FJCharlie 2322 Napisano Maj 3, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan gde ima ona gumica-dihtung, što ide između anlasera i deklija!? da malo smanjin potrošnju ulja. zbog gumice ti troshi ulje? mozhe li neko pojashnjenje ovog fenomena? ozbiljan sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Maj 4, 2015 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, usere sve živo pored , al troši i na gumicama venrila, al to je već komplikovana operacija., finansijski, treba promeniti i dihtinge glave, a to verujem nije jeftino. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Maj 4, 2015 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Riknuo mi speed sensor, pinjon je dobar. Ako neko zna gde se moze nabaviti, ne daje mi se 100 dolara na ebayu, doduse za komplet traze toliko. a na kom principu radi? ja bi to probo da raskopam, možda ima neki hall senzor, pa možda može da se nakrpi od nečega. a možda je i samo neka zavojnica što broji impulse od magneta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Maj 4, 2015 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hall effect senzor sa 4 magneta unutra. Na svrider budze neki senzor sa tri izvoda i stave se 4 magneta na disk (noviji sv 8 magneta). http://www.svrider.com/forum/showthread.php?t=63588#/forumsite/20707/topics/63588 Probacu da ga otvorim, ali ako su namotaji tesko da mogu da nabudzim nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Maj 4, 2015 (promenjeno) Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan što!? ako su namotaji, nađeš neku špulnu od starog tranzistora! , al kako si siguran da je baš senzor!? da ti se nije otkačila neka žička!? edit: sad sam gledo šemu instalacije. senzor ima tri žičke. kanda je hallov senzor. raskopaj ti to lepo, pa rpobaj sa nekim, mislim da ima da se skine sa flopi diska, ili nekog starog cd diska. Promenio Maj 4, 2015 član Lug 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Maj 5, 2015 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zice i konektori su mi svi dobri, u stvari treba da proverim da nije na samom ulazu u senzor prekid, kao sto rikne na slusalicama. A instrument nisam znao kako da proverim, gledao sam neki klip na youtubeu za novijeg SV-a, 2 kontakta su plus i minus, treci je signal. Na tom klipu meri struju izmedju treceg i mase, kod mene je to drugacije, dosta je manja struja i nije 12V nego 6v. Ali drugaciji su i senzori. Kada brzo prespajam minus i taj signalni kazaljka se polako mrda tako da bih ipak rekao da je senzor. Moze da se proveri, samo moram opet da dizem prednji kraj motora, u svakom slucaju mi to ne gine... Evo ga video za test senzora na novijim SVovima: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maksimovic v2 5 Napisano Maj 15, 2015 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: knicanin Motocikl: sv650 Prijavi odgovor kao problematičan pitanje...jel moze na sv650 zadnja guma 170 sirine ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Maj 15, 2015 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Može, ali ti NE bih savetovao! Izgubices dosta na upravljivosti... A na izgledu dobiti skoro ništa! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 627 Napisano Maj 16, 2015 Zainteresovan, 507 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Moja guma zadnja je 170 i na jednom i na drugom i nemam problem meni deluje ok mada sve je stvar ukusa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Maj 16, 2015 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Neko primeti, a neko ne.... Zavisi kako se vozi! Nije to nista dramaticno ali ja primetim. Ako ima 170 gumu nek proba sam... Pa odluci! Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 160 Napisano Jun 15, 2015 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam stavio stock gume, 160 pozadi, odlicno se drzi nema porebe za 170+... Zna li neko oznaku lanca i lancanika, doslo vreme za menjanje, ja to nikada nisam pazario? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1594 Napisano Jun 15, 2015 Drug član, 804 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Nije to stvar ukusa, guma 170 trazi 5 inca felnu,a sv nosi 4,5. cak i tdm 900 ,fzs 600 fazer sa 5 coli felnama imaju 160 gumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Jun 17, 2015 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav narode, ja samo da se prijavim da pratim, postadoh ponosni vlasnik SeVerine N 2005.god. Za ovih nedelju dana ja kao malo dete! Seo sa Viraga 535 na SV i kao na raketu, no pu pu da je ne ureknem ima par sitnica, nadam se nista ozbiljno i evo i javno da se zahvalim RBobanu na konsultacijama. Svakako pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jun 22, 2015 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Bravo idanijel, brojke su brojke!!! Sent from my iPad using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Jun 25, 2015 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu... Pa ja uz moj dobio nazad 180.... sva sreca da je skoro za menjanje... bar po sredini.