jawa 250.559 0 Napisano Decembar 29, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Kursumlija Motocikl: Jawa 250/559 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim forumasima, forum je izvanredan, toliko dobrih saveta i iskusnih majstora na jednom mestu..... Da se predstavim, zovem se Aleksandar Djordjevic, iz Kursumlije sam. Razlog moje registracije je to da sam konacno resio da moju jawu 250/559 dovedem u vozno stanje. S obzirom da studiram u Nisu, to ce ipak malo potrajati, ali vrede ce.... Prilozicu i sliku motora, pa recite svoje misljenje. Do sada sam u vise navrata po malo cackao oko ovog motora, ali ima jos posla. Evo sta je uradjeno: Uradjena je generalna masine, kom Miki jawe kupljen klip, karike, semerinzi, neki lageri itd... sve je zamenjeno i radi. Ram je sredjen i ofarban jos pre 5 god, sediste sam kao tapacirao takodje pre 4-5 god. Da napomenem da u zadnje tri god nisam ni usao u garazu zbog faksa. Kupio sam nove rucke i prekidace za mz i njih planiram da postavim. Korman sam stavio sa starog apn-4, pa tu ima jos malo doradjivanja. Far je od onog zadnjeg svetla za traktor, odlicno se uklapa. itd..itd Problemi koje imam su: Los regler, imam dva tri ona mehanicka, ali su svi losi. A i ja ne umem da ga povezem, jer je sve bilo rasklopljeno kada sam uzeo motor. paljenje je valjda ok, palio sam ga na akomulator i dobar rad ima, doduse nije vozen. Da ne duzim sada vise, posle praznika cu poceti sa radovima, pa se javljam tada sa vise informacija i naravno pitanjima. Jos jednom pozdrav svima!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Decembar 29, 2010 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Sale ! Svaka cast na trudu oko Jaworke, zasluzuje da joj se udahne zivot i da se vozi Tu smo za sve sto ti treba oko motora a i ostalog ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jawa 250.559 0 Napisano Decembar 29, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Kursumlija Motocikl: Jawa 250/559 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, znam da ce mi vasa pomoc biti neophodna! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gizda 4 Napisano Januar 22, 2011 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druze,neka je sa srecom oko popravke. Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...