Charuga 769 Napisano Novembar 20, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo je da su protiv ovih presretaca velikom vecinom vozaci R-motora. Slucajnost? Zemljace ja vozim uvek ispravan....R mi nesluzi da se vozikam po gradu vec izvan grada gde mu je i mesto...ustvari mesto mu je na stazi ali toga kod nas nema...ko ima R-a zna veoma dobro koliko je skupa njegova upotreba i odrzavanje i koliko je on generalno neupotrebljiv na ulici...zato se bunim...zato je to bacanje para... R od hiljadu kuba je raketa...oruzje u pogresnim rukama....moze li pandur na tom R u da stigne nekoga na slicnom a da neko ne izgubi glavu...tesko.... znaci ako neko krade u samoposluzi treba uvesti zakon da se odmah puca na njega..... Shvatite da je sa motorom koji iz mesta ubrzava so dvesta za oko 7 sekundi sve rizicno...njemu treba prostor....u gradu mogu samo da ispadnu smesni jureci supermoto ili enduro motore..... Dali mislite da ce se neko od klinaca bez mozga uplasiti kada ih vidi...pa trudice se da da im pobegnu (ako su ovi dovoljno glupi da ih jure) da bi se posle kurcili.... Plus trajnost tih motora u ovakvim uslovima je nikakva.... hoce li menjati gume dva puta mesecno????? itd...itd... Vidim da mnogi ovde neznaju sta je 175-200 konja na dva tocka pa su se prilicno raspevali......da znaju mozda bi malo drugacije razmisljali. Sto se mene tice zakon treba da bude mnogo strozi ali ima pravih nacina da se to izvede..... Kako se drzava nije zajebala da odvoji pare i napravi adekvatnu stazu za vozace motora to bi bilo mnogo efikasnije u cilju smirivanja jurcanje..... Da nisu mozda uveli pravu obuku za A kategoriju, nego uci se sam..... i OPET PONAVLJAM DA JE SVE OVO NAPRAVLJENO DA BI NEKO GURNUO PARE U DZEP a prica o razlozima je farsa...pa znaju oni i sami da ce ti motori brzo "pocrkati" ali to im mozda i odgovara...eto za dve godine nove nabavke..... Normalno je da je ovakva tema presla van granica motora....pogledajte oko sebe kako zivi i kuka narod.....ili mozda to neki nevide ? 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Novembar 20, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Caruga (a i ostali): ne mora da ga juri, moze da ga prati neko vreme. Policija je za razliku od huligana opremljena radio vezom, taj policajac na motoru nije pojedinac. Kao sto sam napisao ranije - samo ako postoji VOLJA od strane policije da se zaustave vozaci koji su predmet njihovog rada - zaustavice ih bez problema. Jedina nepoznanica je da li ta volja postoji. Kada bude prvih desetak zaustavljeno i odgovarajuce sankcionisano, ostali ce se brzo uzeti u pamet. Sem toga, ubedjen sam da ce se ovi K10 koristiti van grada, a za grad su tu one SM Aprilije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Novembar 20, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, jeste li glupi ili se pravite samo. Manijaci divljaju i policija umesto da ih spreci kupuje manijacke motore da i sama divlja i manijaci. Je li ogranicenje 50 po gradu i 80 van. Je li najveca dozvoljena brzina u zemlji 120 ili 130 po auto putu. Sta ce bilo koje vozilo koje ide brze na putu. Ukinuti registraciju i kada donese potvrdu iz servisa da je blokiran na 120 moze ponovo u saobracaj. Sledece godine, ili one tamo cemo voziti motore od 250 ks i 350 km/h, a panduri ce smanjiti brzinu na 40. Resenje je zabraniti uvoz bolida. Kome se juri na stazu. A vi samosvesni sto mIislite da ne manijacite vi nego neki drugi papucari sa tanguljama, pogledajte koliko ste puta dnevno u prekrsaju i nemoj da mislite da se vasih 80 po gradu ne racuna, a mojih 40 na zadnjem da. Svako ko sedne na savremen nekineski motor je u prekrsaju cim krene, a samo budala misli da nije, jer je pazljiv, dok neko drugi nije. 12 