal' smo zivi, zezaju barabe . Sa familijom smo u manje vise redovnom kontaktu, ostavili smo im web adresu na kojoj mogu da gledaju slika sa puta koje smo maltene svakodnevno uploadovali. Sva sreca da 90% mesta gde smo odsedali ima neki vid interneta. Velika vecina kampova ima wifi, a hoteli svi sto nam je u mnogome olaksalo zivot. Kamp - definitivno najveci u kojem smo odseli. Ogroman je. El campamento Hrana u prirodi Pogled odozdo Zavrsi se i taj dan Ostatak slika na link-u 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 3, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan na meniju izmedju ostalog su bile i sisarke!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zool 230 Napisano Januar 3, 2011 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan Camp Le Kergarion - Omaha Beach Duzina: 563km Novi dan svanu Nisam ja umorna ni malo samo tako izgleda Pravac Omaha Beach Prosli smo pored mase krstova kraj puta Stigosmo i do Omaha beach-a Posle obliaska tutanj u kamp koji se nalazio 500m dalje na obliznjoj litici. Doduse motorom je moralo okolo. Posto smo skockali sator, pravac restoran i setnja po plazi. Vrnusmo se u kamp i polegasmo, al pre krpa Marija je napravila par fotkica, kao i uvek. Ostatak slika na link-u 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Januar 3, 2011 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam otvorio putopis i video o cemu se radi, samo sam ga zatvorio da ne uzimam na kasicicu...pa sam danas natenane sve po redu... Svaka vam cast na putovanju! Velika vecina, i kad bi imala mogucnosti, ovo bi podelila na minimum 3-4 putovanja, ali vi ne, i na tome vam zavidim. Upravo to je ono sto mi nedostaje na mojim putovanjima, jos dana u sedlu i jos novih predela i puteva! Uzivam! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zool 230 Napisano Januar 3, 2011 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan Omaha Beach- Caen - Gmind Duzina: 1010km Ustadosmo i na brzaka se spakovasmo. Resili smo da doruckujemo u Kaenu. Kao sto rekoh, samo decija radost za dorucak. Posle "obilnog jela" nastavismo dalje... Tako blizu, a tako daleko . Marija mi nikad nece oprostiti sto nismo svratili u Pariz. Jbga nije bilo sanse ovaj put. . Idemo dalje dok grad svetlosti ostade iza nas, neonjushen Opet guzva i novi drugar sa sapatnicom, vozlili smo se sledecih 100-ak km. Guma je podlegla posle skoro 20 000km. Pre pocetka sam stavio nove Metzeler Turance, i prezadovoljan sam sa istim. Do sada sam trosio EXP verziju, ali je definitivno stari model ono sto mi je leglo k'o budali samar. Od 1-49 stepeni smo imali temperaturni raspon, kisa, makadam, sljunak, blato, svasta nesto, cutale su i drzale podlogu . Dodje i Nemacka napokon, a meki krevet i odmor od par dana se blizio. Ziveo autoban koji nam je omogucio da sto pre sjashemo Dovukosmo se u Bazu raspakovasmo i... schlafen! Ostatak slika na link-u 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zool 230 Napisano Januar 3, 2011 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan U Gmindu smo ostali par dana. Kao i prosli put, pranje, peglanje, veliki servis i r'n'r sto bi rekli Amerikanci, u nasem slucaju rest and rehabilitation. Malo smo se odmarali, malo akcijasili. Majstori u Zentrumu u Minhenu napravili sranjce. Stavili mi pogresne gume, ali cim su shvatili pogresku ponudise kompenzaciju u vidu smanjenja racuna za 100e, sto sam hteo ne hteo morao da prihvatim. Menjanje guma nisu mogli da odrade tog dana, a ja sam morao da se mrdam nazad u Gmind. U medjuvremenu nas plan da idemo u Italiju , Grcku , Makedoniju i da se odozdo vrnemo se takodje promenio. Naime, jedan deo drustva je po planu tih dana vozio Alppe u Sloveniji i deo njih je produzio za Rovinj, dok se deo vratio kuci. Posto su oba puta, i nas i njihov bili planirani poprilicno unapred, a bili smo upoznati o istim, ostao je neki