NeCi 176 Napisano April 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan jel zna neko kako da instaliram igo na lg e510 -android 2,3 probao sam jedan sto sam skinuo verzija 8.4.3 ali javlja neku gresku.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano April 11, 2012 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako javlja neku grešku, ti probaj da uradiš nešto A pitaj i ovamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano April 12, 2012 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Javlja gresku jer si verovatno skinuo verziju koja ne odgovara tvojoj rezoluciji ekrana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano April 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan Da sada javlja gresku za rezoluciju a prvo je bilo nesto tipa fali fajl content, alisada samo da nadjem odgovarajucu verziju i mislim da ce raditi, ako neko ima 480x320 neka mi pusti link... pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano April 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan Probacu hvala puno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano April 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan Instalirao i dobra je rezolucija i pokrene se ali zakuca na setupu, probacu da izbrisem staro sve sto imam pa ponovo da pokrenem samo ovu verziju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 15, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Salu na stranu, nego da vas priupitam, kako naterati iGo da prati trackove po offroad-u, i jel neko zna koja su ogranicenja, tj koliko tacaka track maksimalno sme da ima, koliko tacaka mogu dodati kao poi... i da to sve naravno na kraju radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Maj 19, 2012 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan E jel zna neko kako da nadjem i dodam mapu Holandije u svoju navigaciju, imam neku mio navigaciju, koristi igo software, ali nema jedino holandiju, da ne verujes. Kada je povezem na komp, vidim u nekom folderu da ima poslagano mape po zemljama, pa kada bi nasao taj fajl za holandiju pa da samo dodam. Jel to moze uopste? Ja nikada nisam to ni radio, nego mi je serviser koji mi update mapa radio na drugom kraju grada, a nije ubacio holandiju. Pomoc? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lisinac 93 Napisano Maj 21, 2012 U prolazu, 54 postova Lokacija: Београд Motocikl: Мønsтеr 620 i.e. Prijavi odgovor kao problematičan E jel zna neko kako da nadjem i dodam mapu Holandije u svoju navigaciju, imam neku mio navigaciju, koristi igo software, ali nema jedino holandiju, da ne verujes. Kada je povezem na komp, vidim u nekom folderu da ima poslagano mape po zemljama, pa kada bi nasao taj fajl za holandiju pa da samo dodam. Jel to moze uopste? Ja nikada nisam to ni radio, nego mi je serviser koji mi update mapa radio na drugom kraju grada, a nije ubacio holandiju. Pomoc? Повежеш уређај на рачунар. Пронађеш фасциклу у којој су датотеке са екстензијом .фбл и у њу кoпираш ту своју мапу. А мапу ћеш наћи на пп. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Maj 22, 2012 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Salu na stranu, nego da vas priupitam, kako naterati iGo da prati trackove po offroad-u, i jel neko zna koja su ogranicenja, tj koliko tacaka track maksimalno sme da ima, koliko tacaka mogu dodati kao poi... i da to sve naravno na kraju radi Nadam se da ces naci odgovor do kraja meseca ili da menjam vodica Nasao san nesto kod italijana u vezi tvog pitanja, stave na opciju pesak i iskljuce opciju "MANTIENI POSIZIONE SU STRADA" sto bi znacilo PRATI PUT. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 28, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan nista ti ne brini, svejedno svi uredjaji sa igo-m izgube signal kad se zavuces malo dublje u sumu. ti samo prati beli xr sa zutim garminom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano April 18, 2014 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko koje su trenutno aktuelne mape za Srbiju i okolinu (istocna Evropa, Grcka....) za iGo? Kod mene je na primer: Serbia_R3_Contrast_2012.07_120910.fbl Greece_R3_Epsilon_2012.07_120910.fbl Former_Yugoslav_Republic_of_Macedonia_R3_Navigo_2012.07_120910.fbl Bosnia_Herzegovina_R3_Navigo_2012.07_120910.fbl Croatia_R3_Navigo_2012.07_120910.fbl I koje mi mape preporucujete za okolne drzave? Vreme je da se krene u voznju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano April 18, 2014 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ukratko, stare Topmap (ili kako se sad vec zovu) se retko obnavljaju (novo srpski: apdejtuju) pa preporucujem prelazaj na Navteq mape. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano April 18, 2014 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko su precizne Navteq mape? Znam da je za Srbiju Contrast bio zakon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano April 18, 2014 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan probaj ovu; Serbia_TomTom_2013.06_131017, ima nešto što Navteq nema, i obratno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano April 18, 2014 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Navteq je prilicno detaljan, negde su bolji od Contrasta, negde je obrnuto. Zato Navteq izbacuje nove mape na 3-4 meseca, a Contrast (tomtom) na godinu, ili jos redje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano April 18, 2014 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Navteq vise ne postoji, kupila ih je Nokija mislim i sada se zovu HERE. Malo pre sam skinuo 2013 Q3 i sto se tice Srbije moja zapazanja da su u zaostatku za Topmap i Kontrastom 2012. Ponegde i imaju bolje ucrtanu ulicu ali cesce fale ulice i cesto nema ucrtanih jednosmernih ulica koje na Kontrastu postoje! Primetio sam i da je na HERE mapama osrednje ucrtana gradska zona, ne poklapa se naj bolje sa pojedinim gradovima, npr Priboj je uradjen katastrofa. Malopre ih skinuh, vidim nije to to sto se Srbije tice pa vratih Kontrast. Inace kazu da se Topmap vise nece raditi, ostaje nam HERE i Tom Tom pa kako kome odgovara... ps. Ako nekome trebaju HERE 2013 Q3 neka mi pise na pm, poslacu mu linkove da skine content folder sa mapama, poi itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano April 18, 2014 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam Sony Xperia T koja nema navigaciju. Posto sam laik za te stvari moze li me neko posavetovati sta i kako da uradim? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano April 18, 2014 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Zvanicno - kupis navigacioni softver i mape. Propagiranje piraterije je na ovom forumu zabranjeno. Hvala na razumevanju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4667 Napisano April 18, 2014 Drug član, 1474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan imam iGo verzija 9.6.7 , skoro svaki vikend sam preko zbog svirki ... Austrija , Italija , Bosna , Slovenija - radi tacno , kao sat , pisti na radare , i nikakvih bagova .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano April 18, 2014 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan A koje mape koristis za te drzave? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4667 Napisano April 19, 2014 Drug član, 1474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan sta je s porukama , nestadose ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Decembar 31, 2014 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan jel ima da je izašla mapa sa novim kineskom mostom!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Januar 26, 2015 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Da li netko moze da pomogne oko mape za SAD/USA? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 8, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Да Вас питам овде. Имам неку ауто навигацију са неким free софтером. Потребан ми је савет да ли вреди, и како убацити iGo мапе? Послато са ALCATEL ONE TOUCH 6012X уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...