sparco 149 Napisano Maj 19, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan evo posto sam uzeo tdmkicu 900a , dojadila mi moja nolanka n102 flipup varijanta, padali mi, imao udes sa njom, rasklimala se sva i postala jako bucna , i pocnem da vrtim po neti i hoooopala nadjem kacigu u koju se zaljubim http://www.nolan.it/catalogo.jsp?iditem=105 nolan n92 marco melandri replica , kupim dodatni foto grey varijanta vizir, jedne fine ljetnje rukavice od a-pro firme i jedno kisno odijelo od a-pro firme ))))) jeeeeeeeeeeeeeeeee hehehehh eto toliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Maj 19, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan koliko si dao za odelo, a koliko za kacigu???????????????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 19, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je to model N94 :wink: Fenomenalna kaciga :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Maj 19, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pa neka je to sa srecom i da je ne ogrebes duuugo. Ajde Evil 92,94 nije ga u dva broja,nemoj da si zakeralo. Reci mi koje si rukavice uzeo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 19, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan leeeepaaaa, leeeepaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 19, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je sigurno Fe=no=me=nal=na! Ja nosim N93 i do yaya je.. tiha,udobna i shto je najbitnije mala! :idea: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 19, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ova vjerovatno nije toliko tiha jer je ipak prvoklasna race kaciga pa joj to nije ni cilj, ali da je dobra, VRH je! :thumbs_up: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Maj 23, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan nije pretiha a evile obojica se zeznuli na njoj stoji n62 ?!?!?!?!?! il je mozda naljepnica ona nazad greskom ubodena pa sam ja jefinije prosao nego inache hehehe, i vidio sam onu moto gp nju cu jos da kupim ,sad gedam greshka je hehehehe ludilo , kaciga je 200 ojra vjerovali ili ne , dok je kisno 70 eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Maj 23, 2007 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam n61 genesis, cuje se, sto jes-jes, ali je udobna (nosim naoèare) i meni lepa. Ta n62 je vidim jos lepša. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Maj 23, 2007 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan leeeepaaaa' date=' leeeepaaaa [/quote'] ????? TI kazes 'leeeepaaaa ' za kacigu od 200 evrica???? VRH licemerja :twisted: :oops: :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...