dogovor da se negde sretnemo ako se ukaze prilika. Zile i ja smo bili u redovnom kontaktu pa je logicni sled bio da se vidimo, kad smo se vec preklopili. Dogovor je pao i poce pakovanje. Plan je bio da se nadjemo u Rovinju, izblejimo par dana i vrnemo se kuci. Ni od toga naravno nije bilo nista, posto smo zavrsili na Jadranskoj magistrali i u Sarajevu . Gmind - Lihtenstajn - Rimini Duzina: 812km Posto smo prosli kroz svaku zemlju koja nam je bila u blizini, greota bi bila da ne posetimo Lihtenstajn i San Marino, tako da smo krenuli da se nadjemo sa drugarima... al preko male krsne . Dogovorili smo se da se nadjemo za dva dana u Trstu i da zajedno odatle odemo do Rovinja, gde nas je cekao bungalov, naravno u kampu. Ne bi bio red da se prekida tradicija. Cudno je kako ti je svaki put sve lakse i lakse da se spakujes i napakujes . Lihtenstajn GSP Kafic Idemo dalje, sve brze i brze .... Opet neke planine Drugari extremni Stigosmo Ostale slike na link-u 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zool 230 Napisano Januar 3, 2011 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan Rimini - San Marino - Trst - Rovinj Duzina: 571km Lagano budjenje, pakovanje i pavac San Marino. Kamp Krenusmo u susret drugarima. San Marino Mirnoooo Pravac Trieste YU Nostalgija - kakvu smo drzavu imali, place mi se od tuge sto se raspala. Napokon slovenski jezici Nadjosmo neki simpaticni pab, vezasmo ata i posedasmo da calabrcnemo i sacekamo drugare. Sta se desi kad ne skidate rukavicu dva meseca. Posto se banda skupila, krenusmo put Rovinja i zasluzenog odmora. Stigli smo u neko zlo doba i iscrpljeni smo se povukli u odaje. Ostatak slika na link-u 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 3, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan ovaj predeo mi jako lici na tirol? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Januar 3, 2011 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nekom je zivot majka, a nekom maceha :ooo: :ooo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Januar 3, 2011 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, jel sad gotovo...? Mislim, jer ako jeste, da se zakljuca podforum Putovanja. TRAJNO! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Januar 3, 2011 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu.... Posle ovog mi glupo da kacim putopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano Januar 3, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Savršenstvo...hvala na putopisu i prelepim slikama Europe. Svaka čast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zool 230 Napisano Januar 3, 2011 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan Istra Duzina: Nepoznata Odmor napokon . Nadjosmo se sa drugarima: Katom, Saletom i militantnim krilom Ziletom (sa leva na desno) Usual suspects Sledecih pet dana smo proveli istazujuci lepote Istre. Moram vam priznati da nam je trebalo malo odmora. Nedeljamo vec smo u tempu, presabiranjima, rutiranjima i svemu ostalom sto ide uz ovakav put. Sada je doslo vreme za opustenciju i turice od po 50-ak kilometara. Zezanje nikad bolje, mada nas je dva dana maltretirala kisa pa Marija i Kata nisu mogle da se rostiljaju na stenama. To svrljanje je izgledalo otprilike ovako Malo slicica Svemirsko vozilo iz Portoroza El campamento gde smo odseli Rovinj Pula - rodno mesto jednog od mojih omiljenih bendova KUD Idijota Respect za "Stare Pizde"!!!!! Sve u svemu, prelepo provedenih pet dana. Drustvo, hvala puno za ovaj odmor i Mariji i meni je neverovano prijalo. Dva meseca smo vidjali poznate ljude na kasicicu. Svakih 15-ak dana kako smo se vracali u Gmind. Odlepi covek posle odredjenog vremena. Uzeli se drugova . