srbac 2410 Napisano Octobar 18, 2012 Andragog, 4982 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima srafic za ispustanje ulja dole ili mora da se demontira stap ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Octobar 18, 2012 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan TOCRANK imas opruge kod mene mene... i to TVOJE!!! Uzmi ih kao da su TVOJE... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Octobar 18, 2012 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan TOCRANK imas opruge kod mene mene... i to TVOJE!!! Uzmi ih kao da su TVOJE... Zar nisi ti to ugradio u svog bivšeg SV-?! Ajde doturi ih do Zokija i Sandre ako možeš dolazi mi sestra u Subotu u Bdp! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mihajlo Bg 50 Napisano Octobar 20, 2012 U prolazu, 78 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: thundercat i sv650 Prijavi odgovor kao problematičan pozz ima li neko nosac zadnjeg kofera na prodaju a moze i sa koferom..? ili neki info gde ste kupili i koliko platili..to moze na PP da ne gusimo temu..tnx unapred.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2410 Napisano Octobar 22, 2012 Andragog, 4982 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me da li je neko od vas imao problem sa el,paljenjem?Meni se desava nekad da kada ukljucim kontakt,stisnem kvacilo i hocu da ga startujem on ne reaguje..Anlaser sam proveravao jos pred sezonu odlicno radi ne znam dali kabal prekida negde ili je do nekog releja,ne znam ni gde se cak nalazi relej na njemu. To mi se ne desava cesto,obicno kada ostavim motor da stoji malo duze ili na suncu ili kada se pregreje pa napravim pauzu jedno 15 minuta.Pritiskam dugme dok ne pocne da vergla i on posle radi normalno. Ako je neko imao slican problem i zna resenje neka napise Kod mene isto. Kad stisnem jako kvacilo onda pali. Stavljene su neke Haris silikonske rucice koje su dosta deblje od originalnih i malo nedostaje hod rucice kvacila. Mozda je i kod tebe slucaj. Pozzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mihajlo Bg 50 Napisano Octobar 22, 2012 U prolazu, 78 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: thundercat i sv650 Prijavi odgovor kao problematičan Da se zapljunem uclanio sam se u sektu SV 650 enduro Jel ovo islo fabricki ovako ili je nesto pravljeno?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Octobar 22, 2012 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Nije fabrički, a srbac te pali. Slika je odavde: http://www.motocorse.com/pd_main.php?mode=view&album=Special%2FSuzuki+SV650+Enduro+by+Gaspare+Momesso&pic=suzuki_sv650_enduro_1.jpg&start=0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Octobar 22, 2012 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo je ruzan, ali je laksi od vecine fabrickih endura i bila bi fora da odere nekog ktm-a na semaforu. Naravno sumnjam da bi vozio tako nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Octobar 23, 2012 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Derao sam cesto svakakve KTM-oVe sa SV-om ali nije bio ENDURO pa se NE racuna? TOCRANK stigle opruge? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Octobar 23, 2012 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne racuna se, zato sto si tada vozio sportski motor, bar to ce reci ktmovci A ovo je njihova kategorija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingN1 17 Napisano Octobar 24, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima neko na prodaju bocne plastike za Sv 650 2005g,ja dosta gledao al kod nas tesko da se nadje jediino na ebay u inostranstvu pa cak i tamo nema bas mnogo,a one donje ralice mi se ne svidjaju.Mozda neko ima ideju kako naci te plastike koje su prelepe na Sv-u. Hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Octobar 24, 2012 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan jesu li ovo ispravne dimenzije za ležajeve glave volana; 4705: 47 x 25 x 15mm i 5505: 55 x 30 x 17mm?, da ih pripremim za zamenu, pa da ne uzmem pogrešne. jel moguće da su oni koji su menjali ležajeve, zaboravili dimenzije-oznake? (mislim da bih i ja zaboravio ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
982026 4 Napisano Octobar 25, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Suzuki SV650s Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima neko na prodaju bocne plastike za Sv 650 2005g,ja dosta gledao al kod nas tesko da se nadje jediino na ebay u inostranstvu pa cak i tamo nema bas mnogo,a one donje ralice mi se ne svidjaju.Mozda neko ima ideju kako naci te plastike koje su prelepe na Sv-u. Hvala ! I ja trazim za moj sv, prva serija, te plastike. Nasao sam neke na e-bay ali trenutno ne mogu toliko da izdvojim para. Svakako javljam ako nesto cujem/vidim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Octobar 25, 2012 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moje duuugo prodavao, sad odjednom potraznja.... ako se misli na ovo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Octobar 25, 2012 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan pozz ima li neko nosac zadnjeg kofera na prodaju a moze i sa koferom..? ili neki info gde ste kupili i koliko platili..to moze na PP da ne gusimo temu..tnx unapred.. Ja sam imao givi-jev,dosta je cvrst i moze da se optereti,ali je mana sto je postavljen previsoko te zbog udara vetra ljulja volan.Cena 70e Sada imam sw-motech,jedva primetan ali nije za veliki teret.Cena 130e Pogledaj slike na predhodnim stranicama.pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingN1 17 Napisano Octobar 25, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moje duuugo prodavao, sad odjednom potraznja.... ako se misli na ovo! Da na to mislim samo je to za modele ispod 2003 godine tj.za starije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingN1 17 Napisano Octobar 25, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Na ebay-u sam našao po ceni od 159 evra iz Nemačke su , možda i nije mnogo kolko su ralice skupe u Luisu ali plus prevoz izlazi više Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
982026 4 Napisano Octobar 26, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Suzuki SV650s Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moje duuugo prodavao, sad odjednom potraznja.... ako se misli na ovo! Bas te! Znas li mozda kome si ih prodao, mozda bi covek izasao u susret za pravljenje kalupa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
982026 4 Napisano Octobar 26, 2012 U prolazu, 12 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Suzuki SV650s Prijavi odgovor kao problematičan Na ebay-u sam našao po ceni od 159 evra iz Nemačke su , možda i nije mnogo kolko su ralice skupe u Luisu ali plus prevoz izlazi više Bilo pre 10ak dana i za moj motor, ali komplet bio ~220e plus postarina plus farbanje. To je mnogo para Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingN1 17 Napisano Octobar 26, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Da li iko uopste ima te kalupe kod nas,za tako nesto bi uzeo dobru lovu, mada treba tu jos dosta toga osim kalupa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Octobar 27, 2012 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan imate ralicu za 50ak eura ko Brke,kako vam nije zao da prekrijete onako lep ram i V agregat 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Octobar 27, 2012 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan imate ralicu za 50ak eura ko Brke,kako vam nije zao da prekrijete onako lep ram i V agregat I meni je ta maska ruzna, ali o ukusima..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingN1 17 Napisano Octobar 27, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ralica ne svidja ali bih voleo da imam bocne plastike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko sv 4 Napisano Octobar 27, 2012 U prolazu, 42 postova Lokacija: Bač Motocikl: suzuki sv650s Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam licitiro te plastike za sv za prvu seriju,i nisam uspeo da ih dobijem,ali na prolece uzimam i pravim kalup,pa se onda cujemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Octobar 28, 2012 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan TOCRANK stigle opruge? Stigle, hvala ti što si ih pazio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...