pikec-tuning 1 Napisano Decembar 22, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: Subotica -Vojvodina -YU Prijavi odgovor kao problematičan P dominatora 650 u dobrom stanju Nije registrovan SU tablice Cena 1050€ tel 063 552055 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Decembar 22, 2010 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Godiste, kilometraza, ... ?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pikec-tuning 1 Napisano Decembar 22, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: Subotica -Vojvodina -YU Prijavi odgovor kao problematičan na satu pise 37000 a godiste 1989 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Decembar 22, 2010 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ! Lep motor, zasto ga prodajes ?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pikec-tuning 1 Napisano Decembar 22, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: Subotica -Vojvodina -YU Prijavi odgovor kao problematičan Sto mi ne treba zato ga prodajem i stoji mi a imam jos koji motor ovaj motor sam dobio u trgovini ukucaj www.pikec-tuning.com i videces cime se bavim motor jako lepo radi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Decembar 22, 2010 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledao, svaka cast !! Aj pa da nadje brzo novog vlasnika ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pikec-tuning 1 Napisano Januar 15, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Subotica -Vojvodina -YU Prijavi odgovor kao problematičan ima li neki zainteresovan da bude novi vlasnik Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sikiriki 148 Napisano Januar 16, 2011 glavatar, 172 postova Lokacija: burlingame, ca Motocikl: gs500 '02 Prijavi odgovor kao problematičan naravno da ima, ''cek'' da prodam moj i uzimam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pikec-tuning 1 Napisano Januar 22, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Subotica -Vojvodina -YU Prijavi odgovor kao problematičan jesi prodo skini malo cenu i prodaces 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Januar 23, 2011 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan A ti ?? Kad ces ti da skines cenu?? I mene interesuje Domi !! Definisi dobro stanje !! Koliko trosi itd ?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sikiriki 148 Napisano Januar 23, 2011 glavatar, 172 postova Lokacija: burlingame, ca Motocikl: gs500 '02 Prijavi odgovor kao problematičan pa koliko da skinem? ukoliko ja treba da skinem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Januar 23, 2011 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Yugo 55 gas, alu felne, nove gume, registrovan potpuno ispravan limarija 100% zdrava....bukvalno sedi i vozi se bez dinara ulaganja??????? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 23, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan piko uzmi Yugo neces dugo,jos ako je crven! ihhhhhhh,onda g.... za g.......!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Januar 23, 2011 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan auuuu al si im lepo nahvalio oglas :stabre: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 23, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan samo sam praktican!! piko je nas drug,jel da safete?!! zna on da mi ne mislimo ono sta govorimo i da mu zelimo sretnu prodaju koju moramo zaliti sa cocacolicom!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Januar 24, 2011 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan da je neki sirocco vw to bi uzeo piko neboj se a cocacolu ćemo slabo pijemo nema se he he Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pikec-tuning 1 Napisano Januar 24, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Subotica -Vojvodina -YU Prijavi odgovor kao problematičan ma netreba mi nista sem love ponudite nesto lako cemo se dogovoriti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboi 0 Napisano Januar 27, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Prijevor, Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, stisla zima, stisla kriza...Imaš ponudu na pp, nije neka al je barem keš a ne Trabant sa plinom i kukom... Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pikec-tuning 1 Napisano Januar 27, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Subotica -Vojvodina -YU Prijavi odgovor kao problematičan pa ponuda nije losa e sad razmisliti dali ga dati za te pare ili sacekat mesec dana i dobiti pravu cenu ili da izmedu tvoje i moje cene razliku podelimo po pola Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboi 0 Napisano Januar 27, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Prijevor, Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem ni da korigujem ponudu ali mi moras reci ako me cekaju neka krupnija ulaganja odmah osim registracije. Ne bih dolazio do Subotice da ga gledam. Slanje bi islo nekom kurirskom sluzbom ako se dogovorimo, naravno trosak je moj. Moze? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pikec-tuning 1 Napisano Januar 27, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Subotica -Vojvodina -YU Prijavi odgovor kao problematičan sedi ivozi daj neki tel za kontakt Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboi 0 Napisano Januar 28, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Prijevor, Čačak Prijavi odgovor kao problematičan pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pikec-tuning 1 Napisano Februar 2, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Subotica -Vojvodina -YU Prijavi odgovor kao problematičan i pao dogovor motor isporucen za CACAK Gazdi zelim puno kilometara da prodje a ja lovu vec potrosio sta ces takav je zivot Moze lock motor PRODAT Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Februar 2, 2011 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan nema katanca dok nepadne cocacola Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Februar 2, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan piko brate,jal smo te falili?! onda ce da bidne cocacolica?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...