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Novembar 20, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, jeste li glupi ili se pravite samo. Manijaci divljaju i policija umesto da ih spreci kupuje manijacke motore da i sama divlja i manijaci. Je li ogranicenje 50 po gradu i 80 van. Je li najveca dozvoljena brzina u zemlji 120 ili 130 po auto putu. Sta ce bilo koje vozilo koje ide brze na putu. Ukinuti registraciju i kada donese potvrdu iz servisa da je blokiran na 120 moze ponovo u saobracaj. Sledece godine, ili one tamo cemo voziti motore od 250 ks i 350 km/h, a panduri ce smanjiti brzinu na 40. Resenje je zabraniti uvoz bolida. Kome se juri na stazu. A vi samosvesni sto mIislite da ne manijacite vi nego neki drugi papucari sa tanguljama, pogledajte koliko ste puta dnevno u prekrsaju i nemoj da mislite da se vasih 80 po gradu ne racuna, a mojih 40 na zadnjem da. Svako ko sedne na savremen nekineski motor je u prekrsaju cim krene, a samo budala misli da nije, jer je pazljiv, dok neko drugi nije. Svi mi pomalo gresimo jer smo ljudi Mozda sam i ja nekad zbzbzbzzz Svako sebi ponekad da malo oduska... Ali pravo je pitanje koliko?! Malo ljudi ce priznati da ga nekad ponese drustvo ili sl... A tebi svaka cast na javnom priznanju 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Novembar 20, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Evo nisam ni ja Licimer, javno priznajem da NAMERNO krsim neka saobracajna pravila koja veze nemaju sa bezbednoscu u saobracaju. Pitanje je samo gde je bezbedno po sebe i druge krsiti ta ili bilo koja druga pravila i u kojoj meri. Na primer na magistrali kroz grad (Kragujevac) je ogranicenje 50. Jes boli me uvo Ali u jednosmernoj ulici gde je osnovna skola i ogranicenje 30, nekad vozim 20. Jebiga ima male dece, 100 puta sam i ja tako iskakao slucajno pred vozilo koje jedva ukoci. Ne treba ovi Gikseri da jure obicne smrtnike. Nego DIVLJAKE. I meni je cool da vidim da neko tera na zadnji. Ako tera sam u pola 4 ujutru na praznom Brankovom mostu, pusti ga ko ga sisa, stici ce ga to samo kad tad. E a onaj koji vozi 80 u uskoj ulici sa osnovnom skolom... E taj je divljak... 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano Novembar 20, 2010 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Nasilnice! :D Salu na stranu, mislim da ovde nema coveka koji postuje neka pravila koja nemaju veze s mozgom. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Novembar 20, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nasilnice! :D Salu na stranu, mislim da ovde nema coveka koji postuje neka pravila koja nemaju veze s mozgom. Tako je Dzambo. Ali ne ubije svako od nas dete na pesackom prelazu vozeci na zadnjem tocku. E za one koji su latentne ubice su ovi presretaci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Novembar 20, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nisam ni ja Licimer, javno priznajem da NAMERNO krsim neka saobracajna pravila koja veze nemaju sa bezbednoscu u saobracaju. Pitanje je samo gde je bezbedno po sebe i druge krsiti ta ili bilo koja druga pravila i u kojoj meri. Na primer na magistrali kroz grad (Kragujevac) je ogranicenje 50. Jes boli me uvo Ali u jednosmernoj ulici gde je osnovna skola i ogranicenje 30, nekad vozim 20. Jebiga ima male dece, 100 puta sam i ja tako iskakao slucajno pred vozilo koje jedva ukoci. Ne treba ovi Gikseri da jure obicne smrtnike. Nego DIVLJAKE. I meni je cool da vidim da neko tera na zadnji. Ako tera sam u pola 4 ujutru na praznom Brankovom mostu, pusti ga ko ga sisa, stici ce ga to samo kad tad. E a onaj koji vozi 80 u uskoj ulici sa osnovnom skolom... E taj je divljak... To se zove slobodno tumacenje zakona. Tako neko misli da nije jako pijan, popio je samo 5 piva a bilo je situacija i sa 15. Zakon se postuje ili ne postuje. Kao trudnoca. Nema malo trudna. