stefan 24 Napisano Novembar 29, 2010 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Veličina xl, obučene nekoliko puta, vodonepropusne, sa postavom. Cena 100e. Tel 064/1235444 Stefan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 244 Napisano Decembar 25, 2010 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mogu li dobiti neke informacije o dimenzijama, ukoliko jos uvek posedujes i prodajes pantalone Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Decembar 26, 2010 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 180cm/80kg i malo su mi velike, zato ih i prodajem. Na ovom sajtu imas velicine: http://shop.sydneycitymotorcycles.com.au/g/46967/ixon-apparel-sizing.html Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 244 Napisano Decembar 26, 2010 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan postoji jedna stvar sto te velicine vrlo cesto nemaju veze sa istinom zato me to malo i buni. ipak bih voelo da, ako imas vremena, da to izmeris posto sam razne velicine lona nalazio i odgovori se razlikuju. I ja sam visok 180cm ali malo tezi 84kg samo sto mi nije rasporedjeno mozda kao tebi Hvala i pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Decembar 27, 2010 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Premerio sam ih, i bas kao sto pise na tabeli u stuku su siroke 94cm, ali imaju kajseve za podesavanje tako da mogu da se suze. Ukoliko si iz Bg-a mozemo da se dogovorimo da probas pantalone, tako je najlakse.Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 244 Napisano Decembar 27, 2010 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je to najbolja ideja jer jesam iz Bg-a.Samo ima jedna stvar iskrslo mi je nesto za pare (neplanirani troskovi) i trenutno nemam kod sebe vise od 8000 ako ti to odgovara dolazim da proban i nema problema oko trgovine. Hvala i izvini na cimanju,POZ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Decembar 28, 2010 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Imas pm. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 244 Napisano Decembar 28, 2010 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jos se ne snalazim bas najbole na forumu totalno mi je konfuzan, a jos i gomila skracenica koje se koriste a pojma nemam sta su pp,pm i slicno (pomagaj). Ako je to pm tvoja poruka koju si mi poslao procitao sam je i rekao si da ti se javim ako je OK, ali nije jer nemam trenutno toliko para imam izdataka gomilu i lone ako kupim zakopao sam se totalno ali barem imam pantalone EXTRA! Veliki POZ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...