Jump to content

Moto Zajednica

pumpa za gorivo Z750 2006

Recommended Posts

• U prolazu, 23 postova
  • Motocikl: z750

Poz.svima bio bih jako zahvalan ako neko moze da mi objasni proceduru skidanja i otvaranja pumpe za gorivo,mislim da ja vreme da se ocisti a siguran sam da ima prljavshtine u nekom od sita i dali je pametno stvljati filter za gorivo i gde u kom delu unapred hvala.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 425 postova
  • Motocikl: QJ motor svt 650 x

Vako, prvo skines rezervoar. Da bi to uradio pored srafova 2 komada na donjij strani rezervoara imas i da otkacis crevo za gorivo i to prstima. Kad to uradis, istocis gorivo koliko moze da izadje. Onda okrenes rezerboar i odozdo odvijes srafove pumpe i izvuces je. Posle pokusaj da sto bolje ocistis rezervoar i izvuces sve necistoce iz njega. Pumpa se ne otvara, nije predvidjeno. Pumpu izduvas kompresorom tako sto u donju cevku stavis kompresor da izduva gorivo i necistoce. Ako imas nekoga ko ima kompresor sa posudom za naftiranje to je najbolje. Inace ja ispiram benzinom. Ukoliko ti je to komplikovano nosi pumpu kod nekog majstora da je izduva. Zatim sve vrati istim redosledom i to je to!

pozdrav

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja