CokiRS13 9 Napisano Decembar 24, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Dakle moj cale odlucio da proda svoj motor , razlog prodaje je ne postojanje vremena i zivaca za restauraciju. Mammut je pravljen prema fabrickim nacrtima Munch radionice iz nemacke. Atestiran je i bio je registrovan do 2008 god, 1200 ccmgeneralne 47 kw generalnisan i presao mozda 100 km posle iste Cena okvirno 600 eur , maksimalno fleksibilna. Slike: Postoje sve plastike i oklopi za njega samo su skinuti s motora. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panthocrator 44 Napisano Decembar 24, 2010 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husqvarna SMR510 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko kupi motor ja mu poklanjam znak NSU koji veorvatno u opriginalu ide na haubu a u ovom slucaju moze na rezervoar ili slicno, znak je nov. pozz 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Decembar 24, 2010 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto je budzen...imas li bar ostatke od orginalnog prednjeg i zadnjeg dela!? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CokiRS13 9 Napisano Decembar 24, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan @Panthocrator Ako imas taj znak viska , prodaj mi ga ili nemam pojma pokloni , inace pored motora ljubitelj sam oldtimer vozila , puno bi mi znacila ta znackica. @Gvozden , nemam nista od delova rama , ovo realno je rucni rad po nacrtu. Inace u originalu 1953 BMW R-61 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Decembar 24, 2010 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan znas li mozda ili imas nacrt kako je spojen motor sa puhovim menjacem. POZDRAV! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CokiRS13 9 Napisano Decembar 24, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost ne znam i nemam nacrt , mogu pokusati nesto uslikati ako ti to ista znaci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano Decembar 24, 2010 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan i mene zanima kako je spojen menjač i motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanktm 3 Napisano Decembar 24, 2010 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ostavi neki telefon ili email ili skype Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CokiRS13 9 Napisano Decembar 25, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan 063/110-70-35 c.o.k.i@hotmail.com Skype nemam , msn imam , mail je gore. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Decembar 25, 2010 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan rekao bih da je motor od pucha 250 odnosno kuciste i menjac, pa me jako interesuje kako je povezano dali je lanac ,zupcasti kais ilizupcanici pa ako moze vise slika pustam ti mail adresu na p.p. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Decembar 25, 2010 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan cak su i zadnji amortizeri i tocak rekao bih od pucha kako isti motor posedujem i iskreno volim jos vise mi se svidja ovo cudo sa valda princovim motorom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Decembar 26, 2010 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan O kom NSU-u je tacno rec? Pitam zato sto me interesuje da li je mozda u pitanju vankel motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dfast 446 Napisano Decembar 26, 2010 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan Nije wankel, ovo je motor iz Princa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CokiRS13 9 Napisano Decembar 26, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan @Quasaar Nije wankel , ovo je klasicni 4-cilindricni agregat , poreklom iz NSU Prinz-a 1200 evo ti i slika originala http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/75/Heckmotor_NSU_Prinz_1200_C.jpg Motor je uslovno receno rezervisan , tacnije za sada rezervisan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Decembar 26, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo jeste oldtimer sa pricom za sebe, ali kad bi se jos i nasao originalni far od mamuta, jaoj masala bilo bi to mnogo mocna stvar. Mamut je inace za mene jedna od najjacih motora svog vremenha. Neprevazidjen ! Masa, stas i strahopostovanje prema istom.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Decembar 27, 2010 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Far je skoro isti kao od tristaca sa sve hromiranim obodom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dfast 446 Napisano Decembar 27, 2010 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan Imas li neku fotku sa druge strane? Interesuje me od cega (kog motora) je donje kuciste i kako je resen spoj sa menjacem? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CokiRS13 9 Napisano Decembar 27, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Upalio je Far je od Prinz-a original , cak sta vise kuciste fara je prepravljeno tj napravljeno da moze da se montira na motocikl. @Dfast Nemam pojma veruj mi , i iskreno nije me interesovalo.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lex 17 Napisano Decembar 27, 2010 U prolazu, 93 postova Lokacija: valjevo Motocikl: nsu 175 Pretis Prijavi odgovor kao problematičan JA SAM ODUSLJEVLJEN KO GA KUPI NECE PROCI NEPRIMECENO Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Decembar 28, 2010 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan pretpostavljam da je spojen pomocu lanca i da je vezan za radilicu ovog manjeg motora e sad moguce da je to izvedeno na izlazu radilice gde dodje dinama ovog manjeg motora.Ajde molim te ne drzi nas u neizvesnosti nego daj neke detalje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...