dane@ 98 Napisano Decembar 3, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Sajt je bio neaktivan do pre par dana, prebacivanje servera, hakeri..., i konacno smo ga sredili. Jos je ostalo da stavim sve slike. To ce potrajati jos par dana. Sto se epizoda tice, ja bi najradije razdelio svima, da bio oni koje to zanima mogli da pogledaju. Nazalost, prava nad montoranim materijalom su slabo definisana, zurilo se pred polazak ;D tako da nemam prava na to. Neko je snimio prvu epizodu i to okacio na net, i ja se naravno nisam bunio, jer sa tim nemam nista ;D... Ne ide da bas ja kacim to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Decembar 3, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Daj meni pa cu ja da okacim na net ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Decembar 3, 2008 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan wow, pa vas dvojica (koma & dane) ste stvarno slobodni. Cestitam na poduhvatu. Odakle vam lova frajeri... Jedan radi mreže za mobilnu telefoniju. Šiša MTS, Telenor, VIP, itd.., a onaj drugi tata mata na PMF-u. Kad je završio fax sebi, počeo da sređuje ocene i drugima, iz kojeg god hoćeš predmeta, za simbolične nadoknade. A mogli su oni i dalje, pitaj boga što su se vratili, možda se boje vode, zentaju od broda, pa morali nazad :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Decembar 3, 2008 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan wow, pa vas dvojica (koma & dane) ste stvarno slobodni. Cestitam na poduhvatu. Odakle vam lova frajeri... Jedan radi mreže za mobilnu telefoniju. Šiša MTS, Telenor, VIP itd, a onaj drugi tata mata na PMF-u.Expresno završio faks i kad je završio sebi počeo da sređuje ocene iz kojeg god hoćeš predmeta za simbolične nadoknade. Mogli su oni i dalje, al se boje vode, zentaju od broda. :-* Pa obzirom da ni ti nemas bas nekih poslova na glavi... mogao si da im se pridruzis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 3, 2008 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan wow, pa vas dvojica (koma & dane) ste stvarno slobodni. Cestitam na poduhvatu. Odakle vam lova frajeri... Jedan radi mreže za mobilnu telefoniju. Šiša MTS, Telenor, VIP, itd.., a onaj drugi tata mata na PMF-u. Expresno završio faks , a kad je završio sebi, počeo da sređuje ocene i drugima, iz kojeg god hoćeš predmeta, za simbolične nadoknade. A mogli su oni i dalje, al se boje vode, zentaju od broda, pa morali nazad :-* Ma sve je to kul, samo kod nas obicnih smrtnika uvijek ima neki "prioritet" ispred. Nova kuhinja, kupaona, parktet, veshmashina, loreaal, ...itd itd. Ili su kolege vjestim manevrima uspjeli da izbjegnu zenidbu? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Decembar 4, 2008 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Manevri su bili vrlo vešti, ali jednom kolegi počela da se sviđa "domaća kujna"( što se odma prepoznalo po njemu ) , pa izgleda odustaje od daljeg manevrisanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Decembar 4, 2008 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Manevri su bili vrlo vešti, i to naročito oni na Srpsko -Američkom tlu, ali jednom kolegi počela da se sviđa "domaća kujna"( što se odma prepoznalo po njemu ) , pa je izgleda odustao od daljeg manevrisanja. Опа, бато! "Висок багрем надвисио јелу Младожења најбољи у се(д)лу!" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Decembar 4, 2008 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Manevri su bili vrlo vešti, i to naročito oni na Srpsko -Američkom tlu, ali jednom kolegi počela da se sviđa "domaća kujna"( što se odma prepoznalo po njemu ) , pa je izgleda odustao od daljeg manevrisanja. Zima samo sto nije zakucala na vrata, sudbinu Takaca znas ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Decembar 21, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Manevri su bili vrlo vešti, i to naročito oni na Srpsko -Američkom tlu, ali jednom kolegi počela da se sviđa "domaća kujna"( što se odma prepoznalo po njemu ) , pa je izgleda odustao od daljeg manevrisanja. Zima samo sto nije zakucala na vrata, sudbinu Takaca znas ;D ;D Ti možeš komotno sa svojim zalihama masnoće da prespavaš zimski san u medvedjoj pećini, za Daneta nisam siguran ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Januar 16, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju, 18-og, u 19:00h, na TV Enter-u idu 3 i 4-ta epizoda seriala sa ovoga putovanja, pa