ACO610 49 Napisano Decembar 28, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da niko nije ništa stavljao na forum vezano za moto žurku stiških orlova iz Majlovca, pa odlučik da kažem koju riječ i da stavim koju fotku. Na moto žurku krenula smo nas trojca iz "MC IL PARADISO" iz I.Sarajeva, gdje se priključujemo članovima moto kluba "ERE" iz Užica i odlazimo sa erama na žurku u Majlovac. Bilo je dobro, da nedužim idu slike: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert M. 53 Napisano Decembar 28, 2010 U prolazu, 59 postova Lokacija: Mužlja, Zrenjanin, Vojvodina, Srbija Motocikl: YAMAHA XJ900 iz 1983. Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam se nešto zabunio! Da li ste vi to bili na dve žurke u jednom danu? Pozz za Sarajevo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Decembar 28, 2010 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Jesu ... a mene su nagovorili, pa sam napravio krug od 650 km ( prvo sam se "malo" zagrijao u Pančevu ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Decembar 28, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam se nešto zabunio! Da li ste vi to bili na dve žurke u jednom danu? Pozz za Sarajevo! Jesmo bratac. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...