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 160 Napisano Jun 26, 2015 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, Potreban mi je poklopac obrtomera, hromiran i pinjon/puz za ocitavanje brzine, ili samo magnet u istom ako je moguce samo to nabaviti. Zna li neko gde ili ako ima ko od vas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7230 Napisano Jul 10, 2015 Drug član, 3015 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Napustih CB sektu, evo me sad ovde.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 627 Napisano Jul 10, 2015 Zainteresovan, 507 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Napustih CB sektu, evo me sad ovde.. sv.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10499 Napisano Jul 10, 2015 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke za pazar , masina je i jedno pitanjce za Hostaplera a i ostale SV-iste, da li i koliko izduvna grana zadnjeg cilindra greje vozacevo sediste, pogotovo u ovim vrelim danima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jul 10, 2015 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ne greje uopste... Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7230 Napisano Jul 11, 2015 Drug član, 3015 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ni malo. Sedište je hladno. Jedina razlika je što se na SVu greje ram, i u šorcu kad naslonim kolena na ram pude pec pec, al ne ko na auspuh već osetiš da je toplo. Sent from my GT-I9060 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10499 Napisano Jul 11, 2015 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan To me vrlo zanima posto sam na VFR-u imao stasan problem sa grejanjem u letnjim mesecima, znaci ono je bilo neizdrzivo, tamo se ram i sediste jako greju, i posle 100km letnje voznje jako pece dupe, zato se nadam da SV nema toliko izrazen problem kao VFR jer je on V4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 11, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ni malo. Sedište je hladno. Jedina razlika je što se na SVu greje ram, i u šorcu kad naslonim kolena na ram pude pec pec, al ne ko na auspuh već osetiš da je toplo. Sent from my GT-I9060 using Tapatalk Kolega mogu li neki prvi utisci narocito o agregatu i kocnicama? Vidim da se danas bandit 600 i sv mogu naci dosta povoljno. Posto nisam neki za visoke obrtaje mislim da bi mi V agregat legao u buducnosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7230 Napisano Jul 11, 2015 Drug član, 3015 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 'gregat je po meni njegova najsvetlija strana, sva snaga je na niskim obrtajima,ne treba očekivati R1 performanse, ipak on ima 72ks (na radilici, na točku verovatno i 10-15 manje) ali je neverovatno lagan, vuče jako dobro na malim obrtajima, koči motorom kao i svaki V2, ko je navikao na redna 4 biće mu čudno a mnogima i smeta, oće da krene da zabacuje dupe, mora malo da se stekne rutine.. motor se vozi "gasom", kad se zatvori gas koči ko da si zabo zadnju. Veoma malo troši, od 4-5.5L. (Ko ne veruje nek proba.). S ima duži prenos, na 5000rpm ide 108-110kmh, na 6000rpm 130kmh, na 7000rpm 150kmh. Mana je jedino mekana prednja vila. uz malko igranja sa prednjom vilom (tvrđe opruge, 15w ulje) stvarno je neverovatno okretan - što odma daje odgovor i za kočnice, koči dobro. Abarth_Maniac (cimer mi) je njegovog utego ko praćku, whitepower opruge, i spustio prednji most koji milimetar, motor menja pravac kao ni jedan koji sam probao. Svo ovo pisanije je nebitno. Ko se razmišlja dal da kupuje, a ne zna dal je za njega, ako je u NSu ili okolini nek navrati na kafu pa nek sedne da proba, džaba moje mudroseranje, dok guzica nije na motoru - nemo'š znati. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 11, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Meni se jako svidja naked verzija a video sam da 2003.+ godiste sa ubrizgavanjem ima za 2000-2500evra. Sto se tice kocenja motorom mislim da bih se lako privikao zato sto i gpz koci motorom osetno i koristim to non stop. Ponekad odvezem da ne pipnem kocnicu osim kada se zaustavljam da skrenem i sl. Na Sv-u sediste deluje dosta siroko, trebalo bi da je udoban Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...