Jump to content

Moto Zajednica

Restauracija Moto Guzzi V35

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 378 postova

Inace moram da napomenem da ovo sklapanje uopste nije islo glatko. Sve sto sam sastavio morao sam bar jos po jedanput da rastavim, jer je nesto obavezno moralo da zeza. Ili su to bili neki srafovi cije su glave cesale dekl, ili je neki sraf oblaznuo itd. Sve u svemu bilo je povuci i potegni sa dosta nerviranja i razmisljanja sto mi sve ovo treba, ali je ipak ljubav prema ovom motoru pobedila pa je i posao nastavljen. U svakom slucaju ko god da radi ovo neka se naoruza strpljenjem i ako moze jos jednim parom ruku, jer ce nesto sigurno ostetiti ako bude radio sam.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 378 postova

E sad, doslo vreme da se vraca gornji deo rama. Sve sto sam pickao i lickao oko gornjeg rama palo je u vodu, jer sam bio sam i prilikom vracanja rama sam ogrebao oba kraka :'( , naravno popizdeo sam. ali sta je tu je. Popravice se. Slika sledi.

• Svrati ponekad, 291 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi V35 custom Moto Guzzi California Jackal V11

Naucio me neki cika iz ordinacije DELLORTO, stvarno svaka preporuka. Ne da leci nego ubiva :takoje:

Doktor Dizzneti iz ordinacije Dellorto na usluzi. Besplatni saveti za manju potrosnju u ova krizna vremena.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja