ZeljaYZF 180 Napisano Decembar 10, 2010 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Nova Scorpion VX24(AIR-PUMP sistem) kupljena u Beogradu, bez ijedne ogrebotine.Sa nalepnicama i dzakom za nosenje. Velicina:M + Nove Scott naocare, neupotrebljavane, odlicno pasu uz kacigu. = 120e 063/12-22-066 Saljem AKS-om ili kako odgovara... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Decembar 10, 2010 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan hoces da prodas samo naocare i koliko evrica? trebaju mi za skijanje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Decembar 11, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan brille su odlične ako može posebno bilo bi ok inače ja nosim S al imam poklopac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
michelangelo 113 Napisano Decembar 12, 2010 U prolazu, 91 postova Lokacija: svuda po malo... Motocikl: dominantni muzjak 498ccm PD09 Prijavi odgovor kao problematičan pu jeeeeeeee, sad si se setio da je prodajes... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Decembar 12, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan KUPLJENO Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...