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Novembar 20, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Nasilnice! :D Salu na stranu, mislim da ovde nema coveka koji postuje neka pravila koja nemaju veze s mozgom. Tako je Dzambo. Ali ne ubije svako od nas dete na pesackom prelazu vozeci na zadnjem tocku. E za one koji su latentne ubice su ovi presretaci. Bravo Lalajko 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Novembar 20, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Evo nisam ni ja Licimer, javno priznajem da NAMERNO krsim neka saobracajna pravila koja veze nemaju sa bezbednoscu u saobracaju. Pitanje je samo gde je bezbedno po sebe i druge krsiti ta ili bilo koja druga pravila i u kojoj meri. Na primer na magistrali kroz grad (Kragujevac) je ogranicenje 50. Jes boli me uvo Ali u jednosmernoj ulici gde je osnovna skola i ogranicenje 30, nekad vozim 20. Jebiga ima male dece, 100 puta sam i ja tako iskakao slucajno pred vozilo koje jedva ukoci. Ne treba ovi Gikseri da jure obicne smrtnike. Nego DIVLJAKE. I meni je cool da vidim da neko tera na zadnji. Ako tera sam u pola 4 ujutru na praznom Brankovom mostu, pusti ga ko ga sisa, stici ce ga to samo kad tad. E a onaj koji vozi 80 u uskoj ulici sa osnovnom skolom... E taj je divljak... To se zove slobodno tumacenje zakona. Tako neko misli da nije jako pijan, popio je samo 5 piva a bilo je situacija i sa 15. Zakon se postuje ili ne postuje. Kao trudnoca. Nema malo trudna. Amin 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Novembar 20, 2010 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Ova tema ode u pogrešnom smeru, imao sam utisak da ovde treba komentarisati pretežno izbor motora za presretača u Beogradu kako je Rebić rekao a nedaj bože da nekome fali dlaka sa glave bio to policajac ili taj koji diže na zadnji danju i noću I jedan i drugi imaju podjednako vredan svoj život Takođe je primetno da ako voziš R-a odmah ideš u koš sa onima koji voze gologuze ribice bez kaciga i u atlet majicama, voziš brzo i praviš prekršaje što je totalna neistina. Tačno je da tih ima više na nekom R motoru nego na TA,AT i ostalim sokoćalima ali i tu ima logike itekako. To ne znači da neko na TA, AT, KLE ne pravi prekršaje. Ako bih sebe deklarisao kao R-aš odmah da kažem da nema problem sa Turbo policijom. U grad nikada ne idem motorom već kolima jer ja to ne smatram vožnjom, autoput opet ne koristim motorom jer je katastrofalno dosadno i ubitačno za sportske gume koje koristim. Tamo gde je put vijugav tu me ima ali opet po selima, naseljima idem veoma sporo a do 200 se stiže za 6sec sa tih 60 na sat ako zatreba. SM se koristi samo po putevima gde može neki pevac ili svinjče da izleti pa seljak da te tuži što si mu opleo pevca tako da presretača niotkuda tu nema. Ovi koji divljaju danju i noću brzo po gradu oni nemaju vremena da čitaju i komentarišu ove teme, verovatno jure one golgoguze cice da ih stave u neki Audi, Bmw etc 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 20, 2010 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ala ste se raspricali Ajd jos jednom da kazem GSX-R 1000 bice ISKLJUCIVO na autoputevima (ono sto rebic prica nema veze sa vezom, a on ionako non-stop lupeta tako da ga niko vise ne uzima za ozbiljno ) Strom-ovi za grad i magistalne Burgmani za grad A svi ovi koji misle da presretac ne moze da zaustavi nekog, neka pokusaju da pobegnu ovim tarabama od bmw (Lalajko nisam mislio na tvoj nego na policijski ) I ne kapiram cemu tolika rasprava da li treba ili ne treba da policija kupi ove ili one motore? Treba da im kupe jos ovoliko. Sto vise policije na motorima to je nama