Ika_Cagiva 20 Napisano Decembar 29, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cagiva Raptor 650ie.,MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Davne 1982 u Jugoautu na Auto komandi uplatio sam na nevidjeno novi MZ ETZ 250. Isporuka je bila pocetkom 1983.Mojoj sreci nije bilo kraja.Prvi servis put u Pozarevac. Tada je jedini ovlasceni servis bio u auto klubu u Pozarevcu. Posle skoro 30 godina uradio sam generalnu na motoru pa hajde i da okacim koju sliku mog matorog ETZ 250. Pozdrav svim vlasnicima MZ-istinske legende na 2 tocka. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Decembar 29, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Lepo,lepo,nema sta,nego ako nije tajna,koliko si presao sa njim za tih 30 godina,do generalne,ako mu je to prva generalna i otvaranje? Lepo je znati da jos ima takvih motora a i vlasnika,svaka cast ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 29, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast....! :care: PS. Deki MZ etz 250 46 ooo(sad ima 76843 89god.) pa generalka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ika_Cagiva 20 Napisano Decembar 29, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cagiva Raptor 650ie.,MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Presao sam 35000km ali sam pre 5-6000km pri promeni opruge biraca pogona(koja je nazalost pukla u motoru) kada sam rasklapao motor stavio karike koje nisu bile kvalitetne... sada sam mu odradio kompletnu generalnu(klip,karike,hilzna(druga specijala),klipnjaca i svi novi lezaji). To je ujedno i prva generalna. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Decembar 30, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno.Reci mi sa kojim delovima si sredjivao masinu,mislim,jesu li u pitanju standardni lako dostupni delovi ili si nesto ,, originalnije,, koristio ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 30, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Pravi lepotan, nema sta...svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Decembar 30, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan odlican motor ocuvan dosta km je prosao, nije ni cudo, mz je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Decembar 30, 2010 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan svaka čas kako si ga sačuvo! ima isti taki, sa diskom samo, ispred RTS-a, čiji li je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ika_Cagiva 20 Napisano Decembar 30, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cagiva Raptor 650ie.,MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno.Reci mi sa kojim delovima si sredjivao masinu,mislim,jesu li u pitanju standardni lako dostupni delovi ili si nesto ,, originalnije,, koristio ? Delove sam kupio preko drugara iz Zrenjanina koji mi ga je i u radio (ima svoju radionicu). Moram priznati nisam zapamtio marku delova posto imam poverenja u njega, pa nisam proveravao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ika_Cagiva 20 Napisano Decembar 30, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cagiva Raptor 650ie.,MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pohvalama trudilo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...