KATAKLINGER 47 Napisano Decembar 7, 2010 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Posto nam se poklanjanje delova i ostalog mesa sa drugim temama mislim da je tema samo za to mnogo preglednija a ne opterecujemo druge teme time. Ja trenutno nemam nista da poklonim ali sam dobio na poklon retrovizore od SASE (Bivolje) i ovim putem mu se zahvaljujem 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Decembar 8, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu, drug. Neka te sluze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8485 Napisano Decembar 8, 2010 nekrunisani kralj moto cigana, 3190 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Imam klip za MZ etz259, ja sam radio generalnu, a ostao mi solidan klip. Imam i jedan retrovizor, ćopavu za Jawu... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Decembar 8, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ta ćopava odgovara i za MZ?Ako odgovara ja sam zainteresovan. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8485 Napisano Decembar 8, 2010 nekrunisani kralj moto cigana, 3190 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ta ćopava odgovara i za MZ?Ako odgovara ja sam zainteresovan. Pozdrav ne odgovara, ja sam je kupio za Jawu, a i na nju nisam mogao da je stavim. Sve mi to stoji u kući na Brdu, idem u subotu pa ću da ih fotkam i stavim na sajt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Decembar 8, 2010 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan imam ja nek gume 17-ce,od puha cobre pa ko nekome treba... imam i ram koji je preradjen za trke,zadnje amortizere,zadnje dve viljuske,blatobran,korman....sto sta nesto a u stvari nista potrebno ako nekome treba nek javi ljudi slobodno stavite sta vam se vuce po garazama...mozda nesto mozemo i da menjamo 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nastasovic 89 Napisano Decembar 8, 2010 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: selo vojska Motocikl: suzuki bandit 1200s Prijavi odgovor kao problematičan imam prednji tocak za mz dobos kome treba POKLON za emzejase.tel 063 339122 nastasovic goran od 08-17h 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Decembar 8, 2010 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Bishke, od cega su i u kakvom stanju ti zadnji amortizeri? Zainteresovan sam ako moze da se upasuju na Tomos Automatic ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Decembar 8, 2010 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Mrle, moze fotka retrovizora? Stavio bih na moju Jawu, levo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Decembar 9, 2010 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan mrle,mene zanima taj klip za 250. javi na pp ako nije otiso vec. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Decembar 9, 2010 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan @lorde mogu da pasu na automatika,sbe sa tog rama pase na automatika.... ako prolazis pored avale javi da ti ih urucim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Januar 12, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan POKLANJAM ! Brisac vizira kacige (koji se natakne na prst), NAJ BRZEM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Januar 12, 2011 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan POKLANJAM ! Brisac vizira kacige (koji se natakne na prst), NAJ BRZEM al sam brz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Januar 13, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan POKLANJAM ! Brisac vizira kacige (koji se natakne na prst), NAJ BRZEM al sam brz SVAKA CAST ! CESTITAM ! A SADA JOS 4 SA BRZIM PRSTIMA ! (toliko ih imam) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Januar 13, 2011 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Eto, i ja bih da brisem vizir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bagzi_obr 184 Napisano Januar 13, 2011 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan I ja i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 13, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Da se prijavim i ja . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Januar 13, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd meni poslednji onda :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Januar 13, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Januar 13, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Svi koji mogu (od prijavljenih) da dodju do mene , izvolite . A od ostalih molim adresu i dozvolu da im posaljem sa postarinom na njihov teret . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 29, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan POKLANJAM ! Brisac vizira kacige (koji se natakne na prst), NAJ BRZEM Stigao mi brisac - Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
a.i.c. 37 Napisano Februar 3, 2011 U prolazu, 99 postova Lokacija: Vojvodina Prijavi odgovor kao problematičan imam prednji tocak za mz dobos kome treba POKLON za emzejase.tel 063 339122 nastasovic goran od 08-17h Ovim putem zelim da se zahvalim Goranu za tocak.Ako ikad,ista budem mogao pomoci,javi se!Ziveo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Mart 12, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan POKLANJAM : ulaznicu za moto sajam u Budimpesti (koji od juce , danas i sutra traje). U kompletu sam kupio 4 . Tri su iskoristene a ova jedna , eto nije . Inace pojedinacna karta je 2500 ft ( oko 950 din) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano April 5, 2011 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Za prave majstore i MZ ljubitelje: POKLANJAM dve knjige, stampano na laseru, spiralno koricenje: 1. MZ prirucnik za opravke i remont ETZ 250, hrvatsko izdanje originalnog nemackog manuala 2. MZ ETZ models 1981-1995 Haynes Owners Workshop Manual, engleski, svi ETZ modeli Ko dodje do sava centra moze da nosi 1 od ove dve knjige. Pozdrav! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 6, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Za prave majstore i MZ ljubitelje: POKLANJAM dve knjige, stampano na laseru, spiralno koricenje: 1. MZ prirucnik za opravke i remont ETZ 250, hrvatsko izdanje originalnog nemackog manuala 2. MZ ETZ models 1981-1995 Haynes Owners Workshop Manual, engleski, svi ETZ modeli Ko dodje do sava centra moze da nosi 1 od ove dve knjige. Pozdrav! Ja sam zainteresovan za ovu " Haynes " - ovu knjigu. Ovu prvu imam. Sto nisi postavio ovo obavestenje u petak - u subotu sam isao dva puta do Sava centra . E sad, ako je niko nije uzeo, ja sam zainteresovan, pa ako moze postom da mi posaljes, il da me ceka dok ne dodjem sledeci put u Beograd ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...