Kiro 153 Napisano Novembar 25, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam kupio sebi nove čizme, ove idu na doboš. Kasnije cu postaviti slike svojih, nemam sada aparat. Čizme su dobre, a kostaju kao patike kod kineza. Stvarno nisu mnogo nošene, bukvalno nemaju ni jednu jedinu peckicu na sebi. Bolje su od novih jer su razgažene, namazane i ne smrde kao sto smrde ostale jeftine cizme. Nove kostaju 40e (sa popustom), ove kostaju 25e fixno. Ko ne vidi dobro ovo fixno, ili misli da ima smisla da čizme prodam ispod 25e, za njega su 30e, pa cu da spustim. Sada da eliminisem vecinu zainteresovanih, broj je 46. Čekamo nogatog junaka... 063/69-69-45, Nemanja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Novembar 25, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan pih..46..male Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 25, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Skijase molimo da ne zajebavaju nas koji mislimo da smo nogati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 852 Napisano Novembar 25, 2010 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako jos bude aktuelno javljam ti se u ponedeljak da ih probam. 46 cesto zna da mi bude i malo, zavisi od kalupa. Ajd odma da te pitam - oko kolko sati i gde (ako ne budu prodate) da ih probam, tek sam tad u Beogradu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 25, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Evo saljem ti PP. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Novembar 25, 2010 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Moze, ali da me castis i rolnom papirnog ubrusa, posto nosim br 42... Ne zameri na shali, i srecna prodaja!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Novembar 25, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan gde ce biti odrzana proba, da se i ja prijavim, nosim 47 ali mozda kalup ovo ono.....pa budu valjale.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 25, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan POsto me vise vas pitalo za lokaciju, nalazim se na granici Zarkovo/Cerak. Kuci sam uglavnom u vecernjim casovima, za blizi dogovor telefon. Malopre bio momak da proba, male mu. Ja sam stvarno mislio da imam veliko stopalo, al vi ljudi preteraste. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Novembar 25, 2010 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Pozz, malopre sam bio sa drugarom da proba, jesu mu male, al ja njega odavno ne racunam u ljude vise u mamute Inace sve pohvale za cizme ,kao nove su!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ika_Cagiva 20 Napisano Novembar 25, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cagiva Raptor 650ie.,MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kada mogu sutra da dodjem da probam-kupim cizme posto mislim da mi 46 sasvim odgovara. Inace i ja sam iz Beograda. Veliki pozdrav Ilija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Novembar 26, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Odose cizme kod naseg druga Ika_Cagiva. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...