aleksuzuki 650sv 629 Napisano Jul 25, 2019 Zainteresovan, 510 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Marek1987 je napisao: To mi takođe treba, treba kao leba ali nemam ni živaca ni alata ni vremena da se stime zajebavam.. Ako ima neki dobrovoljac da mi to odradi, plaćam pošteno! Ja ih imam na oba sv.a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jul 25, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, aleksuzuki 650sv je napisao: Ja ih imam na oba sv.a Kakvi su utisci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano Jul 25, 2019 Zainteresovan, 510 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Pa meni odgovara ja sam 175,gox ako si u zr ili dolazis sl mesec na skup u muzlju javi se pa mozes videti kako je kod mene . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jul 25, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u NS al bi mogao da se provozam na skup. Javim se. Baš da vidim i uporedim. Mislio da ce mi to pomoći i eventualno sedište da popunim tj dignem za nekih 2 cm, nemam pojma, samo razmisljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano Jul 25, 2019 Zainteresovan, 510 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Pozicje nogu su vise nazad nekao mi je lakse kad mjenjam i udobnije za dalju voznju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rodic_ru 46 Napisano Jul 25, 2019 U prolazu, 95 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Suzuki SV650, Honda VFR 800 Vtec. Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Marek1987 said: To sam i ja odmah primetio. Jesi ih ti stavljao? Gde si kupio? P.S. Ala živnu tema..! Nista ja nisam dirao, takav je stigao iz Italije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Jul 25, 2019 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 190 jebiga.. navikao sam se i ovako al neko rece da onaj djavo moze dobro da pomogne.Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rodic_ru 46 Napisano Jul 25, 2019 U prolazu, 95 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Suzuki SV650, Honda VFR 800 Vtec. Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam nikad vozio sa fabrickim tako da ne znam razliku. Inace visok sam 170cm pa komfora imam vise nego dovoljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano Jul 25, 2019 Zainteresovan, 510 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Ali je pun tih cuda ako neko nezeli da budzi ja sam zadovoljan sa mojim ali eto i ovo izgleda dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rodic_ru 46 Napisano Jul 25, 2019 U prolazu, 95 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Suzuki SV650, Honda VFR 800 Vtec. Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Jul 25, 2019 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Sad se pitam jesam li ja dobro razumeo.. da to sluzi višim ljudima da im noge budu manje savijene i da lakse menjaju brzine? Ali ako su mi fuzasteri vise pozadi zar mi nece biti noge jos savijenije...Ono sto mene nervira je sto da bih promenio brzinu na gore ne mogu samo da mrdnem stopalom na gore i elegantno promenim brzinu jer mi je poluga menjaca previsoko. Nego rad celim telom da bih dohvatio i pomerio polugu na gore. A zbog savijenosti nogu desava se da me uhvati i blag grč ali samo malo opruzim nogu pa prodje. Mada vise i ne obracam paznju na to..Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jul 25, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Zar poluga menjaca ne moze da se steluje da je podesis kako ti odgovara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jul 25, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Dva su polozaja moguca kod produzetka koji sam ja kupio, povisenje i spustanje komandi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jul 25, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, aleksuzuki 650sv je napisao: Pozicje nogu su vise nazad nekao mi je lakse kad mjenjam i udobnije za dalju voznju To tvoje je - podignute komande Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Jul 25, 2019 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Zar poluga menjaca ne moze da se steluje da je podesis kako ti odgovara?E ja ti to pojma nemam... Ali kad bi ta poluga mogla makar malo da se spusti ihaaaj! To bi dosta doprinelo udobnosti.Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jul 25, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Vidi. Ta ploča sto sam ja kupio a pretpostavljam i Alekova, pricam o ploči, može ići u 2 polozaja. Od odabranog polozaja zavisi dal ces podici ili spustiti komande. A ovaj drugi model-Rizoma ne znam kako funkcionise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6013 Napisano Jul 25, 2019 Drug član, 2780 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, Marek1987 je napisao: E ja ti to pojma nemam... Ali kad bi ta poluga mogla makar malo da se spusti ihaaaj! To bi dosta doprinelo udobnosti. Sent from my SM-J530F using Tapatalk Naravno da moze da se spusti, to je 3-4 min posla i dva kljuca 10. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano Jul 25, 2019 Zainteresovan, 510 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Tako je ali i ovako pozicja nogu odu malo nazad pa dobije bolji polozaj bar u mom slučaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Jul 25, 2019 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da moze da se spusti, to je 3-4 min posla i dva kljuca 10.Juhuuu! Ziveo sam u neznanju! Ekstra! Hvala!Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jul 25, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Vredi sto je tema ozivela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Jul 28, 2019 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde kupiti zadnji blatobran za SV 2003? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirko nemirko 31 Napisano Jul 28, 2019 U prolazu, 37 postova Lokacija: lazarevac Motocikl: cbr 1000f kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto je tema sv u sport delu foruma...sv je sve samo ne sport Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10595 Napisano Jul 28, 2019 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto nema 200ks i ne ide 300kmh onda nije sport? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jul 28, 2019 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Biker-Boy said: Zato sto nema 200ks i ne ide 300kmh onda nije sport? Nek si mu rekao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6013 Napisano Jul 28, 2019 Drug član, 2780 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, mirko nemirko je napisao: Zasto je tema sv u sport delu foruma...sv je sve samo ne sport Zato sto je tema o modelu SV650S. Gde ono S oznacava sport. Naravno, pise se o svim modelima, ali generalno ovaj model i jeste cisti sport, ako klasifikujemo. Ima heble na vilama, sport polozaj sedanja, a i na TTu ga ima. Cak je i vrlo popularan na trkama (small) twin i 90° twin. A i na stazama sa kratkim pravcima i ostrim promenama, ume ozbiljno da dere cistokrve R-ove. (Doduse, treba i dobar jahač, ali smo mi SVisti, poznati po tome, pogotovo kad je plavi u pitanju.) Malo se salim, ali je cinjenica da stvarno jeste klasican sport bike. Tako da je tema na pravom mestu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...