GhostMile 4614 Napisano Decembar 12, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo naletih na ovaj nadasve pojeftin vizircic, ali skroz providan je rasprodan, a ovaj zadimljeni je na lageru jos. Vislji je od originala za 6 cm. Pitam se u kojoj mjeri ce mi ovo otezati vid po mraku? Svi moji viziri na kacigama su daleko tamniji od ovoga, pa nemam nista za uspordebu. Prodavac cak kaze, "vidis jos bolje, jer ublazi svjetla iz suprotnog smjera" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Decembar 13, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam "smoke" vizir i jeste problem voznja po mraku! Nije problem na 4m pa na dalje ispred motora jer gledam preko vizira a ne kroz njega ali onih 3-4m ispred nosa motora moze biti VELIKI problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1949 Napisano Decembar 13, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Onda uzmi taj sto je preostao, pa ga posalji Ivanu za mustru da tu napravi providan. Onda mozes da menjas svako malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Decembar 13, 2010 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Onda uzmi taj sto je preostao, pa ga posalji Ivanu za mustru da tu napravi providan. Onda mozes da menjas svako malo. da li imas br tel od ivana,hteo bih da mi uradi vizir na motoru?pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 13, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan meni je uradio Ivan malo potamljeni vizir (tamniji nego ovaj na slici) i nemam nikakvih problema noću (a mislio sam da ću imati) sve zavisi koliki je procenat zatamljenosti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Decembar 13, 2010 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno se losije vidi po mraku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Decembar 13, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mile sto kaze Boki64, samo jos bolje, posalji sliku tog vizira na: ivan28m@beotel.rs, pa se dogovori sa Ivanom oko detalja, izacice te dooosta jeftinije... Neko je pitao za broj: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/39354-viziri-iz-srbijeby-ivan/page__p__691612__fromsearch__1#entry691612 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 13, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobar je Ivan (mada mislim da sam 12747-mi koji to kaze), ali kako izlazi na kraj sa racunanjem. Ili se ide na srecu / iskustvo / odokativno....? Evo citam sad na FJRsekta.com da ovaj vizircic koji sam ja mislio da je dobar (zato sto je jeftin ) ustvari ne valja nista. (po licnim iskustvima tamo) Kazu shamara vjetar samo tako. S druge strane vecina hvali MRA i to onaj vario, koji se moze naci za 130-150 eura. E sad, bem li ga. Meni do 100 na sat tako reci ni ne treba vizir, a svi producenti pricaju o "odlicnoj zastiti do 120 kmh" Ova moja DIY-kada dosta dobro stiti i na 170-180, ali kako nece kolika je, a ja je jos nadogradio da bude jos veca. Razmisljam da nadogradim originalni vizir sa onim vario komadom, samo bi ovaj put narucio taj komad od Ivana, a ne sa neke kacige.. I taj MRA Vario izgleda isto kao original + sto ima taj extra komad gore prikacen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...