STOLAR 12 Napisano Decembar 22, 2010 U prolazu, 11 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan prodajem ili menjam za gradjevinski materijal ili manji skuter i doplatu yamahu thunderace. resiosam da se pozabavim malo gradnjom stambenog prostora tako da moram da prodam nesto za cegasam milion puta rekao da samo ono najgore moze da nas rastavi. posle milion proracuna opet fale pare , tako da MORAM da prodam jedan deo sebe. YAMAHA Thunderace 1000 R god. 2002 karbon izduv nove gume bi ksenoni led stopaljka kofer i nosac bisage tank torba 21450 km lanac odlican cena 3400 kes ili 3600 zamena CENA FIKSNA MOTOR PERFEKTAN, GARANTUJEM. INFO TEL 064/000-49-40 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 211 Napisano Decembar 24, 2010 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50,bmw r 1150 gs Prijavi odgovor kao problematičan koliko trazis za bocne torbe, pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Decembar 24, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan lako je tebi da prodas kada ima jos jedan pokriven! sretno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1930 Napisano Decembar 31, 2010 Drug član, 2880 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da uradimo poso Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOLAR 12 Napisano Januar 3, 2011 U prolazu, 11 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da uradimo poso moze , nadjimi kombinaciju za tvoj motor za gradjevinski materijal . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Januar 4, 2011 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ali kako je moguce 2002 god? R1 se pravi od 99. Mora da je par godina stajao u salonu. Inace u kakvom je stanju i sa kojom kilometrazom vredi vise od R-keca istog godista. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1930 Napisano Januar 4, 2011 Drug član, 2880 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motorcycl...yzf1000r_01.htm http://www.bikez.com/search/index.php Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 674 Napisano Januar 4, 2011 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ali kako je moguce 2002 god? R1 se pravi od 99. Mora da je par godina stajao u salonu. Thunderace je radjena od 96. do 02.,bez obzira na R1 jer nisu ista kategorija,ona spada u sportturizmo klasu a R1 super sport. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
virus 45 Napisano Januar 4, 2011 U prolazu, 77 postova Lokacija: Banglades Motocikl: Suzuki Bandit 600 N Prijavi odgovor kao problematičan 15 puta sam otvarao slike da pogledam bike, neko ce da se usreci, dobar motor i full oprema. Hebalo me inostranstvo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOLAR 12 Napisano Januar 4, 2011 U prolazu, 11 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan :'( nezna sta da napisem vise , bili su bajkeri sa foruma , probali videli ali sve se svodi na zamene . nigde para nema. meni neznaci zamena za motor jeftiniji par stotina evra . prodajem a molim boga da se neproda.ako prodam motor i zavrsim ovaj stambeni prostor ostaje mi na kraju da sedim u njemu i gledam na tv kako se ljudi voze a jacu da pizdim. postoi i jos jedna kombinacija da dam motor na poslugu 2 - 3 god , dok neskupim pare i odkupim ponovo isti motor nazad , pod uslovom da ga buduci vlasnik cuva , mazi , pazi kao i ja. nemogu da nadjem rec kojom bi opisao koliko taj motor meni znaci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOLAR 12 Napisano Januar 4, 2011 U prolazu, 11 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Ali kako je moguce 2002 god? R1 se pravi od 99. Mora da je par godina stajao u salonu. Inace u kakvom je stanju i sa kojom kilometrazom vredi vise od R-keca istog godista. druze pogledaj malo po netu i videces o kakvom motoru je rec. pravljen je do 2002 god zadna serija u crnoj boji . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 4, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan a americko trziste je radjen i mnogo duze....i kakve veze ima ovaj motor za R1? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano Januar 5, 2011 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Imaju isti agregat, tj na R1 je navijeniji malo. Ovo je vise touring varijanta, ali jako besna! Bio i gledao motor, uzeo bih ga da je po mojoj fizickoj meri. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1498 Napisano Januar 5, 2011 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Agregat je steri, dobri, malo modifikovani FZR 1000. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 674 Napisano Januar 5, 2011 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Agregati od Thunderace i R1 nemaju nista zajednicko osim sto su 5 ventila po cilindru.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano Januar 6, 2011 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam gledao ovaj motor, malo sam se interesovao i na stranim forumima, svi su govorili da je to agregat od r1, e sad ako oni lazu lazem i ja. Da ne offujemo coveku oglas vise. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Januar 6, 2011 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan a americko trziste je radjen i mnogo duze....i kakve veze ima ovaj motor za R1? Izvinjavam se, uvek sam mislio da je to predhodnik Rkeca zbog oznake YZF. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Januar 7, 2011 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor, srecno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOLAR 12 Napisano Januar 7, 2011 U prolazu, 11 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Ima puno zainteresovanih ali niko sa konkretnom ponudom . motor je izuzetan tako da ceka pravog kupca. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1930 Napisano Januar 7, 2011 Drug član, 2880 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj tako moja je više nego konkretna ja sutra mogu da ga teram Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
apenac 789 Napisano Januar 8, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Prigrevica,Apatin Prijavi odgovor kao problematičan druže jel registrovan motor? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOLAR 12 Napisano Januar 8, 2011 U prolazu, 11 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan druže jel registrovan motor? motor je registrovan do 10 05 2011 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOLAR 12 Napisano Januar 10, 2011 U prolazu, 11 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Evo da saopstim NEVERNIM TOMAMA da sam prodao YAMAHU za 3200 eura i to za kes .Posto su mnogi pljuvali po oglasu za cenu , ali hocu nesto drugo da kazem da je motor kupio decko koi je pocetnik u ovom hobiju. Decku su kupili mama i tata motor za 17 rodjendan , hteo sam da pitam dokle ovo ide ? Gde su pocetnicki motori ? Koliko mi je drago sto sam prodao motor toliko i nije . Novome vlasniku zelim SVU srecu i pamet ovoga sveta , ali iskreno mislim da ovaj motor nije bio za njega , mozda gresim ali .......... Milion puta sam rekao njegovim roditeljima da pricaju , da ga savetuju da treba pametno da vozi jer velika je razlika kada predjes sa motora od 150 cm3 na motor od 1000 cm3 , jos jednom neka mu je sa srecom novi motor. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Januar 10, 2011 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan E pa vidiš, npr, Saša iz Niša koji je prodavao svog Kawasakija ZX12R je takvu mušteriju ladno odbio, ali ima nas raznih, manje ili više savesnih, u raznim finansijskim situacijama itd... Ipak je 145ks za početnika od 17 god. na jedan način, mrtvački sanduk na točkovima. Ali šta sad, i da si odreagovao kao Sale iz Niša, verovatno bi otišli i kupili kod drugog, ništa se tu ne može... 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Januar 10, 2011 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan lepo sto si prodao motor, ali koja budala kupuje detetu od 17 godina takvu kubikazu i snagu....... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...