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zool 230 Napisano Januar 3, 2011 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan Rovinj - Jadranska Magistrala - Sarajevo Duzina: 713km Rano jutro spremismo se i krenusmo put jadranske magistrale. Stadosmo na kaficu i da se oprostimo od Zileta. On se ovde odvajao ka Zagrebu jer je zurio kuci, a mi nastavismo ka Mostaru i Sarajevu. Zanimljiv detalj za neke, pola sata smo debatovali sa konobarom kod koga je gore. Sve u svemu, ja stekao utisak da bi vecina ljudi bila presrecna da se Copa vrne. Izljubismo se za Ziletom i nastavismo dalje. Stigosmo u Sarajevo. Posto nas je GPS vrteo po neverujete kakvim mestima (prvi put me prodao za zivota, a vukao sam se po raznim vukojebinama) nekeko se nadjosmo sa covekom kod koga smo trebali da prespavamo. Slika nema jer nije bilo nikome do slikanja. Pocrkali smo. Sva sreca da je bila blizu Bash charshija Parkirsmo motore, istusirasmo se i pravac hrana. Dogodovstine sa sarajlijama nikad dovoljno, plakali smo u taxi-u. Upitasmo coveka da li mozda zna da li radi cevabdzinica "Tarik Hodizc" u to doba (23h). Covek uze motorolu i poce smeh: "Ljudi treba mi informacija, radi li Hadzic u Bash charshiji?" "Kolega ne mozete da postavljate takva pitanja na glavnom kanalu!" 'A sta mi je ciniti, raja mi gladna u kolima..." Posle 5 minuta smeha, sto sa dispecerom, sto sa taxsitom dodjosmo do charshije. Naravno zatvoreno, upitasmo prvog prolaznika sta radi i uputuse nas na sledecu. Stativa, opet, sva sreca nabasasmo na jednu otvorenu. Upitasmo konobara, posto se i ova cavabdzinica zvala "Hodzic", koji je taj Hodzic? Odgovori nam covek: "Kako koji, pa onaj bez dodatka, prvi, ovde su najbolji cevapi. Ti probaj kod drugog, pa ako su ti bolji, ja cu ti platiti sledece ovde." Cevapi nikad bolji, a uz njih sofersko pivo (0% alkohola). Posle cevapa krpe..... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zool 230 Napisano Januar 3, 2011 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan Sarajevo - Romanija - Beograd Duzina: 328km Dogovor je bio da budjenje bude prirodno, obilazak Bash charshije, dorucak i lagano povlacenje ka Beogradu preko Romanije. Sve je bilo kako je i isplanirano. Sedosmo u kavanu i narucismo sarajevsku deciju radost. Napokon malo jaci dorucak. Kako covek da vozi ceo dan ako mu isti pocne sa krosasanom i dzemom????? Zavrsismo setnju po Sarajevu i krenusmo ka kuci. Domaci irvasi Kata se maskira Bienvenido a Serbia )) Posle dva meseca se vracamo rodnoj grudi Drustvo nas sacekalo kod Sapca, u lokalnom domu kulture. Popismo picence sa drustvom i pravac Bg. Naravno zaginuli smo u Bataji, u kafani Oroz posto nismo nista jeli od onih cevapa. Nahranismo se izljubismo i rastasmo. Svako svojoj kuci, a za Mariju i mene je tek pocelo zezanje . Ostavismo motor kod njenih i prepakovasmo se u kola. Dodjosmo do kuce izvadismo sve stvari (citaj 01h ujutru) donesosmo stavri do ulaza u zgradu i... stativa. Majstori promenili ulaznu bravu . Eh zezanja,z posle svega poljubismo vrata. Nista akcija krece, locirasmo prjateljicu kojoj su ostavili kljuc od zgrade. Naravno da smo probudili zenu, i da smo je izvukli iz kreveta. Nekeko se dovukosmo kuci i u 03h nekako zaspasmo. The End Sledi epilog ovih dana kad dodjem sebi jer sam poslednja dva dana proveo kuckajuci Sretna nova godina drage kolege i puno puno kilometara. Vuk i Marija Veliko hvala Mariji (na pomoci,podrsci i drustvu, kao i na nezaboravnim trenutcima koje smo proveli i provodimo zajedno), nasim familijama i Ziletu, Saletu, Kati, Vesi,Mariti, Canetu, Matiji, Doci, drugarima iz MK Djenka i svima onima koji su nam omogucili i podrzali nas na ovom putesestviju . Posebna zahvalnost BJB forumu koji je direktni krivac za gomilu destinacija koje samo posetili. 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 3, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan svaka čast na putopisu, milina je bila pratiti ga... ulepšaste mi praznike sa ovim :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...