vujo032 2664 Napisano Januar 7, 2011 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Najpoštenija bi bila kontra-aukcija. Krenemo od 2000 dinara, i svaki dan po sto dinara na dole, pa, ko prvi - njegova ploča. Tako bi se ljudi otimali o nju, a ne ovako, da čami čekajući Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 7, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan dajem 10e i moju obicnu plocu!! pa tu prodas jos 10 i eto 2oe kao sto si zamislio!! aaaaa,al sam sabrao matematiku?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Techa 42 Napisano Januar 7, 2011 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za tebe matori jos jednom, ne bih spustao cenu... A u svoju "odbranu", imam reci, pa i moja ploca je kao iz prodavnice tvoja ploca je izasla iz prodavnice............! nisi prati na casu,sedi 1 !! receno je u kontekstu da cim izadje iz pordavnice vise ne moze da kosta kao dok je na polici iste! Ajd nek ti bude. Ali definitivno si to mogao i konkretnije da kažeš. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 7, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Au breee! K`o spanska serija... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Techa 42 Napisano Januar 7, 2011 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Au breee! K`o spanska serija... 100% si u pravu!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 7, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan zanimljivo je da se uvek mi uhavtimo mlatitioko neke teme a prodavca nigde na vidiku!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Techa 42 Napisano Januar 7, 2011 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan zanimljivo je da se uvek mi uhavtimo mlatitioko neke teme a prodavca nigde na vidiku!! Praznik je, pa čovek možda ima pametnija posla što je i razumljivo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2664 Napisano Januar 7, 2011 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Da li je prodato? Što nekupih onda na neviđeno za 10 eura, ne mogu se iskajati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Januar 7, 2011 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan ona druga ploca se dobija uz kofer za dz kad se kupuje nov kofer... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 7, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan takvu imam ja i zbog toga mi se i svidja ova mislim da bi na skuteru lepse cucnula nego na nekome velikome motoru! cekamo da se javi prodavac! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 844 Napisano Januar 7, 2011 Drug član, 873 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Ijao, sad kad se ne slogira! A ja kukam, nema interesovanja Sto se mene tice, SVI STE U PRAVU! Postujem svaciji dzep i zmiju u njemu , ali cena je fiksna!!! Fensi plocica 20 evra Obicna 15 evra Pa ko voli nek izvoli... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 7, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam zainteresovan! mo zda samo dimenzije sa druge strane! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 844 Napisano Januar 7, 2011 Drug član, 873 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Za koji od ponudjena dva? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 7, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan FANCY! brinu me oni givi ispusti,kako do izgleda sa druge strane? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 844 Napisano Januar 7, 2011 Drug član, 873 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Indenticno... Ispusti su u liniji sa stranicom, no frks... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 844 Napisano Januar 7, 2011 Drug član, 873 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, jedino da dodjes da vidis, probas... Sto ti se ne isplati. Ili da ja napravim manji fotosesn, sto ne smem da obecam... Moram da palim... Opusteno nece pobeci, vidis da mi se smesi linc, pre nego prodaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 7, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakvi, pa kakva bi klanica onda bila za neki motor, gde se ljudi pogadjaju za mnogo vise nego za 5 eu? Nego, sacekajte sa postovima da otrcim po kokice, ovo je bolje od scena na buvljem delu Kalenic-pijace! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Januar 8, 2011 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo putopis ili se prodaje neka ploca???????? PS. 20E nije 2000 dinara tako kaze matematika, kada se za koji dan dogovorite pogledajte koliko je dnevni kurs jer dinar ima tendenciju rasta u odnosu na Evro....samo oprezno zrno po zrno pogaca, kamen po kamen palaca....a dinar po dinar Givi ploca??? a mozda i ne((( http://www.kursnalista.rs/kurs-dinara.html Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2664 Napisano Januar 8, 2011 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Dzigi, za koga ti navijas Ili si i ti njegov čovek? Ovo je neverovatno, kakvi obrti Evo novih momenata, ja nudim u zamenu za PRVU ploču ovo: http://www.kupujemprodajem.com/NOZEVI-Rambo-i-Vojni-409674-oglas.htm Prvo sam cenio 25 eura, pa 20, i sad malte-ne poklanjam. Glavu za glavu, može? Ozbiljan sam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Januar 8, 2011 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Zajebavas se ti Vujo, nudis coveku Rambov noz za plocu, jesi pomislio sta bi se desilo sa tobom da te Rambo navata i vidi da je njegov noz kod tebe????!!!!!!! pa pazi nece ti zivot vredeti ni 5 para......izbrisi to dok ti Rambo ne pokuca na vrata.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 844 Napisano Januar 8, 2011 Drug član, 873 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je neko gledao parodiju na ovaj deo filma o Rambu! Mislim da su ga radili neki leskovcani. Rec je samo o ubacivanju tona... Kad ovaj policajac nadje isti taj noz koji mi brat Vujo nudi u zamenu, i kaze Rambu:"sovim se koljes u bulju pedere jedan" E salu na stranu, ali sa velikim zaljenjem mogu da kazem da je "Saga o ploci" gotova! Prodato i moze lock na temu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 8, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan obe? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...