NikolicaMF 28 Napisano Decembar 25, 2010 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 1.7 dizlo xD Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam taj "misteriozni" iz gepeka sto se tice same akcije,samo reci hvale...sve cista 10ka! drago mi je da sam bio deo ovoga. :takoje: 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 160 Napisano Decembar 25, 2010 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan NIkolice dajjjjjjjjjjj slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Decembar 25, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Osoba C: "I ja sam onaj iz gepeka!" 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Decembar 25, 2010 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Narode danas je bilo fenomenalno, srce mi je puno posle danasnjeg dana, zaista sam ponosan sto sam deo ove nase "male" zajednice i sto zaista ima ovoliko dobrih ljudi! Evo i malo slikica s moje strane... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 808 Napisano Decembar 25, 2010 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo drugari! Deca srecna, srce puno, osmeh na licu! Cast je biti deda mraz uz Vas. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
majstor Pera 54 Napisano Decembar 25, 2010 U prolazu, 94 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Lepo,svaka vam cast 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Decembar 25, 2010 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Drugari svaka cast vidim da je akcija uspela skroz,mada nisam ni sumnjao.Bas mi je zao sto nam se svake godine poklope datumi pa ne mogu da ucestvujem,ali kad gledam slike i video snimke kao da sam bio tamo Pozdrav 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Decembar 25, 2010 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan .......i tako.....puno ishcekivanja, strepnje, neizvesnosti, .....kako li ce sve ispasti, da li je sve spremno i za slucajne nepredvidjene situacije, hoce li biti kise, koliko ce ljudi doci......a od svega toga bilo samo jedno, kao i prosli i pretprosli i cini mi se svaki naredni put, samo je jedno vazno, na kraju se sve svede na isto...........na lica puna veselosti......na radost.... Svima nama svako dobro i neka je srecna i radosna Nova 2011. godina. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Decembar 25, 2010 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan S V A K A Č A S T !!!!!!! Sta drugo da kažem nego da sam ponosam što sam bajker. Jedva sam se suzdržavao do tamo. Fenomalno druženje i vožnja. Još uvek sam pod utiskom. Džolaja kači slike! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Decembar 25, 2010 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan ....... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Decembar 25, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast,sledece godine racunajte na mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Decembar 25, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam svima koji su bili! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Decembar 25, 2010 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran-sm 131 Napisano Decembar 25, 2010 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Vulcan 500 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast bajkeri. I kao što novinarka RTS-a reče, pokazali ste pravo lice bajkera. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1403 Napisano Decembar 25, 2010 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Evo moj skromni doprinos sa slikama ... Bar nesto ... http://cdn.bjbikers.com/images/imported/s8/aKCL2_dsc00992zl.jpg/ Bilo je sjajno kao i svake godine ... Malo hladan i mokar povratak ali Boze moj ... Molim drugara koji je slikao iz gepeka jugica ... Mislim da ima kvalitetne moje slike ... Crna ninja sa 4 gej balona napred i suvozacicom ... Ako mi posaljes slike imas 2 karte za Galeta i Najdu (Kerber i Smak) sutra (nedelja) .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Decembar 25, 2010 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Graja i mahanje radosno koje sam ugledao kroz ogradu ostaće trajno upamćeni. „Ti si moj Deda Mraz“, grčeviti stisak ručica u čvrst zagrljaj, zareća sreća iz krupnih očiju učiniće me jednim delom uvek srećnim. Toliko razdraganosti, iskrenosti...u svakom dodiru nisam nikad osetio. „Što si iscepan- putujem iz daleka- kuća ti je daleko“, na žalost, njihov dom je predaleko od svega i ponosan sam što smo im priuštili nekoliko trtenutaka istinske ljubavi i topline domaćeg ognjišta. Poklonjena mi je čestitka svima nama satkana neizmernim emocijama. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo87 85 Napisano Decembar 25, 2010 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Backi Petrovac, Vojvodina Motocikl: Tomos Automatic A35-S / Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Da se osjecate kao da ste bili - nemontiran materijal Sjajna akcija, lepi snimci i slike... PS: Jel moze neko da mi kaze za shta sluze one crvene linije na raskrsnicama ?? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Decembar 25, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Ako zbog guzve ostanes u okviru tih linija (ne uspes da prodjes raskrsnicu)sledi kazna! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 261 Napisano Decembar 25, 2010 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Sjajna akcija, lepi snimci i slike... PS: Jel moze neko da mi kaze za shta sluze one crvene linije na raskrsnicama ?? http://www.polovniautomobili.com/wiki-Vesti/bordo-boja-znaci-ne-blokiraj-raskrsnicu.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Decembar 25, 2010 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Šta reći a da već nije rečemo Nezaboravan doživljaj i još jedan dokaz da Bajkeri imaju VELIKO SRCE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Decembar 25, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se javim da sam stigao kući Tačnije, dosankao sam se! Od Beograda do Novog Sada kišurina, a od Novog Sada do Subotice ni malo naivna snežna mećava!!!! Biće par slika, samo da se odkravim No, sve to nije bilo teško kada znam gde sam bio i zašto sam bio. DRUGARI, SVAKA NAM ČAST! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Decembar 25, 2010 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Mora da imas neko posebno pomagalo da spakujes muda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Decembar 25, 2010 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Zbog osmeha koje smo izmamili iz slucajnih prolaznika ,prolazeci kroz grad i osmeha dece u sremcici,spreman sam da vozim i kroz bazen a ne po kisi koja je pomalo pokusavala da omete danasnji dogadjaj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladimir J 23 Napisano Decembar 25, 2010 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Evo i od mene par fotkica. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Decembar 25, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Uspeo sam se polako otopiti Evo i par slikica sa Dedamrazijade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...