andjelo 246 Napisano Decembar 19, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan auspuh na prodaju cena 200 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z7 4 Napisano Decembar 19, 2010 U prolazu, 23 postova Lokacija: Bor Motocikl: z750 Prijavi odgovor kao problematičan ja imam Z750 2006,ako nije problem da izmerish unutrashnji i spoljni precnik cevi.Zainteresovan sam evo mog br.0642676331 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Decembar 20, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan 0vaj bas pasuje za tvoj model posto je greskom narucen za model od 2007 godine ima selnu ,opruge i nosac u pakovanju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z7 4 Napisano Decembar 20, 2010 U prolazu, 23 postova Lokacija: Bor Motocikl: z750 Prijavi odgovor kao problematičan daj br. da te zovem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Decembar 20, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan inace top bez cevi moze da pasuje na bilo koji model motocikla moze da se odradi druga prikljucna cev ................................................. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Januar 19, 2011 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan ovako se cuje .............................. napravljena druga prikljucna cev da stoji sto nize radi boljeg izgleda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Januar 19, 2011 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan andjelo kakav mi preporucujes za yamahu r 6 2007god. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z7 4 Napisano Januar 19, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Bor Motocikl: z750 Prijavi odgovor kao problematičan poz.ko se to vratio .........i dalje sam zainteresovan,aj budi drugar spusti malo zzzzzzzzzzzzz,,,,,,,, ce popijemo neshto negde kad se vidimo ja obavezno dolazim u na skup svake god.u B.C. dajem ti filter za vazduh nov za tvoj motor/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Januar 20, 2011 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan poz.ko se to vratio .........i dalje sam zainteresovan,aj budi drugar spusti malo zzzzzzzzzzzzz,,,,,,,, ce popijemo neshto negde kad se vidimo ja obavezno dolazim u na skup svake god.u B.C. dajem ti filter za vazduh nov za tvoj motor/ uzmi ga zeko bas je dobar Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z7 4 Napisano Januar 20, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Bor Motocikl: z750 Prijavi odgovor kao problematičan havai mi malo jbg.novac uvek u manjku........a svidja mi se nema greshke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...