koga interesuje, moze da pogleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Januar 16, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju, 18-og, u 19:00h, na TV Enter-u idu 3 i 4-ta epizoda seriala sa ovoga putovanja, pa koga interesuje, moze da pogleda Jos i na TV da te gledam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moreplovak 59 Napisano Januar 16, 2009 Svrati ponekad, 97 postova Lokacija: Split Motocikl: R1200GSA LC Prijavi odgovor kao problematičan Ima, ima http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,58683.475.html uzivaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hondamoto 18 Napisano Januar 22, 2009 U prolazu, 31 postova Lokacija: Osijek Motocikl: Yamaha FZS 1000, BMW R80RT Prijavi odgovor kao problematičan Odgledao svih 6 , što reći , svaka čast,prekrasno putovanje, a samo vi znate koliko je trebalo volje i živaca za njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Januar 22, 2009 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ima, ima http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,58683.475.html uzivaj A d@ne, piratizovali vas ! Pa vala bilo je i vreme od kad cekam da odgledam taj serijal ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Januar 22, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Ju strasno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 23, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuu... vidi stvarno... Ima, ima http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,58683.475.html uzivaj Ace, Ace... Ziv nam bio !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Januar 23, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ja sinoc pustio dl. svih epizoda,evo sad gledam prve 4,jos mi 2 ostale Likovi ste,majke mi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iskeyamaha 0 Napisano Januar 23, 2009 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Šta se desilo sa Japanom, da li ste uopšte bili tamo ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Januar 23, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Samo virtualno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Januar 23, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze malo objasnjenje gde da skinem putopise,slabo se snalazim, a H O C U i ja da uzivam.HVALA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Januar 23, 2009 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Upravo odgledao sve epizode u dahu, ovo je ubedljivo najbolji moto putopis koji sam gledao. Svaka vam cast ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Januar 24, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze malo objasnjenje gde da skinem putopise,slabo se snalazim, a H O C U i ja da uzivam.HVALA Sve, ali bukvalno sve imas na www.xross-siberia2007.com Hvala puno Aco, drago mi je da ti se dopalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6064 Napisano Januar 24, 2009 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma vas dvojica ste napravili Istoriju i tu više nema zbora ni pogovora, a na nama je da nađemo što više mana da biH mogli da vas zezamo ;D ;D Evo šta mi pada na pamet: Piše na raznim netovima kako Ameri uopšte nisu išli na Mesec nego su sve u Holivudu izrežirali sa ondašnjim specijalnim efektima. Obzirom kakvi sad tek specijalni efekti postoje....Koma i Dane su mi mlogo sumLJivi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Januar 24, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Ma vas dvojica ste napravili Istoriju i tu više nema zbora ni pogovora, a na nama je da nađemo što više mana da biH mogli da vas zezamo ;D ;D Evo šta mi pada na pamet: Piše na raznim netovima kako Ameri uopšte nisu išli na Mesec nego su sve u Holivudu izrežirali sa ondašnjim specijalnim efektima. Obzirom kakvi sad tek specijalni efekti postoje....Koma i Dane su mi mlogo sumLJivi ;D Verovatno su nam zato i stavili ove kacige na glavu, i programirali mozak da mi stvarno mislimo da smo bili tamo kako bi bili uverljiviji kad pricamo ;D Vis, sad su mi neke stvari jasnije, odavno se pitam kako to da mi je motor i dalje ko nov, a presko pola sveta ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6064 Napisano Januar 24, 2009 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Vidiš, to sam se i ja pitao gledajući tvoje motorče... ;D ;D Ili je Africa toliko kvalitetna ili tu nisu čista posla? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...