Yankiee 104 Napisano Decembar 17, 2010 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Molim ponude sledecih modela : honda shadow 600, 250,125 kawasaki el, vn 250, en 500 hyosung aquila 125 , 250 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ČIČA956 52 Napisano Decembar 17, 2010 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: valjevo Motocikl: Honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan zanima li te en500 kavasaki 1994 god 45 0000 km stanje dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Decembar 17, 2010 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan sve od gore navedenih modela ! ili ostavite broj ili me zovite na 065 / 5501801 ili mi napisite poruku ja cu vas nazvati !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ČIČA956 52 Napisano Decembar 19, 2010 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: valjevo Motocikl: Honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan telefon za kavasaki en 500 0641631159 Milan .ili fiksni 014 227 042 Jovan.pozzz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Decembar 20, 2010 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan kupio sam motor ! oglas vise ne vazi Cico956 hvala na ponudi ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Decembar 20, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro reci sta si kupio i postavi sliku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Decembar 20, 2010 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/57221-p-sprint-daytona-350/page__pid__974763#entry974763 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Decembar 20, 2010 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Ubo je dobru ponudu koliko ja vidim. Nov motor lepa kubikažam lepi konjići, izgled desetka, gomila opreme, V2 redna dva sad sam video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Decembar 20, 2010 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan al sto ce kicma da ga boli:zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 20, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan pa de KINEZA druze,za 1500 drugar kawu EL 250 prodaje ko lutka motor a ide ubija, jaaoooo,al ajd nije los ni taj samo brate kinez je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemandza 11 Napisano Decembar 21, 2010 U prolazu, 47 postova Lokacija: Bg Motocikl: yamaha V-star 650 midnight custom Prijavi odgovor kao problematičan Srecno,puno bezbednih ! kilometara i da te no bole ledja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yankiee 104 Napisano Decembar 22, 2010 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan hvala puno svima ! nisam stigao ranije da se javim posto sam spavao u garazi hvala onome ko je objavio slike mog novog bajka ! Kinez jeste ali jedini kinez koji mi se svidja i ovaku ponudu nisam mogao da ne iskoristim u Subotici je u radnji 349000 nov a ovaj je tako reci isto to !!!! Finalna obrada extra , zvuk dobar oblik perfektan ostalo cu usput na temi o motorima ! Posto ni ja nisam mogao da nadjem nista poblize jer ga nema jos mnogo na drumovima ! Pa sam zbog povoljne ponude odmah uskocio jer sam pratio sve oglase mesec dana 3 puta dnevno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smilodon 152 Napisano Decembar 22, 2010 Honda, 45 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan Pa sam zbog povoljne ponude odmah uskocio jer sam pratio sve oglase mesec dana 3 puta dnevno ! Ja već 5-i mesec pratim i tražim još uvek na svim mogućim mestima, i da sam na prvoj povoljnoj ponudi pao, bilo bi mi jako krivo jer uvek ima povoljnije, sad kod mene povoljnije znači nešto drugo, očuvanije, pouzdanije... U svakom slučaju svaka ti čast na brzini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kozmo 83 Napisano Decembar 25, 2010 U prolazu, 84 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Hyosung Aquila 250 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na hrabrosti. Na fotkama motor simpaticno izgleda a ti napisi nesto vise o njemu kad ga isprobas posto je izgleda vecini ovaj model nepoznanica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Decembar 25, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Pa sam zbog povoljne ponude odmah uskocio jer sam pratio sve oglase mesec dana 3 puta dnevno ! Ja već 5-i mesec pratim i tražim još uvek na svim mogućim mestima, i da sam na prvoj povoljnoj ponudi pao, bilo bi mi jako krivo jer uvek ima povoljnije, sad kod mene povoljnije znači nešto drugo, očuvanije, pouzdanije... U svakom slučaju svaka ti čast na brzini. Mozes ti da cekas povoljnu ponudu i dve godine cim kupis motor, kolko sutra se pojavi bolja ponuda u oglasima, tako to obicno biva! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...