KANJO 109 Napisano April 16, 2011 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Inace moram da napomenem da ovo sklapanje uopste nije islo glatko. Sve sto sam sastavio morao sam bar jos po jedanput da rastavim, jer je nesto obavezno moralo da zeza. Ili su to bili neki srafovi cije su glave cesale dekl, ili je neki sraf oblaznuo itd. Sve u svemu bilo je povuci i potegni sa dosta nerviranja i razmisljanja sto mi sve ovo treba, ali je ipak ljubav prema ovom motoru pobedila pa je i posao nastavljen. U svakom slucaju ko god da radi ovo neka se naoruza strpljenjem i ako moze jos jednim parom ruku, jer ce nesto sigurno ostetiti ako bude radio sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano April 16, 2011 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan E sad, doslo vreme da se vraca gornji deo rama. Sve sto sam pickao i lickao oko gornjeg rama palo je u vodu, jer sam bio sam i prilikom vracanja rama sam ogrebao oba kraka :'( , naravno popizdeo sam. ali sta je tu je. Popravice se. Slika sledi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drugsef 137 Napisano April 16, 2011 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Jagodina Srbija Motocikl: Moto Guzzi V35 custom Moto Guzzi California Jackal V11 Prijavi odgovor kao problematičan Naucio me neki cika iz ordinacije DELLORTO, stvarno svaka preporuka. Ne da leci nego ubiva Doktor Dizzneti iz ordinacije Dellorto na usluzi. Besplatni saveti za manju potrosnju u ova krizna vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...