el_marco 572 Napisano Decembar 10, 2010 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Sta li moze da bude uzrok pregorevanja regulatora napona. Stavim nov i za sat vremena voznje pregori, nisam nasao nikakav kratak spoj a sve sam pregledao. Yamaha Skyliner/Majesty Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 10, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje kontaktiraj Arakisa i Jošku... moguće da ti je loš akumulator pa tera regler da prepunjava stalno što na kraju dovodi do crkavanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_marco 572 Napisano Decembar 10, 2010 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj poslednji sto sam stavio samo je nesto izcurelo iz njega i bio je strasno vruc,a akumulator drzi za sad dobro kad ga napunim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Decembar 10, 2010 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Skuter? Ukoliko je akumulator loš, brzo se prazni i regler nikako ne može da ga napuni iako mu "šalje" veliku struju, doći će baš do ovoga što si naveo - pregrevanje reglera i crkavanje. Probaj da pozajmiš dobar accu pa vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_marco 572 Napisano Decembar 10, 2010 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Da skuter. Pa neznam,kad je pregoreo regulator skinuo sam ga i vozio samo na akumulator, tj sve je islo preko njega i nije se praznio brzo. Izlaz sa magneta nije preko 12.06 V nikad mero sam. Probacu to sto ste rekli pa kacim rezulate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Decembar 10, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Otkaci regler i proveri izlaze iz namotaja da nisu u kratkom spoju ka sasiji motora.I to moze biti uzrok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_marco 572 Napisano Decembar 12, 2010 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Nema vidljivih kratkih spojeva, probacu sa ispitivacem napona. Nego neka mi neko kaze da li je normalno da kad startujem motor otkacim mu akumulator i otkacim regulator napona, motor i dalje radi,tj svecica dobija neku struju, cuo sam da to ne bi tako trebalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Decembar 12, 2010 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan regler i akumulator nemaju nikakve veze sa svecicom, to ide sa namotaja preko cdi-a do bobine. regler ti je da regulise napon, akumulator za napajanje potrosaca i startovanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...