jelenkop6 18 Napisano Novembar 25, 2010 U prolazu, 32 postova Lokacija: Prnjavor,Republika Srpska... Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima... Moze li mi ko od vas dati savjet sta da radim. Imam staru Yamahu,85 godiste,a problem je sto mi "pisa" gorivo na onaj odusak ispad karburatora.Povucem cok zakurblam i upali,prodjem par metara,i ugasi se,vratim cok opet zakurblam i nece.Neki kazu membrana u pitanju,pa ako je to zanima me dali to mogu sam da zamijenim,tj,jel puno komplikovano. PS.Ako ima ikakva tema o ovom motoru na forumu bio bih zahvalan da mi posaljete link,jer ja nisam uspio naci.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Novembar 25, 2010 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Ne poznajem taj tip motora konkretno, ali u principu, svi simptomi ukazuju na to da ti plovak u sholjici karba nije nashtelovan, ili da je zaglavio, ili ima neku falinku, ili... pa ti zbog toga preliva karb. A kada pocne da preliva karburator, motor "presisa", pa se zbog toga i ugasi A pod sauhom-cokom pali, verovatno kada je hladan, jer je masini tada i potrebna bogatija smesa goriva i vazduha. Dakle, po mom mishljenju, u pitanju je plovak, a ne membrana, tako da ces i kvar verovatno lakse otkloniti. Ako se iole razumes u mehaniku, na tom tipu motora kvar mozes otkloniti i sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jelenkop6 18 Napisano Novembar 25, 2010 U prolazu, 32 postova Lokacija: Prnjavor,Republika Srpska... Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savjetu otvoricu ga pa cu da vidim sta je u pitanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Novembar 25, 2010 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan RD125 je 2t... nema membranu... plovak ti zaglavljuje... otvori i ocisti ga celog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 25, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ili ti je propisala iglica za zatvaranje ili ti je plovak ,jedno od ta dva,mozda se nakupila prljavstina,mozda je iglica izgubila vrh pa vise nemoze da zatvori,mislim da cak imam za nju neku rezervnu, morasd da mi kazes tip karburatora, a mozda ti se i plovak izbusio,u svakom slucaju moras da otvoris da vidis sta je, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jelenkop6 18 Napisano Novembar 25, 2010 U prolazu, 32 postova Lokacija: Prnjavor,Republika Srpska... Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Uploaded with ImageShack.us To je moj motoric,star ko i ja stavio sam sliku cisto da se zna o kakvom je motoru rijec. Hvala svima i svaki je predlog dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...