Charuga 768 Napisano Decembar 30, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Videste li ovo...moglo bi biti dobra zamena za Lombard... www.shoppingusa.rs 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1909 Napisano Decembar 30, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ko prvi, robu ce i da dobije, kako vreme odmice sve je veci rizik. Kako to vec biva u nasim krajevima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Decembar 30, 2010 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Ma ovo se ne isplati. Njima provizija plus siping tamo plus siping vamo plus carina plus porez ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Decembar 31, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Cim vidim mobilni kao kontakt gde trebas da ostavis podatke o kreditnoj kartici odmah mi ne uliva poverenje. Nebitno jel ovakva ili neka druga firma u pitanju. Ako vec ostavljam 500 - 600 dolara, koriste moju kreditnu karticu za kupovinu, imaju moju adresu........hocu i ja njihove podatke kad je vec firma u pitanju, a ne samo mail i mob, ne ide to tako. Drugo su ovi nasi momci sto donose iz Louis-a, ipak imamo neko iskustvo sa njima i ne treba da ostavljas krednitnu karticu ili sl. Ne kazem da je prevara, ali nesto ne bih rizikovao. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1092 Napisano Decembar 31, 2010 Drug član, 2591 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan stize PayPal u 2011 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano Decembar 31, 2010 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Ko što je stigao i 2010? Treba naši da prilagode malo zakone inostranoj trgovini kako bi to funkcionisalo kod nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Decembar 31, 2010 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Cim vidim mobilni kao kontakt gde trebas da ostavis podatke o kreditnoj kartici odmah mi ne uliva poverenje. Nebitno jel ovakva ili neka druga firma u pitanju. Ako vec ostavljam 500 - 600 dolara, koriste moju kreditnu karticu za kupovinu, imaju moju adresu........hocu i ja njihove podatke kad je vec firma u pitanju, a ne samo mail i mob, ne ide to tako. Drugo su ovi nasi momci sto donose iz Louis-a, ipak imamo neko iskustvo sa njima i ne treba da ostavljas krednitnu karticu ili sl. Ne kazem da je prevara, ali nesto ne bih rizikovao. Ni jednoj firmi ti ne ostavljas broj kreditne kartice, otkud ti to? Ili placas direktno radnji ili karticom uplacujes na njihov racun u Americi, a oni kupuju za tebe i salju ti robu uz proviziju na tvoju adresu. Procitaj sta pise na sajtu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Decembar 31, 2010 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan stize PayPal u 2011 Moze i da stigne, dzaba ti, kada velika vecina ne zeli da salje robu za Srbiju! Nekoliko puta sam na primer hteo sa engleskog eBaya da kupim robu, ali prodavci nisu zelei da salju za Srbistan. :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Decembar 31, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Cim vidim mobilni kao kontakt gde trebas da ostavis podatke o kreditnoj kartici odmah mi ne uliva poverenje. Nebitno jel ovakva ili neka druga firma u pitanju. Ako vec ostavljam 500 - 600 dolara, koriste moju kreditnu karticu za kupovinu, imaju moju adresu........hocu i ja njihove podatke kad je vec firma u pitanju, a ne samo mail i mob, ne ide to tako. Drugo su ovi nasi momci sto donose iz Louis-a, ipak imamo neko iskustvo sa njima i ne treba da ostavljas krednitnu karticu ili sl. Ne kazem da je prevara, ali nesto ne bih rizikovao. Ni jednoj firmi ti ne ostavljas broj kreditne kartice, otkud ti to? Ili placas direktno radnji ili karticom uplacujes na njihov racun u Americi, a oni kupuju za tebe i salju ti robu uz proviziju na tvoju adresu. Procitaj sta pise na sajtu. Izaberite proizvod u Americi Izaberite vaš omiljeni proizvod iz bilo koje e-prodavnice u Americi. Neobavezujuća narudžba i predračun Na virtuelnom obrascu popunite informacije o željenom proizvodu, potom ćete dobiti obračun za vašu narudžbinu Vaše proizvode kupujemo i prosleđujemo Naručene proizvode prepakujemo i šaljemo za Srbiju rs.shoppingusa.mk is a verified Authorize.Net merchant. Disclaimer: Merchant verification refers to the merchant's status as an [active] Authorize.Net customer. Authorize.Net does not guarantee, represent or warrant the performance of the merchant or that the merchant will securely or accurately process all of its transactions through the Authorize.Net Payment Gateway, or complies with applicable federal or state data protection laws. pa ti kupuj preko njih ako paypal ne funkcioniše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...