Jump to content

Moto Zajednica

Zatamnjeni vizir i mrak

Recommended Posts

• Lord Sidious Tamni, 4841 postova

Evo naletih na ovaj nadasve pojeftin vizircic, ali skroz providan je rasprodan, a ovaj zadimljeni je na lageru jos.

Vislji je od originala za 6 cm.

Pitam se u kojoj mjeri ce mi ovo otezati vid po mraku?

Svi moji viziri na kacigama su daleko tamniji od ovoga, pa nemam nista za uspordebu.

Prodavac cak kaze, "vidis jos bolje, jer ublazi svjetla iz suprotnog smjera" ::)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 558 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82

Ja imam "smoke" vizir i jeste problem voznja po mraku!

Nije problem na 4m pa na dalje ispred motora jer gledam preko vizira a ne kroz njega ali onih 3-4m ispred nosa motora moze biti VELIKI problem

• MC Coyote, 273 postova
  • Motocikl: Honda CBR1000 F

Onda uzmi taj sto je preostao, pa ga posalji Ivanu za mustru da tu napravi providan. Onda mozes da menjas svako malo. :D

da li imas br tel od ivana,hteo bih da mi uradi vizir na motoru?pozz

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

meni je uradio Ivan malo potamljeni vizir (tamniji nego ovaj na slici) i nemam nikakvih problema noću (a mislio sam da ću imati) sve zavisi koliki je procenat zatamljenosti...

• Drug član, 1558 postova
  • Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500

Mile sto kaze Boki64, samo jos bolje, posalji sliku tog vizira na: ivan28m@beotel.rs, pa se dogovori sa Ivanom oko detalja, izacice te dooosta jeftinije... Neko je pitao za broj:

http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/39354-viziri-iz-srbijeby-ivan/page__p__691612__fromsearch__1#entry691612

• Podržavam 1

• Lord Sidious Tamni, 4841 postova

Dobar je Ivan (mada mislim da sam 12747-mi koji to kaze), ali kako izlazi na kraj sa racunanjem. Ili se ide na srecu / iskustvo / odokativno....?

Evo citam sad na FJRsekta.com da ovaj vizircic koji sam ja mislio da je dobar (zato sto je jeftin :D) ustvari ne valja nista. (po licnim iskustvima tamo)

Kazu shamara vjetar samo tako. S druge strane vecina hvali MRA i to onaj vario, koji se moze naci za 130-150 eura.

E sad, bem li ga. Meni do 100 na sat tako reci ni ne treba vizir, a svi producenti pricaju o "odlicnoj zastiti do 120 kmh" :zvizduk:

Ova moja DIY-kada dosta dobro stiti i na 170-180, ali kako nece kolika je, a ja je jos nadogradio da bude jos veca.

Razmisljam da nadogradim originalni vizir sa onim vario komadom, samo bi ovaj put narucio taj komad od Ivana, a ne sa neke kacige.. :D

I taj MRA Vario izgleda isto kao original + sto ima taj extra komad gore prikacen.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja