bulka 2 Napisano Decembar 26, 2010 U prolazu, 14 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Honda VFR V-tec; Malaguti SM 500 RS Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam da u nekim zemljama (na pr. Svajcarska) postoje zakonska ogranicenja snage motora, pa tako na primer Honda Afrika Twin 750 (ili Yamaha ST) iako ima 60 KS, u Svajcarskoj, po papirima, ima 30 KS (23KW). Navodno im se tamo stavljaju nekakvi limitatori snage motora. Slicna prica vazi i za glasnocu izduva. Posto znam da je Svajcarska jedna od omiljenih destinacija za uvoz polovnih motora u Srbiju, predpostavljam da mi neko moze objasniti o cemu se tacno ovde radi (ima li tih limitatora i kako funkcionisu - predpostavljam da smo mi "naucili" i da ih eliminisemo ), i cemu sva ta ogranicenja. Hvala i pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6690 Napisano Decembar 26, 2010 Enduraš, 6519 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 99,9% motora iz CH kod nas dodju sa vec skinutim blokadama. Pa nisu ni svajcarci blesavi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bulka 2 Napisano Decembar 27, 2010 U prolazu, 14 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Honda VFR V-tec; Malaguti SM 500 RS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...