bolje. I kamo srece da su svi policijski motori ne obelezeni, plasili bi se vozaci automobila i tomos automatika misleci da je policija I da ponovim slobodno tockiranje i trakanje do proleca, a posle nemoj da vas je stamota kad vas i vasu ljutu masinu zaustavi skuter, jbg ljudi bolje voze od vas 11 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Novembar 20, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Alal Shejtane 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Novembar 20, 2010 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan A sada , zapevajmo složno svi , onu staru narodnu ... 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Novembar 20, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ee generacijo, eve ti plusic za post, a minusic za "bmw tarabu"(ne Lalajkovu, naravno)... pa.gotov si....sad ce da kazu da si i ti dobio posao u policiji! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 20, 2010 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ee generacijo, eve ti plusic za post, a minusic za "bmw tarabu"(ne Lalajkovu, naravno)... pa.gotov si....sad ce da kazu da si i ti dobio posao u policiji! Pazi kako je gosn ministar najavio povisice u policiji od 50%, mogao bi ja da se uniformisem, samo je hebu godine Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 20, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan danas sam ubeđen da sam video jednog al je više crveni trula višnja... idem od Ade ka gradu i snimim lika na Ru komplet opremi ali vozi vrlo lagano, ništa žuta ništa brzo između kola... ja mu priđem pogledam ono GSXR, lik u komplet beloj Dainese opremi (kombinezon kožni) i na leđima ferari ranac i bele daineze čizme.. ja se pridignem, ne vidim ništa kod kormana (kamere i sl.) lagano čovek ja lagano za njim... kad se otvori prostor između kola on se provuče al ništa sila ništa brzo... tako da sam ubeđen da sam video cica-macu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 20, 2010 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan danas sam ubeđen da sam video jednog al je više crveni trula višnja... idem od Ade ka gradu i snimim lika na Ru komplet opremi ali vozi vrlo lagano, ništa žuta ništa brzo između kola... ja mu priđem pogledam ono GSXR, lik u komplet beloj Dainese opremi (kombinezon kožni) i na leđima ferari ranac i bele daineze čizme.. ja se pridignem, ne vidim ništa kod kormana (kamere i sl.) lagano čovek ja lagano za njim... kad se otvori prostor između kola on se provuče al ništa sila ništa brzo... tako da sam ubeđen da sam video cica-macu Nisi video cica-macu, jer je otisla u Grcku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 20, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan navodno su svi u grčkoj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Preki 133 Napisano Novembar 20, 2010 50 years, 84 postova Lokacija: Vrachar-Beograd-SRBIJA Motocikl: uskoro, uskoro... Prijavi odgovor kao problematičan I ne kapiram cemu tolika rasprava da li treba ili ne treba da policija kupi ove ili one motore? Treba da im kupe jos ovoliko. Sto vise policije na motorima to je nama bolje. Pa kako...da bar opravdamo naziv policijske države...ako ništa drugo. Nemam ja problem sa time šta će oni da kupe i zabole me, mene samo interesuje da li zbog takvih tendera ja plaćam godišnje par miliona porez? I ne samo motora...Neka teraju šta im volja, hoću svoj integritet nazad. Neću da budem gradjanin drugog reda u sopstvenoj zemlji. Ne želim da me godina Roma ugrožava do te mere, da zbog toga nemogu normalno da vozim, a njihove šklopocije i taljige se tolerišu najstrašnije E, kad vidim marsovca sa R-om da zaustavi i isključi iz saobraćaja takve učesnike u saobraćaju, možda im nešto i poverujem..ovako..."mrka kapa...alpine su još na carini"... Drugim rečima, obećanje-ludom radovanje...nema ništa od toga. Tj., BIla jedna zemlja seljaka na brdovitom Balkanu... