BAZER 14 Napisano Novembar 29, 2010 U prolazu, 14 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K5, Yamaha R6 2014 Racing Prijavi odgovor kao problematičan motor je blago havarisan po mom misljenju i nije u voznom stanju iz razloga zato sto su prednje vile tj. stapovi malo se pokrivili i mogu se ispraviti i nije potrebno da se menjaju jer nisu nigde osteceni da bi bili za zamenu,i popravka svega sto je osteceno bi trebalo da izadje MAXIMALNO 500e,sto znaci da bi imali ispravan motor i tada bi imao vrednost preko 3000e!!! levi deo prednje maske i levog usisnika,retrovizor levi,mrezica usisnika i PUIG double bouble zatamnjeni vizir imam,tako da ko zeli da se igra preko zime i ima vremena i prostora vise od mene,bice mu ovo lepa zanimacija!!! sto se tice same masine,ona je u extra stanju,pali i sve je ok samo sto bi trebalo da se uradi servis(ulje i filter) na njoj! far,prednji tocak i km sat su ispravni i ne trebaju se menjati! motor ima dosta opreme na sebi kao sto su: -Polirane felne sa reflektujucim logom SUZUKI -Pancirna kociona creva na sva 3 diska -BMC vazdusni filter -Preradjen podrep sa 2 uvucena ogrugla svetla -SCORPION alarm -Poklopac zanjeg sedista u boji ORIGINAL!!! Za motor u ovakvom stanju trazim 2000e(po dogovoru) sa svom ovom opremom,dok se ne proda motor koji zelim da uzmem! za sve informacije mozete me pozvati na tel.064/3971-537 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAZER 14 Napisano Novembar 29, 2010 U prolazu, 14 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K5, Yamaha R6 2014 Racing Prijavi odgovor kao problematičan I da,zaboravih da napisem u gore navedenom textu da me zamene NE INTERESUJU iz raloga zato sto kupujem drugi motor za KES,tako da me nikakve kombinacije ne zanimaju,zato je cena tako niska jer su mi hitno potrebne pare!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...