RAJA 186 Napisano Maj 16, 2007 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Kako mogu da primetim mnogi od vas se medjusobno ne poznajete,sretnete se na skupu i nemate pojma ko je ko.Mislim da bi bilo lakse kada bi se predstavljali pravim imenima.Ja sretnem nekog iz Lazarevca i pitam ga koje Lalajko oni me gledaju belo/pozdrav za Istog/.ili vec kakvih sve imena nema tu.Pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 16, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Organizuju se nalepnice pa kad svako zalepi na motor nema greske; a i svako zna ponekog pa ako se potrudimo uvek se mozemo svi pokupiti na nekom skupu... Postoji jedna teorija koja kaze da svako poznaje svakoga na celoj planeti preko 5 osoba.... znaci znam nekoga ko zna nekoga ko zna... i tako se moze doci do bilo koje osobe bilo gde na svetu... Nisam testirao teoriju ali verujem u ispravnost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDR 2 Napisano Maj 16, 2007 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si, pozdravaljam ideju :kul: !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Maj 16, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan ne krijem se iz nicka a opet kad pitas za mene na skupu niko me ne zna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Maj 16, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi trbalo u profileu svako da ostavi svoje pravo ime jer stvarno se nemamo od koga kriti! Ovo nije nikakva kriminalna organizacija pa da se bojimo policije ili ne znam koga vec.......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mArKoLiNi 5 Napisano Maj 16, 2007 U prolazu, 11 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Kako mogu da primetim mnogi od vas se medjusobno ne poznajete' date='sretnete se na skupu i nemate pojma ko je ko.Mislim da bi bilo lakse kada bi se predstavljali pravim imenima.Ja sretnem nekog iz Lazarevca i pitam ga koje Lalajko oni me gledaju belo/pozdrav za Istog/.ili vec kakvih sve imena nema tu.Pozdrav svima[/quote'] Ako dolazis u planu i pitas nekog planjanina da li zna mArKoLiNi-ja , i jos mu kazes da radi sa kompjuterima i design-om, sigurno ces me naci. A ako pitash nekog od organizatora kazes mArKoLiNi sto je radio site,plakat itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 16, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi bilo lakse kada bi se predstavljali pravim imenima Ja sam na to mislio kad sam upisivao nick. Rekoh, zasto da smisljam sad neke ridere i te stvari jer neko me moze poistovjetiti sa nickom i kako onda da izobjasnjavam kako se gdje zovem. Ovako odmah tras ime i ciao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 16, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi trbalo u profileu svako da ostavi svoje pravo ime jer stvarno se nemamo od koga kriti!Ovo nije nikakva kriminalna organizacija pa da se bojimo policije ili ne znam koga vec.......... Ja sam ostavio svoje ime u profilu i svoje podatke u nekim temama i broj telefona i slike i ne znam ni sam... ali ovde ima 1000 clanoca, neka je 200 od tog broja aktivno pa ne mozes im popamtiti prava imena ni koji motor voze... Zato su nalepnice za motor, kacigu prisivka, ili zastavica gde zasednu clanovi, dimni signali ili sta vec... ili da se unapred dogovorimo na forumu... ali uz malo truda mozemo se pokupiti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Maj 16, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi trbalo u profileu svako da ostavi svoje pravo ime jer stvarno se nemamo od koga kriti!Ovo nije nikakva kriminalna organizacija pa da se bojimo policije ili ne znam koga vec.......... Ja sam ostavio svoje ime u profilu i svoje podatke u nekim temama i broj telefona i slike i ne znam ni sam... ali ovde ima 1000 clanoca' date=' neka je 200 od tog broja aktivno pa ne mozes im popamtiti prava imena ni koji motor voze... Zato su nalepnice za motor, kacigu prisivka, ili zastavica gde zasednu clanovi, dimni signali ili sta vec... ili da se unapred dogovorimo na forumu... ali uz malo truda mozemo se pokupiti...[/quote'] Ma podrzavam i to ali i korisno je znati i imena jer nekad se slucajno zateknes u nekom mjestu i raspitas se lijepo za covjeka koji tu zivi ........pa onda kafica,rucak,spavanje,pomoc na putu ili cisto da se upoznate! Vidi da si ti vec pozvao na kafu.......duboko postujem! Nije na odmet! Posto cesto idem uKG i tocim gorivo na OMV javicu se da popijemo pice! Naljepnice svakako! Jos bolje zastavice pa na antenicu i nema greske! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Maj 16, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Ideja s nalepnicama je skroz :kul: . Ima i na auto da stavim jednu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2035 Napisano Maj 16, 2007 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi trbalo u profileu svako da ostavi svoje pravo ime jer stvarno se nemamo od koga kriti!Ovo nije nikakva kriminalna organizacija pa da se bojimo policije ili ne znam koga vec.......... Ja sam ostavio svoje ime u profilu i svoje podatke u nekim temama i broj . Gde je tamo polje za upis imena i prezimena?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Maj 16, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi trbalo u profileu svako da ostavi svoje pravo ime jer stvarno se nemamo od koga kriti!Ovo nije nikakva kriminalna organizacija pa da se bojimo policije ili ne znam koga vec.......... Ja sam ostavio svoje ime u profilu i svoje podatke u nekim temama i broj . Gde je tamo polje za upis imena i prezimena?? Provali kad stvarno nema.....bruka! Ajd uvedite pa da prepisem podatke iz licne karte............ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 16, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ime smo svi valjda upisali u predstavljanju... tako ja provalim ko je ko, posto vidim slike sa nekih putovanja pa onda neko pominje aktere po pravom imenu a neko po nadimku.. NPR, nisam provaljivao da je Ernesto Uros a Lalajko Dragan i slicno... U telefon kontakte upisujem kao BJB nadimak lokacija... pa kada krenem ovim oldtajmerom na voznju, okrenucu svakoga ciji broj imam ako se nadjem u njihovom gradu... bez pardona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Maj 16, 2007 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan dimni signali ili sta vec :fcab: :fcab: :fcab: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 16, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan dimni signali ili sta vec :fcab: :fcab: :fcab: Uzmi jedan dim iz moje lule i pocni da kuuuliraaassss... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Maj 16, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=7497&highlight= Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 209 Napisano Maj 16, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan a ako sumnjaš u nekoga uvjek možeš da nazoveš pa da vidiš hoće li se javiti dotični na mobilni http://bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=7497 eto, i to može biti znak raspoznavanja a neke možeš poznati i što slušaju del arno bend :weedman: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velociped 0 Napisano Maj 17, 2007 U prolazu, 20 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Evo za sve koji me znaju i koji ce me upoznati! Samo jos ako uspem slike da ubacim :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Maj 17, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan u bijeljini me moze naci kao "daco pizza" u novom sadu "daca pizza" pa potrazite me Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neno 4 Napisano Maj 21, 2007 U prolazu, 21 postova Lokacija: Raska-Bg-Banja Luka Motocikl: BMW R25/2 (1951) ; BMW R60/7 (1978) Prijavi odgovor kao problematičan Ideja sa nalepnicama ili sa bilo kojim znakom raspoznavanja je odlicna!!! :kul: Daco potrazicu te za vikend u NS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...