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Preki 133 Napisano Novembar 20, 2010 50 years, 84 postova Lokacija: Vrachar-Beograd-SRBIJA Motocikl: uskoro, uskoro... Prijavi odgovor kao problematičan ono sto rebic prica nema veze sa vezom, a on ionako non-stop lupeta tako da ga niko vise ne uzima za ozbiljno Tu te podržavam, Rebić je kolateralna šteta, Simke je glavni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Novembar 20, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan valjda ce osnovati nekakav moto klub ( plavi ) i organizirati neku žurkicu. još ce to dobro ispasti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mjoe 60 Napisano Novembar 21, 2010 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: NBG Motocikl: CB 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Kad su uspeli da raskantaju one neunistive Bembare, sta li ce od ovoga da naprave. A onima koji tvrde da panduri bolje voze od ostalih zato sto duze voze (prosecno u toku dana) i predju vecu kilometrazu. Ako voze po propisima (citaj kao babe) onda je totalno nebitno koliko dugo voze jer ne mogu da uvezbaju jurnjavu koja je presudna ako si presretac (pogotovu ako juris motor), vec ce da jako dobro uvezbaju da voze kao penzioneri. Jedino sto mi se svidja je sto ce ostali ucesnici u saobracaju vise da paze na motocikliste. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Novembar 21, 2010 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan ne kaže se K10 nego L0 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Novembar 21, 2010 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Kad su uspeli da raskantaju one neunistive Bembare, sta li ce od ovoga da naprave. A onima koji tvrde da panduri bolje voze od ostalih zato sto duze voze (prosecno u toku dana) i predju vecu kilometrazu. Ako voze po propisima (citaj kao babe) onda je totalno nebitno koliko dugo voze jer ne mogu da uvezbaju jurnjavu koja je presudna ako si presretac (pogotovu ako juris motor), vec ce da jako dobro uvezbaju da voze kao penzioneri. Jedino sto mi se svidja je sto ce ostali ucesnici u saobracaju vise da paze na motocikliste. Da to mi nije jasno da ako je neko policajac mora da bude sposobniji od nekoga ko to radi svaki dan npr 20 ili 30god ?? Seres neće da im pomogne u tome niti ovlašćeni Suzuki treneri. Kada bi mi neko rekao da policajci voze krug samo 5sec iza trenera na Seresu e tada bi rekao ovo su veoma sposobni momci i mogu svašta na tom motoru. Pa pogledajte naše šampione 8 sati Endurance Doha (ima tema pod moto trke)voze na 2min 10sec iza prvog vremena a pričamo o najboljem što je Srbija dala za taj motosport. Naravno javni drum nije trkalište ali ja tako merim sposobnost u tome koliko si sposoban da brzo i optimalno menjaš putanju i brzinu. Voleo bih da mogu da verujem ali sada mi je jako teško da poverujem da 8 GSXR ili 50 raznih motora koji cirkulišu beogradskim ulicama mogu da nauče vozače da promene svoju kulturu vožnje prema motociklistima jer na ovaj grad to je malo motora a 70% vozača sigurno ni ne zna za takvu policiju a pogotovo u trenutku manevra. Kao što je već rečeno GSXR će se verovatno pomeriti i čekati negde po bulevarima jer je suludo voziti taj motor po gradu. Takođe će verovatno ići na autoput ili neku magistralu. Kao što neko reče za sada nam nije jasno gde će da zadene olovče i papirče ili to cyber policiji možda ne treba Ovo L0 za razliku od K10 baš ne zvuči ali izgleda da je samo stvar navike Zamisli vozim L6 ali će to 2016 da legne na svoje 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...