Jump to content

Moto Zajednica

BJBikers VITEZ

Recommended Posts

  • Bona Fides, 1310 postova
  • Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd
  • Motocikl: http://www.motoscout.de

Dragi forumaši,

 

u želji da uvažimo sve dobronamerne i konstruktivne predloge i da i ovu akciju utemeljimo što kvalitetnije otvaramo ovu temu koja ima dva cilja:

 

  1. da definišemo precizne i jasne kriterijume za dodelu Priznanja BJBikers VITEZ
  2. da izaberemo zajednički dva člana u Komisiju za izbor BJBikers VITEZA - (preostala dva člana imenuje UO Asocijacije)

U prilogu su nalazi Nacrt Odluke o ustanovljavanju Priznanja o kojem je reč. Odluka sadrži predlog strukture Komisije, način odlučivanja, rokove kao i kriterijume za njeno odlučivanje.

 

Vas molimo da ovde date predloge u vezi sa oba ova pitanja tj. da iznesete svoje mišljenje koji kriterijumi treba da budu ispunjeni da bi neko dobio ovo Priznanje i koji ljudi treba da u naše ime odluče ko je od predloženih ispunio te kriterijume.

 

Rok za vaše izjašnjavanje u ovoj temi je 01. Februar 2011. godine i tog dana tema će biti zaključana. Svi pristigli predlozi, primedbe i sugestije biće analizirani i po proceni Upravnog odbora Asocijacije prihvaćeni i na osnovu toga će biti izmenjena i dopunjena postojeća Odluka o Priznanju.

 

Tada ćemo otvoriti i posebnu temu u kojoj ćete moći da glasate o predloženim kandidatima za članove Komisije. Dva kandidata koji dobiju najviše glasova od svih predloženih, biće imenovani za članove Komisije.

 

Verujem da se svi slažemo da je potpuno deplasirano da oni koje ova akcija ne zanima ili koji ovu akciju smatraju nepotrebnom iznose svoje mišljenje o tome jer to nije pitanje. Odluka da ovo i ovakvo Priznanje postoji je doneta. Priznanje će se stoga svakako dodeljivati svake godine i zato su dobrodošli samo oni komentari, kritike i predlozi koji su usmereni na to kako da to što je već odlučeno, odradimo što bolje.

 

Nacrt odluke je u prilogu i možete ga preuzeti:

lHY4C_bjbikersvitezpriznanje7.jpg

aV1Ck_bjbikersvitezpriivak785.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Bona Fides, 1310 postova
  • Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd
  • Motocikl: http://www.motoscout.de

OK. Tema je umesto jednog, bila otvorena dva meseca.

 

U samoj temi, kao što se vidi, nije bilo predloga. S druge strane imao sam više usmenih razgovora i pp konverzacije o ovome, a takodje tu su i ostale teme na forumu gde se o ovome raspravljalo.

 

Sada ćemo da se ''povučemo'' i da razmotrimo sve to i onda sledi konačna Odluka o kriterijumima koji će se primenjivati ove godine za izbor BJBikers Vitezova.

 

Do daljnjeg zaključavam temu. :zdravo:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.


  • Aktivni korisnici   0 članova

    • Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.


×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja