Niksloter 382 Napisano Decembar 31, 2010 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nesto novo (bar za mene), pa da podelim i sa vama. Od 01.01.2011. pocinje stroga kontrola i naplata kazni za crveno svetlo, brzinu i voznju zutom trakom. Policija se postarala da kamere koje su ugradili dobiju atest za sud i ubacene su tablice u bazu podataka. Sve to im je omogucilo da nam kazne stizu automatski. Pazljivo vozite. Kamere se nalaze na sledecim mestima: CRVENO SVETLO, BRZINA 1. Usce (raskrsnica Nikole Tesle) 2. Usce (raskrsnica Mihaila Pupina) 3. Trg Nikole Pasica (raskrsnica kod Doma Omladine prema tunelu) 4. Bulevar ka VMA 1 (raskrsnica sa Humskom) 5. Bulevar ka VMA 2 (raskrsnica pre Humske) 6. Studentski grad (iz pravca Bezanije ka NBG) 7. Kineska ambasada (pravac ka gradu) 8. Omladinskih brigada (ugao sa Jurija Gagarina) 9. SIV (u bulevaru Mihaila Pupina) 10. Jurija Gagarina (pre Gazele, pravac ka gradu) ZUTA TRAKA 1. Brankov most (oba pravca) 2. 29.Novembra (kod zgrade MUP-a) 3. Sajam (ispred biletarnice) Svim Vama zalim Srecnu Novu 2011 godinu, puno srece i zdravlja i da ne budete uslikani od navedenih kamera. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Decembar 31, 2010 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan hipotetička konstatacija; banalan primer; u automobilu, muškarac-žena, žena-žena, muško-muško, nebitno, al nisu u braku a rade ono što je na sudu društveno neprihvatljivo, i koristi se kao dokaz za počinjeno delo, preljubu? prostora za smeštanje kolko oćeš . a državi, budžetu, super, em pare od kazni i još prihod od brakorazvodnih postupaka, pa ti vidi . 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Januar 1, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za info Srecna i tebi Nova Godina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 298 Napisano Januar 2, 2011 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Dodao bih samo da iste kamere kao na lokacijama koje su navedene postoje i na Gazeli u obe trake. E sad, dal snimaju i cemu sluze nisam bas siguran ali ih ima 6 komada a ako neko ima proverenu informaciju neka se oglasi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Januar 2, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan baš me zanima hoće li registrovati i policiju u prekršaju? mislim, zakon je jednak za sve? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Jefta 197 Napisano Januar 2, 2011 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Samo za informaciju. U ulici 29.Novembra je slobodna zuta traka za koriscenje sem od 7 do 9 i od 14 do 18. U pravcu od pancevackog mosta prema trgu slobodna je od MUP-a. A u pravcu od trga do pancevackog mosta celom duzinom. Posle svake raskrsnice postoji znak koji ovo odzvoljava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Januar 5, 2011 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan CRVENO SVETLO, BRZINA 11. Starine Novaka (raskrsnica sa Cvijićevom) SAMO CRVENO SVETLO 1. Raskrsnica Krfske, Dimitrija Tucovića i Branka Krsmanovića (4 kamere) Srećnaaaa nova godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 261 Napisano Januar 5, 2011 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Od danas pocinje sa kaznjavanjem http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/226885/Pocinje-kaznjavanje-na-osnovu-snimaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Jefta 197 Napisano Januar 14, 2011 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da pitam nesto posto mi je tema jako zanimljiva... Verovatno je vecina ljudi videla kameru na raskrsnici kod cvijiceve (ona automatska). Par puta sam stajao na semaforu i stvarno kamera uslika par puta kola koja su se spustala iz pravca parking servisa. Sada ta kamera sa onim senzorom izgleda ogromno iz dva dela, a kako one kamere iznad ulica, bas ona kod usca ili kod siv-a moze isto to da radi, a nisu ni za 1/3 iste velicine kao ova u cvijicevoj??? Da li su i one automatske?? Ja nesto ne verujem... Velika glupost. Posto prolazim svaki dan pored usca, u spicu cela kolona ide 70km/h i brze, a ja kao budala usporavam na 50km/h i pravim guzvu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Januar 19, 2011 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Postoji, kod Siv-a iz pravca Opstine ka Brankovom mostu, tacno kod pocetka Siv-a, ima iznad traka "nosac" i kamera. Iz pravca Brankovog mosta ka Opstini, mislim da nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Januar 19, 2011 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan Postoji, kod Siv-a iz pravca Opstine ka Brankovom mostu, tacno kod pocetka Siv-a, ima iznad traka "nosac" i kamera. Iz pravca Brankovog mosta ka Opstini, mislim da nema. A da moja greska, zamenio sam bulevare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Januar 19, 2011 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A ovo sto pise Jurija Gagarina pre Gazele, bolji je opis iz pravca Blokova ka Gazeli, kamera je 200m pre semafora kod Buvljaka Inace, celom duzinom Jurija Gagarina postoje male kamere na banderama i tramvajskim stubovima, ali mi vise deluju kao kamere za pracenje gustine saobracaja. Inace, imamo i kamere na Gazeli, znaci u oba smera se nalaze na onim nosacima sto drze obavestajne table kod Sava centra 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Januar 23, 2011 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kamera ima puno,i služe za razne potrebe, i pitanje je KADA ĆE KAZNE POČETI SAME DA NAM STIŽU! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...