Jump to content

Moto Zajednica

ekstra YAMAHA Thunderace 1000 r

Recommended Posts

• U prolazu, 11 postova

prodajem ili menjam za gradjevinski materijal ili manji skuter i doplatu yamahu thunderace.

resiosam da se pozabavim malo gradnjom stambenog prostora tako da moram da prodam nesto za cegasam milion puta rekao da samo ono najgore moze da nas rastavi. posle milion proracuna opet fale pare , tako da MORAM da prodam jedan deo sebe.

YAMAHA Thunderace 1000 R

god. 2002

karbon izduv

nove gume

bi ksenoni

led stopaljka

kofer i nosac

bisage

tank torba

21450 km

lanac odlican

cena 3400 kes ili 3600 zamena

CENA FIKSNA

MOTOR PERFEKTAN, GARANTUJEM.

INFO TEL 064/000-49-40

post-5283-020343500 1293035817_thumb.jpg

post-5283-007200400 1293035834_thumb.jpg

post-5283-024044600 1293035852_thumb.jpg

post-5283-038789300 1293035875_thumb.jpg

post-5283-046024000 1293035891_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2479 postova
  • Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06

Ali kako je moguce 2002 god? R1 se pravi od 99. Mora da je par godina stajao u salonu. Inace u kakvom je stanju i sa kojom kilometrazom vredi vise od R-keca istog godista. :takoje:

• Drug član, 1126 postova
  • Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure

Ali kako je moguce 2002 god? R1 se pravi od 99. Mora da je par godina stajao u salonu. :takoje:

Thunderace je radjena od 96. do 02.,bez obzira na R1 jer nisu ista kategorija,ona spada u sportturizmo klasu a R1 super sport.

• U prolazu, 77 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 600 N

15 puta sam otvarao slike da pogledam bike, neko ce da se usreci, dobar motor i full oprema. Hebalo me inostranstvo.

• U prolazu, 11 postova

:'( nezna sta da napisem vise , bili su bajkeri sa foruma , probali videli ali sve se svodi na zamene . nigde para nema. meni neznaci zamena za motor jeftiniji par stotina evra . prodajem a molim boga da se neproda.ako prodam motor i zavrsim ovaj stambeni prostor ostaje mi na kraju da sedim u njemu i gledam na tv kako se ljudi voze a jacu da pizdim. postoi i jos jedna kombinacija da dam motor na poslugu 2 - 3 god , dok neskupim pare i odkupim ponovo isti motor nazad , pod uslovom da ga buduci vlasnik cuva , mazi , pazi kao i ja. nemogu da nadjem rec kojom bi opisao koliko taj motor meni znaci. :neznam:

• U prolazu, 11 postova

Ali kako je moguce 2002 god? R1 se pravi od 99. Mora da je par godina stajao u salonu. Inace u kakvom je stanju i sa kojom kilometrazom vredi vise od R-keca istog godista. :takoje:

druze pogledaj malo po netu i videces o kakvom motoru je rec.

pravljen je do 2002 god zadna serija u crnoj boji .

• Architect, 341 postova
  • Motocikl: Tracer 7GT

Imaju isti agregat, tj na R1 je navijeniji malo. Ovo je vise touring varijanta, ali jako besna! :)

Bio i gledao motor, uzeo bih ga da je po mojoj fizickoj meri. :takoje:

• Drug član, 1126 postova
  • Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure

Agregati od Thunderace i R1 nemaju nista zajednicko osim sto su 5 ventila po cilindru..

• Architect, 341 postova
  • Motocikl: Tracer 7GT

Kada sam gledao ovaj motor, malo sam se interesovao i na stranim forumima, svi su govorili da je to agregat od r1, e sad ako oni lazu lazem i ja.

Da ne offujemo coveku oglas vise.

• Drug član, 2479 postova
  • Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06

a americko trziste je radjen i mnogo duze....i kakve veze ima ovaj motor za R1?

Izvinjavam se, uvek sam mislio da je to predhodnik Rkeca zbog oznake YZF.

• Podržavam 1

• U prolazu, 11 postova

Evo da saopstim NEVERNIM TOMAMA :nanana: da sam prodao YAMAHU za 3200 eura i to za kes :nanana: .Posto su mnogi pljuvali po oglasu za cenu , ali hocu nesto drugo da kazem da je motor kupio decko koi je pocetnik u ovom hobiju. Decku su kupili mama i tata motor za 17 rodjendan :neznam: , hteo sam da pitam dokle ovo ide ? Gde su pocetnicki motori ? Koliko mi je drago sto sam prodao motor toliko i nije . Novome vlasniku zelim SVU srecu i pamet ovoga sveta , ali iskreno mislim da ovaj motor nije bio za njega , mozda gresim ali .......... Milion puta sam rekao njegovim roditeljima da pricaju , da ga savetuju da treba pametno da vozi jer velika je razlika kada predjes sa motora od 150 cm3 na motor od 1000 cm3 , jos jednom neka mu je sa srecom novi motor. :takoje:

• Podržavam 3

• Svrati ponekad, 161 postova
  • Motocikl: Honda XLV 750R

E pa vidiš, npr, Saša iz Niša koji je prodavao svog Kawasakija ZX12R je takvu mušteriju ladno odbio, ali ima nas raznih, manje ili više savesnih, u raznim finansijskim situacijama itd... Ipak je 145ks za početnika od 17 god. na jedan način, mrtvački sanduk na točkovima. Ali šta sad, i da si odreagovao kao Sale iz Niša, verovatno bi otišli i kupili kod drugog, ništa se tu ne može... :neznam:

• Podržavam 4

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja