Jump to content

Moto Zajednica

Nosaci bocnih kofera za Feewind-a

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 186 postova
  • Motocikl: Honda crf300l rally

Potrebni su mi nosaci bocnih kofera za kawasaki freewinda.Nije vazno sa kakvim su kacenjem jer kofera jos nema pa kad stignu nosaci onda ce po njima da se pazare koferi.Pomogli bi ste i ako neko ima na svom free-u nosace da posalje slike ili da mi da da ih premerim da napravim sebi iste.

Hvala unapred.

pozdrav.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova

Potrebni su mi nosaci bocnih kofera za kawasaki freewinda.Nije vazno sa kakvim su kacenjem jer kofera jos nema pa kad stignu nosaci onda ce po njima da se pazare koferi.Pomogli bi ste i ako neko ima na svom free-u nosace da posalje slike ili da mi da da ih premerim da napravim sebi iste.

Hvala unapred.

pozdrav.

Jesi li siguran za koji motor ti trebaju nosači? :stabre:

• Zainteresovan, 898 postova
  • Motocikl: Honda forza 250

:moto3: ,verovatno je mislio na suzuki freewind,u svakom slucaju javi se AciPn-u(imas dole link),on je meni na mom bivsem freewind-u pravio crash-barove a na sadasnjem motoru nosace za kofer :zdravo:

http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/46637-acapn-izrada-crash-barovanosaca-koferanosaca-bocnih-kofera/page__p__798912__fromsearch__1#entry798912

Ma da mislio sam na suzuki.Nije za mene nego za drugara a on nije na forumu pa me zamolio da se ja raspitam za njega. <_< Lapsus :lud: Ja znam za Hondu i za onaj bmw sam cuo al to je sve :moto3:

ce da popravim

hvala na informacijama

poz

• Skuteras, 3696 postova
  • Motocikl: T-Max 500

A kanio sam se da otvorim istu temu... Pauce, meti neku sliku kako izgleda sve to sto si pravio, onako ugradjeno na motor. Ti crashovi bi mogli da mi znace dosta posto pre kad mi se prekrenuo motor na OFFu napukne mi ono gde se safe migavci. Mogu misliti kako bi prslo da sam pao iz voznje. A planiram i neke kofere pa da vidim na sta ce da lici

• Zainteresovan, 898 postova
  • Motocikl: Honda forza 250

Jedva pronadjoh neku sliku freewind-a :neznam: Ne vidi se bas najbolje ovde kako izgleda,ali je za mene bio super.Nisam isao u neki tezi off-road pa mi je bilo dovoljno da se pri nekom "normalnom" padu motor prvo doceka na crash barove.E sada,ne sumnjam da AcaPn moze da ti napravi sta pozelis i opsije ti ceo motor crash barovima ako zelis.Otvori link gore koji sam postavio,videces na slikama kako je Aca napravio crash barove za M1losev bivsi transalp,koji su isli i oko farova cini mi se :zdravo:

post-944-017895100 1293384382_thumb.jpg

• MotoDJIR.com, 1362 postova
  • Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015

Posto si iz BGD-a kontaktiraj Scubu sa foruma.

Oteras motor,on izmeri i napravi...jeftinije i garantujem bolje nego fabricki.

To ti je najbolje resenje.

Njegov tel je 064/2401284

Pozdrav!

Znam za marka ali on je u poslu i guzvi.Jurim ga ja vec tri meseca za crash bar za moju hondu.Nadam se da ce imati vremena na prolece pa ako drugar ne uspe kod drugih da zavrsi nosace za free-a oticicemo zajedno do mareta da ga zamolimo da mu to napravi.

Hvala svima jos jednom.

Ako neko ima jos neke slike neka okaci.poz.

Ma jesam ali reko ako neko ima nesto sto je mozda meni promaklo.Ja za transalpa imam raznorazne gluposti na kompu,mozda mi nikad ne zatrebaju a mozda zatreba nekom :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja