Cope 215 Napisano Octobar 22, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Octobar 22, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Hej Dane, svaka cast na ovoj recenici koju si napisao na vasem sajtu: Nadam se da smo uspeli barem malo da vam uzvratimo, pokazavsi da svet i nije bas tako veliki i "opasan", i da smo u vama probudili duh da i sami krenete u neku svoju avanturu. Ima ljudi koji, iz samo njima znanih razloga, preuvelicavaju mnoge dogadjaje s putovanja, a vi ste, za razliku od njih, imali na stotine realnih prilika za to, i niste to ucinili. Jednom je Gasho bio nekome odgovorio da ako je i jednog motoristu zbog takve izjave odgovorio od puta napravio je veliku stetu a ja bi dodao da ako ste vi i samo jednog nagovorili da krene na slican put ucinili ste pravu stvar, a siguran sam da ste potaknuli veliki broj ljudi. U pravu si Nikola. U subotu seli Koma i ja da gledamo malo LWR, posle svega pomislili smo da ce da bude zanimljivo. Pa ono covek kad pogleda samo moze da izgubi samopouzdanje. Prva epizoda nam je bila najzanimljivija, tj. pripreme za put. Malo smo uporedjivali Pa onakvu organizaciju niko ne moze sebi da priusti. A tek sto su previli probleme i tamo gde ih nema. Vezbaju bezanje od rafalne paljbe, pa sastanak sa savetnicima za svaku zemlju kroz koju prolaze. Pritom savetnik za Rusiju lupeta gluposti. Pa odlazak u Australiju na konsultacije, xaxaxa. Koliko se secam posle su kukalu u Mongoliji kako je tesko. Gluposti. Nego da ne smaram vise sa tim... Na ovakvim putovanjima postoji samo jedna jedina opasnost: a to ste vi sami. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Octobar 22, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Nove slike su jeza... :o :o... nego nikako mi nije jasno kakva je to podloga po mongoliji. Posve lici na pesak, a opet na slikama se cini vrlo tvrdo, i nigde se ne dize prasina ??? Od podloga imas bukvalno sve. Od dubokog peska, ne mislim na pescane dine nego bas na put, pa do tvrdo nabijene zemlje. Negde mozes da vozis i pored puta, negde i nije bilo puta, na par deonica gde smo "skracivali put" i odlazili na mesta gde se "redje ide". Rekao bih da je najveci problem promena podloge koja moze da se desi prilicno iznenada. U Mongoliji nije problem ici brzo, nego stati brzo ;D Tako npr. mozes da vozis po savrsenom tvrdom makadamu 100 km/h bez napora, ali onda odjednom uleces u dubok sljunak. E to je adrenalin. Ili isto tako naletis na jako dubok pesak. Ne znam za koju sliku me konkretno pitas, ali bilo je i da smo vozili po mestu gde je do juce bilo jezero od jake kise. Pisali smo tamo na sajtu, ne znam da li si procitao, ali desilo se da smo na kraju jednog kisnog dana dosli do bujice koja me zamalo nije odnela dok sam pokusavao da prodjem peske, da ustanovimo situaciju. Kisa je stala mi digli sator, da vidimo do ujutru sta da radimo, ili eventualno da na neki kamion nabacimo motore. Naislo jos par dzipova, skoro svi kampovali pored nas, ujutru, nema nicega, samo malo barica, bujica nestala. Najbolje da odes da vidis sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Octobar 22, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Pa videcu sad za vikend da pomerim nedeljni rucak pa da skocim bas da vidim. Ako os, mozmo zajedno ;D ;D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 605 Napisano Octobar 22, 2007 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Slike sa žurke ;D ;D ;D Hm, sa svima sam bio na žurci, samo tebe nisam vidio... Gde se bre izgubi ?? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Octobar 22, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Slike sa žurke ;D ;D ;D Hm, sa svima sam bio na žurci, samo tebe nisam vidio... Gde se bre izgubi ?? ;D Odveo neke dve (175cm/55kg/trojka), na gajbu kod mene da se malo zabavimo, pošto sam vidieo da su se dosadjivale na žurci ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Octobar 22, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Odveo neke dve (175cm/55kg/trojka), na gajbu kod mene da se malo zabavimo, pošto sam vidieo da su se dosadjivale na žurci ;D ;D ;D Jel si bese Kvarisu povezao? :o jbg Kvarni nisam znao... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Octobar 22, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Cope, dizes mi cenu... Ajd da si reko jedna pa velika i konjasta, al dve dobre... : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Octobar 23, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Jeste li imali neke ozbiljnije defekte (osim gumi)? Jeste li imali nekih ozbiljnijih padova i kvarova izazvanih istim? Kako ste dobili vizu za Rusiju? Jeste li imali dovoljno love, ili je bila frka i koliko je kostao ceo put po coveku? Joj, imam sto pitanja, kad ce ti putopisi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandr Bogatkin 0 Napisano Octobar 23, 2007 U prolazu, 3 postova Lokacija: MOSKVA, ROSSIJA Prijavi odgovor kao problematičan Nice to know you're back safe and full o' foolish plans for future )) I need a wee help from you, guys. So when you have some free time could you, please check your private mails. 