Popsy 2907 Napisano Decembar 15, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan kad ve' offujemo, za sedište je najbolje rešenje "ovca" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Decembar 15, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma Popsy, o'ladi se i ovca posle neko vreme... Mora bre nešto odozno DA GREJE! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6063 Napisano Decembar 15, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sedneš na ovo utakneš u 12V i greješ mandarine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 15, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma Popsy, o'ladi se i ovca posle neko vreme... Mora bre nešto odozno DA GREJE! to je zato što je ne trljaš dupetom :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Decembar 16, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma mogu ja da trljam do sutra, kad je 'LADNO! Arakisov predlog mi se nekako "više dojmi" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Decembar 16, 2010 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan ima nečeg... toplog u arakisovom predlogu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Decembar 16, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan jager se vozio samnom u sharanu i zatecen da je "seo" ne nesto toplo,sada trazi opciju da sedi na paprici na nesto toplom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Februar 16, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me da li neko ima iskustva nosenja wind stoperi pantalona leti, a preko farmerke ili obicne pantalone ? Licno mi treba samo neka zastita od probijanja vetra... E sad zanima me ako je neko nosio da li je vrucina u windstoperima leti ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo87 85 Napisano Februar 16, 2011 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Backi Petrovac, Vojvodina Motocikl: Tomos Automatic A35-S / Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Imam Winfilter podkapu i mogu reci da sam zadovoljan. Super lezi a i duza je od obicne podkape pa pokriva ceo vrat... Realno ja nevidim potrebu da pored ove podkape nosim Winfilter Neck Warmer ali to sam samo ja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 622 Napisano Februar 17, 2011 drkadzija, 1226 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan @SpontanaDeskripcija : naravo da je u wind soperima vruće leti, pa vetar je taj koji te hladi leti, ako nema vetra nema ni hladjenja, naravno sledi znojanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Februar 19, 2011 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me da li neko ima iskustva nosenja wind stoperi pantalona leti, a preko farmerke ili obicne pantalone ? Licno mi treba samo neka zastita od probijanja vetra... E sad zanima me ako je neko nosio da li je vrucina u windstoperima leti ? To nije rešenje. Windstoper je više za hladno vreme. Sve pantalone osim letnjih sa našeg sajta su i vetro nepropusne pa ako te brine promaja to je rešenje. Samo, u tom slučaju moraš da računaš da će ti leti biti toplo. Ne toliko koliko sa Windfilterom, ali biće toplo. Za leto su najbolje Airstream i Coolflow pantalone Ali tu je baš poenta u promaji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...