bigbad86 825 Napisano Decembar 30, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan @ Gile Extremeboys Zamilsi da se sa tvojim skuterom koji ladno ide 80kmh zakucas nekome u vrata od Bugati Veyrona ili nekog Ferarija? Jes da nece da ostane od tebe mnogo ali opet ces da napravis veliku stetu. A i davati 1000 dinara godisnje da budes miran i da te boli uvo od toga dal ces da udaris Ficu ili Maserati je opet malo. Cak i ficu da ogrebes samo malo farbanje ti opet dodje minimum 2000 dinara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7915 Napisano Decembar 30, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Cuti ja da okrenem biciklu pre neku godinu i udarim zadnjim tockom u pezoa 605. Meni se polomila zadnja pozicija a pezo ni ogrebotina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Decembar 30, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Nasa nova himna http://www.youtube.com/watch?v=h2_X195yhaQ 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Decembar 30, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Zamilsi da se sa tvojim skuterom koji ladno ide 80kmh zakucas nekome u vrata od Bugati Veyrona E jesi nas'o veliku verovatnocu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Decembar 30, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan PA mooooze da se desi Bobovo je glavno selo U Svilajncu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Decembar 30, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan PA mooooze da se desi Bobovo je glavno selo U Svilajncu Ne mozes da zivis u Bobovu ako nemas bugatija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7915 Napisano Decembar 30, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Mozes ali tesko se dobija dozvola za privremenu ili trajnu rezidenciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simma 111 Napisano Decembar 31, 2010 U prolazu, 95 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: nemam vec duze vreme Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako je kod vas, ali meni nisu obracunali nikakav popust pri registraciji zato sto imam motor 20 god star. Znam da nije to neki vazan iznos za 650ccm ali je pravednije jer su stvarno derali za motore preko 750 i automobile preko 2000ccm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Decembar 31, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Racunace taj popust posle 1. januara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranl 28 Napisano Decembar 31, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: temerin Motocikl: yamaha virago 125,Yamaha Tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan drugar je kupio novog sprinta u maju 2010 i dali su mu evropski izvestaj i polisu,polisu je platio 1000din,i rekli su mu da mora svake godine da placa samo polisu,motor je trajno registrovan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Januar 1, 2011 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan @ Gile Extremeboys Zamilsi da se sa tvojim skuterom koji ladno ide 80kmh zakucas nekome u vrata od Bugati Veyrona ili nekog Ferarija? Jes da nece da ostane od tebe mnogo ali opet ces da napravis veliku stetu. A i davati 1000 dinara godisnje da budes miran i da te boli uvo od toga dal ces da udaris Ficu ili Maserati je opet malo. Cak i ficu da ogrebes samo malo farbanje ti opet dodje minimum 2000 dinara... Mislim da ima neka začkoljica - osiguranje pokrije štetu do nekog iznosa. Pogotovo ako neko zadobije telesne povrede: nisam 100% siguran, ali mislim da osiguranje ne pokriva u tom slučaju svu odštetu. Bitna stvar, takođe, je što za nadoknadu štete preko osiguranja slučaj mora biti prijavljen. Znači: automatski plaćaš kaznu (sad su debele). Od 1998. (položio) do sada nisam nikada naplatio, niti ko od mene za osiguranje. Meni lično to predstavlja trošak. Ako bih mogao da biram, kada vidim kako me ova država i sistem štite, najradije ne bih ništa plaćao (osiguranje, porez, zdravstveno, socijalno) - sve bi me izašlo jeftinije. Na žalost, pošto nisu svi ljudi isti i ti propisi se prave da (barem na papiru) budu isti za sve, onda su neminovna solomonska rešenja. Zato me ošišaju za registraciju, pa se vozim po izrovanim putevima, a ako padnem - nisam prilagodio brzinu (ovo obožavam). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Januar 1, 2011 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ajde vise.....oce li!? http://www.youtube.com/watch?v=raNM0UvR_Bo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pRRgav 9 Napisano Januar 5, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: K8 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatno ali istinito . država smanjila porez na upotrebu motornih vozila za motocikle ! Najskuplja grupa do sada je plaćala preko 31000 din a od 01.01.2011. će plaćati 10000 din , što je ujedno i najskuplji porez za motocilkle . Hiljadarke 2005-2003 koje su do sada bile oglobljene sa 10787 din će ubuduće plaćati 5950 din , itd... Podaci dobijeni od MUP-a RS , PU za grad Zrenjanin . 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Januar 5, 2011 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan da, to je bilo pre nego što su uveli akcizu na plaćanje osiguranja koja je od samog uvođenja morala da se momentalno poveća za 30%... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Januar 5, 2011 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatno ali istinito . država smanjila porez na upotrebu motornih vozila za motocikle ! Najskuplja grupa do sada je plaćala preko 31000 din a od 01.01.2011. će plaćati 10000 din , što je ujedno i najskuplji porez za motocilkle . Hiljadarke 2005-2003 koje su do sada bile oglobljene sa 10787 din će ubuduće plaćati 5950 din , itd... Podaci dobijeni od MUP-a RS , PU za grad Zrenjanin . Tako volim da cujem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Januar 5, 2011 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan da li kalkulator na sajtu www.registracija-vozila.rs obracunava po novim tarifama? nesto ne vidim neki veliki pad cene. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1093 Napisano Januar 5, 2011 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ukucaj podatke za R1200 GS i ako izbaci oko 50 000din, onda nije izmenjen kalkulator Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Januar 5, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Meni bas prija ova vest , nadam se i da je tacna . Pred svaku registraciju sam se pitao da li sam normalan . Ovih 200 eura pojeftinjena cu sa pesmom prihvatiti . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Januar 6, 2011 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Smanjili su ekstremno visok porez, koji je obuhvatao mali broj korisanika, na razumnu meru. Zato su uveli nove poreske grupe, akcize i takse na veliki broj roba i usluga, koje pre nisu bile opteraćene nametima ili su imale manje namete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Januar 6, 2011 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ukucaj podatke za R1200 GS i ako izbaci oko 50 000din, onda nije izmenjen kalkulator Bas to sam uradio i shvatio da je cena ista. Mozda im ne radi kalkulator, a možda je sve ovo bajka??? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malonja 16 Napisano Januar 6, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZRX 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Danas zvao agenciju i rekli da je stupilo na snagu. Al sam srecan... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanvfr 91 Napisano Januar 6, 2011 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: vfr rc36 Prijavi odgovor kao problematičan agencije su dobile dopise, smanjena je taksa. cbr 1100 xx '97 sada se registruje za nekih 24000 sto je dosta manje od 37000 kolko je bilo prosle godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Januar 6, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Postoji li negde celokupan cenovnik, ja imam 600 cc iz 2006... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Januar 6, 2011 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Postoji li negde celokupan cenovnik, ja imam 600 cc iz 2006... Postoji...ažuriran po novim cenama... http://www.registracija-vozila.rs/index.php?option=com_chronocontact&chronoformname=Info_za_registraciju〈=sr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Januar 6, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Pa strava, ispada skuplje nego prošle godine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...