Jump to content

Moto Zajednica

Temisvar - prvi put idem za novu godinu, sta mi preporucujete...

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 330 postova
  • Motocikl: Black Adder F4isport

Ko sto rekoh Temisvar - prvi put idem sa devojkom tamo za novu godinu. Plus idem sa drugom i njegovom devojkom. E sad sta preporucujete da se vidi od znamenitosti, da se proba od klope i gde isl? Kakvi su doceci na njihovim trgovima, a kakvi u klubovima? Jesu li euforicni i preskupi kao mi ovde u BGu ili su opusteni i pristupacni kao u Budimpesti npr. gde sam bio za proslu NG.

Naravno neka moto oprema pa jos na pravom pravcatom snizenju bi bila "visnjica na slagu novogodisnje torte". Za devojke i njihove shoping-e ima li kakvih interesantnih shoping mall-ova... Ma sve sto vam padne na pamet, svaki savet i ostalo...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 330 postova
  • Motocikl: Black Adder F4isport

Uzecu ovo u razmatranje, al posto su i cure tu ne bi da im i nova godina prodje samo i iskljucivo uz motore i price o njima. Al na prolece svakako imam u planu da odemo motorima tamo onako za svoju dusu pa bi mogao da se upoznam sa ljudima. Hvala u svakom slucaju na predlogu.

Ljudi ako ko ima jos sta da predlozi - slobodno ne stidite se.

• Drug član, 2470 postova
  • Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06

Mnogo lep grad na nepunih 200km od BGa, ali smo previse zatucani da putujemo malo vise van granica. Nisam isao na taj kraj, bio sam u Hunedoru Vlad Tcepesov dvor i na jos neka zanimljiva mesta u centru Rumunije.

Trenutno sam u Resici i eto sutra je Bozic, atmosfera je srdacna a juce su cigancici harali pistaljkama ulicama po nekom njihovom obicaju :D

Temisvar,

ki2Oc_timisoara1.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja