SHONED 022 7 Napisano Decembar 14, 2010 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Za YAMAHU 660 XT 2006 GOD. Potrebni su mi rukohvati za suvozaca (oba ,i levi i desni) i staklo stop lampe ili cela stop lampa. nenad 060 6140044 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Decembar 15, 2010 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Stop Lampa je fabricki povezana sa blatobranom.Tako da sve ide u kompletu.Sta je bilo, jel bi prodao vec postojeci deo, (potreban mi je samo stitnik koji ide ispod sedista)...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Decembar 16, 2010 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan treba mi onda cela lampa...za ostatak delova ,nemam odgovor...ako se bude prodavalo..javicu ti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...