Ćili 674 Napisano Maj 20, 2007 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ce nekome pomoci. Lik je vrlo prizemno objasnio neke stvari oko popravke, strukture motora i cak nekih njegovih licnih stavova u vezi popravke motora. U svakom slucaju treba pogledati... http://www.dansmc.com/MC_repaircourse.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Maj 20, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan hmm... meni totalno necitko zbog backgrounda... neupotrebljivo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 20, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Da backgraund je bas sj..an. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDR 2 Napisano Maj 20, 2007 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Cili za trud, a kome smeta pozadina, ctrl+a, pa ctrl+c, pa otvoris word, pa ctrl+v i citas lepo crna slova sa belom pozadinom, menjas font i igras se.... Sve ovo ima smisla ako ti stvarno treba neka informacija.... Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Maj 21, 2007 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ko koristi firefox moze i View/Page Style/No Style Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Maj 21, 2007 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Žao mi je ako neko ne može da vidi, jer je meni ovo bilo dosta korisno, a i nisam imao problema sa background-om, sve se lepo vidi. Mora da je do nekog podešavanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Maj 22, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan hmm... meni totalno necitko zbog backgrounda... neupotrebljivo... Da znas engleski bilo bi ti sve jasno i èitko Meni radi na svim pretrazivacima. Cak i na operi. Korisni tekstovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...