CZ99 2 Napisano Decembar 25, 2010 U prolazu, 57 postova Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha FZS 600 Fazer, 2003god. 95ks, 35.000km, registrovan do avgusta 2011. Vlasnik, 2 ključa, garažiran, izuzetno očuvan-kako bi neki rekli"u fabričkom stanju" ,centralni štender, lanac i lančanici dobri, nosač kofera, LSL slajderi, uradjen servis: 4x NGK Iridium svećice, filter vazduha(Champion), filter ulja (Champion), pločice Carbo Lorainne(napred SBK5+ nazad RX3), 2 sijalice OSRAM Nightbreaker, RACE carbon izduv(made by Robert-Ada)+ fabrički, ovde možete "poslušati" zvuk: Može zamena za TDM 900,V-Strom ili Aprila Pegaso Trail uz doplatu. tel. 069-558-78-78 cena: 3,500evra Žao mi je što ga moram prodati i zameniti za nešto veće ali je postalo malo tesno za mene i suprugu pošto planiramo malo duža putovanja sledeće godine. Ipak je ovo za malo mlađe evo i par slika: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Decembar 26, 2010 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Nego... jesi li ti prijavio zeni za "doplatu"? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CZ99 2 Napisano Decembar 27, 2010 U prolazu, 57 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi se složila samnom samo još uvek to ne zna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CZ99 2 Napisano Januar 8, 2011 U prolazu, 57 postova Prijavi odgovor kao problematičan moze i zamena za 3.400evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CZ99 2 Napisano Januar 15, 2011 U prolazu, 57 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3.300€ fiksno ili 3.200€ samo sa fabrickim izduvom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CZ99 2 Napisano Januar 22, 2011 U prolazu, 57 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupac dobija i nov K&N filter uz motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Februar 11, 2011 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti kazem batali prodaju! Pa jos i filter! Za izduv mozemo da kombinujemo nesto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CZ99 2 Napisano Februar 12, 2011 U prolazu, 57 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti kazem batali prodaju! Pa jos i filter! Za izduv mozemo da kombinujemo nesto Ne bih da ga razdvajam od motora, jedino bas ako kupac zeli da ustedi koji dinar pa cu ga posebno prodavati, bices blagovremeno obavesten Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano Februar 12, 2011 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan pozz, ako prodajes nosac kofera i kofer sa motora, odgovori na pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CZ99 2 Napisano Februar 15, 2011 U prolazu, 57 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajd ako kupac(ako se pojavi) bude hteo motor bez nosaca za malo nizu cenu imacu te u vidu. A mozes i da kupis ceo motor, dacu ti nosac gratis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 868 Napisano Februar 15, 2011 Drug član, 880 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan "Proba u stanici Obrenovac izvrsena i uspela, pregledac Fazer" (ko je razumeo, shvatice) Salu na stranu, stvarno prelep motor! Srecno sa prodajom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CZ99 2 Napisano Februar 26, 2011 U prolazu, 57 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, kolega. Danas dodjose ljudi, ubacise ga u kombi, osta prazno mesto u garazi. .. Jedva sam se rastao od svog ljubimca, sad samo jos da nadjem V-strom-a ili TDM 900 povoljno pa da vratim osmeh na lice. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...