IVAN R1 2 Napisano Octobar 23, 2007 U prolazu, 74 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Pozz Vozis 1000rr,jos u repsol boji moj naj,naj,naj motor. ajde druze pusti mi poruku da mi malo opises RR ja hocu da je kupim kad prodam R1.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Octobar 24, 2007 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao kolega apsolventu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TRIKES-M-D 1 Napisano Octobar 24, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: ITALIJA(Dragovac-Pozarevac) Motocikl: VN 800 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 86 Napisano Octobar 25, 2007 U prolazu, 69 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
__BaDzeS__ 11 Napisano Octobar 26, 2007 U prolazu, 58 postova Lokacija: sabac Motocikl: CB1000R i B-KING Prijavi odgovor kao problematičan VOZDRA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukota 0 Napisano Octobar 26, 2007 U prolazu, 3 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Drug apsolvent ? Lepo ! Mozemo na TI,verujem ...? Dobrodosao. Finu zishku jases, respect ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...