zlatibor90 0 Napisano Novembar 27, 2010 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,bajkeri... Imam problem otisao je regulator napona za Skuter Piaggio Skipper 125 2T 1994 godiste Regulator je 12v 24 Ampera ,7 zuba prikljucak. Nasao sam jedan za 96eur,ali trenutno nemam novac,da li moze nesto drugo da pasuje,video sam jeftinije regulatore.Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranl 28 Napisano Novembar 27, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: temerin Motocikl: yamaha virago 125,Yamaha Tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan kontaktiraj Josku,on pravi jace reglere mada mislim da to nesmeta cini mi se da su od 60A,nemoj me drzati za rec http://forum.bjbikers.com/index.php?/user/290-joska/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatibor90 0 Napisano Novembar 27, 2010 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Gorane,hajmo dalje ,ako jos neko zna.Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6725 Napisano Novembar 30, 2010 Ne silazi, 6570 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Modeli Piaggio skutera koji imaju regler po vrednostima identican tvom skuteru su Hexagon i Typhoon 125. Hexagon ima jednu crvenu zicu vise,Typhoon je potpuno identican. Ne znam odakle ti tih 24A. Alternator bi trebalo da daje od 27 do 31V (ac) na 2000 obrtaja,a regulator (regler) na istih 2000 daje 8,5A Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Decembar 1, 2010 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Povećanjem broja obrtaja srazmerno raste naizmenični napon sa alternatora a samim tim i struja koju daje. Max struja je ograničena debljinom žice namotaja alternatora i jačinom magnetnog polja koje stvaraju obrtni magneti. Obično je to kod većine motora oko 40 ampera max Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DJORDJE23 0 Napisano April 20, 2014 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan bajkeri,imam jedan problem sa piaggio skipperom 125 4t ,kada je hladan pali bez problema ali kada je vruć nece da upali nikako ,tek kad se ohladi onda upali,ako neko moze da pomogne ,hvala unapred ovaj problem me muci 2 godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano April 20, 2014 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan bajkeri,imam jedan problem sa piaggio skipperom 125 4t ,kada je hladan pali bez problema ali kada je vruć nece da upali nikako ,tek kad se ohladi onda upali,ako neko moze da pomogne ,hvala unapred ovaj problem me muci 2 godine Meni se cini da je elektricni saug u pitanju, kako ti se krece potrosnja ? Da nije malo veca ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DJORDJE23 0 Napisano Jun 15, 2014 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan bajkeri,imam jedan problem sa piaggio skipperom 125 4t ,kada je hladan pali bez problema ali kada je vruć nece da upali nikako ,tek kad se ohladi onda upali,ako neko moze da pomogne ,hvala unapred ovaj problem me muci 2 godine Meni se cini da je elektricni saug u pitanju, kako ti se krece potrosnja ? Da nije malo veca ? nisam obraco paznju ali on ne dobija struju na bobini kad se ugreje,da nije kompjuter crkao ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Jun 15, 2014 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,bajkeri... Imam problem otisao je regulator napona za Skuter Piaggio Skipper 125 2T 1994 godiste Regulator je 12v 24 Ampera ,7 zuba prikljucak. Nasao sam jedan za 96eur,ali trenutno nemam novac,da li moze nesto drugo da pasuje,video sam jeftinije regulatore.Pozzz Piaggio je malo komplikovan sto se tice reglera jer kod njih regler pored standardne uloge reglera ima jos namena tako da neki uni regleri dolaze u obzir ali uz dosta prepravke.Radio sam par puta takve prepravke ali je to bas puno posla a jos vise razmisljanja znaci treba dosta vremena i znanja.Najbolje ti je da nadjes original makar i polovan.Ako ces vec da budzis ne pocinji ako si slab sa elektrikom,ovaj sto je na njemu ima izvode za napajnje sauha,grejac karba,ventilator hladnjaka(ujedno i punjenje aku) i izvod za lampu indikacije punjenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Jul 2, 2014 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan imam ja delove za skiper ako vam treba 064/266-93-76limeni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki1994 0 Napisano Maj 20, 2015 U prolazu, 1 post Lokacija: krusevac Motocikl: piaggio typhoon Prijavi odgovor kao problematičan imam piaggio typhoon 125ccm nece da mi upali kupio sam novu svecicu i ponovo nece, a pusta gorivo u stublinu i svecicu natopi gorivom. moze li neko da mi kaze u cemu je problem ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...