2dane I still did not fix fucking i-net service at my place in saratov, thus can not skype with you... Pozdrav, AB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Octobar 23, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Nice to know you're back safe and full o' foolish plans for future )) I need a wee help from you, guys. So when you have some free time could you, please check your private mails. 2dane I still did not fix fucking i-net service at my place in saratov, thus can not skype with you... Pozdrav, AB Brate, check your private messages. We are waiting for you ;D Please go to Bike Land and say HI to my girlfriend ;D Inace Aleksandar je strasna faca, puno nam je pomogao na putu. Docice oko nove godine za Srbiju, ide na Kop. Bice par dana u Bgdu, pa ce da organizujemo neko pijancenje, cisto da znate, ako neko hoce da ga upozna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Octobar 23, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Jeste li imali neke ozbiljnije defekte (osim gumi)? Jeste li imali nekih ozbiljnijih padova i kvarova izazvanih istim? Kako ste dobili vizu za Rusiju? Jeste li imali dovoljno love, ili je bila frka i koliko je kostao ceo put po coveku? Joj, imam sto pitanja, kad ce ti putopisi ;D Odgovaram uskoro, sad sam u frci sa vremenom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Octobar 24, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Jeste li imali neke ozbiljnije defekte (osim gumi)? Jeste li imali nekih ozbiljnijih padova i kvarova izazvanih istim? Kako ste dobili vizu za Rusiju? Jeste li imali dovoljno love, ili je bila frka i koliko je kostao ceo put po coveku? Joj, imam sto pitanja, kad ce ti putopisi ;D Odgovaram uskoro, sad sam u frci sa vremenom ;D jes, sad nema kad od dijeljenja autograma po gradu aaaaaaaajde ne mlati no se stisni i napisi sto ti ljudi traze, dje ce ti dusa putnice pusti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Octobar 24, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Gomila novih fotki na www.xross-siberia2007.com u albumu Mongolia by Peter Graf ***NEW*** Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Octobar 24, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Pa nemog' tolko puta dnevno da menjam pozadinu, ce mi rikne graficka... Kada ce snimci neki? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Octobar 25, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Istinu zboris Vecicrnogorac jes, sad nema kad od dijeljenja autograma po gradu aaaaaaaajde ne mlati no se stisni i napisi sto ti ljudi traze, dje ce ti dusa putnice pusti (Ne umem da ubacim citat, kako se to radi)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Octobar 26, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja na ovim slikama videh jednu dobru ribu....a i ona je devojka naseg druga koga ne smem da pomenem jer ce da se nadrka (sajsi Luka!) Jel bilo tu necega, ili da vam saljem ja odavde, nesretnici jedni?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Octobar 27, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Ja na ovim slikama videh jednu dobru ribu....a i ona je devojka naseg druga koga ne smem da pomenem jer ce da se nadrka (sajsi Luka!) Jel bilo tu necega, ili da vam saljem ja odavde, nesretnici jedni?! Niti ja ???? :o Valjda je to zato , jer mi, kao najveći šmekeri ne bjesmo tamo! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Octobar 27, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Jebi ga, mi spremili jednu medicinsku sestru da vodi racuna o tebi, a ti ispalio Imacete prilike vas dva da pokazete koliki ste smekeri za neki vikend ;D ;D ;D mislim uskoro, sledeci, mozda, a mozda i onaj tamo. U onaj tamo imamo pojacanje, domaceg igraca GIDRU!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Octobar 27, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost niš od mene ove godine,ali zato iduće ... jebat ga, al ove ne smijem stat na nogu,a ne želim riskirati ... jer bu onda još 6 mjeseci oporavka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Octobar 27, 2007 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Josh jednom swaka chast momci za uspeshno zawrshen projekat.Fotke su fenomenalne .. Pozdraw od drugara iz Gruzije ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Octobar 28, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan A zamisli da si ti jos slikao... Imas malo veci odgovor u vasoj temi Chalo, ima da te guramo u kolicima po Zagrebu, nista ne brini ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Octobar 29, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Kolica su prošlost.Napustio sam Toplice.Sad sam doma i na štakama sam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Octobar 29, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Kolica su prošlost.Napustio sam Toplice.Sad sam doma i na štakama sam! Znam to, nego nas mrzi da te cekamo dok menjamo kafene a ti copas na stakama, pa nam lakse da te stavimo u kolica i guramo ;D Imamo mi ovde jedna gradjevinska, ona za tekse i siroke stvari, pa ce da ponesemo. Mozemo i gajbu piva u krilo da ti uvalimo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Octobar 29, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Ma vi da ste neki drugari seli bi u kola i otisli kod Doktora da ga posetite i odnesete koju bonzitu. Pa cak bih i ja iz SAD dosao da ga vidim da imam malo odmora sram vas bilo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...