Ivan_ZR 7 Napisano April 4, 2011 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan Njegova maska je drugacija. Ima pleksi preko sociva, a moja maska samo rupe za sociva... al' da, on ju je pravio http://cdn.bjbikers.com/images/imported/sN/Cf3wA_sdc17122.jpg/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rancic 6 Napisano April 4, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CBR1000F Dual Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja prijavim u druzinu. Danas kupio SV650N 1999. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano April 4, 2011 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao u SV klan !!! Makina ti mnogo lepo izgleda! Želim ti puno suvih i srećnih kilometara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano April 4, 2011 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Korekcija spiska: 1. MaRko 2. Ivan_ZR 3. RAmireZ 4. rboban 5. Lug 6. gio 7. stefan 8. Nucleus 9. to crank 10. SrdjanNS 11. maresv 12. sine 13. s.i.m.a 14. ZeljaYZF 14. majstor Pera 15. Rancic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano April 4, 2011 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao ti nama. Nego kad cemo se okupiti,krenula sezona,vredi je poceti na pravi nacin? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano April 4, 2011 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Inace, da sam znao pre nego sto sam pazario masku da ce me toliko kostati koliko me je kostala do sada, i da sam znao koliko cu zivaca izgubiti zbog je***og nosaca, ne bih ni krenuo da se zajebavam sa ovime. al' kad je sada vec pri kraju, mogu reci da mi se svidja Hvala Nucleusu na pomoci i najvise strpljenju da mi pojasni kako sta treba i gde. Drago mi je da si ovo ipak priveo kraju, izgleda super, verujem da je bilo tesko, ali sigurno da se trud isplatio. Jesi li resio kako ces farbati masku? Kombinacija plave i jos neke boje ili samo plava? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano April 4, 2011 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan @Nucleus, ne znam jos kako cu farbati. Da li one ispupcene delove u crno ili mozda u sivo. ili oko sociva u sivo, a gore u crno. Ali svakako sa plavim kombinujem. photoshop ce raditi ovih dana pa cu videti sta najbolje lezi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano April 4, 2011 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Photoshop je tata za dobre odluke. Ako želiš postavi nam opcije (slike) da vidimo šta si zamislio. Možda ti neko da dobar predlog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maresv 18 Napisano April 5, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja prijavim u druzinu. Danas kupio SV650N 1999. Neka je sa srecom ! Dobrodosao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maresv 18 Napisano April 5, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao ti nama. Nego kad cemo se okupiti,krenula sezona,vredi je poceti na pravi nacin? Red bi bio ! Predlazem kafanu "Semafor" na po neko pivo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rancic 6 Napisano April 5, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CBR1000F Dual Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na lepim zeljama ja sam ZA za svaku akciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano April 5, 2011 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao ti nama. Nego kad cemo se okupiti,krenula sezona,vredi je poceti na pravi nacin? Red bi bio ! Predlazem kafanu "Semafor" na po neko pivo ! Kad,a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki P 48 Napisano April 5, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: BG - Konjarnik Motocikl: yamaha xt125x na prodaju:) Prijavi odgovor kao problematičan Nisam jos postao vlasnik, ali cim prodam motor, zovem nekog od vas da ide sa mnom da gledamo neki SV! Pa posle da zalijemo:)) P.S. Dolazim i ja na okupljanje da izaberem boju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maresv 18 Napisano April 5, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao ti nama. Nego kad cemo se okupiti,krenula sezona,vredi je poceti na pravi nacin? Red bi bio ! Predlazem kafanu "Semafor" na po neko pivo ! Kad,a? Ljudi ajmo sad u nedelju-ja posto radim mogu od 16h pa nadalje ??? Ko je za ? Naravno svaka sugestija-svaki pametniji predlog se usvaja ! Sunday 4/10/2011 Plenty of sun High Temperature: 16°C RealFeel: 14°C Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano April 5, 2011 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan NIje los predlog,ja sam za 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maresv 18 Napisano April 5, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da se zbrojimo: 10 april Nedelja 16 h Kafana "Semafor" Vidikovacki venac 106 b 1. MaRko 2. maresv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano April 6, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan pit`o sam za sinhronizaciju, i danas uradih. stvarno drugačije radi, i puno bolje poteže. nekako glatkije kreće. mrzelo me da vatam aparat sa masnim rukama, ali onda bi tema bila za garažu, tako da sam klikn`o samo jednom da se vidi radionica, kad je već sve bilo gotovo. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano April 6, 2011 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Nisam u životu video čudniju radionicu! Da nisi stavio pogrešnu sliku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano April 6, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan nemam bolju, malo je nezgodno kad duva vetar il` pada kiša 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano April 6, 2011 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti čast! Boj ne bije... Ma, evo ti plusić za radionicu! Ma, nek ide život, evo ti i drugi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano April 10, 2011 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan još jedan od mene... a jel uzimaš struju sa bandere? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano April 10, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan još jedan od mene... a jel uzimaš struju sa bandere? da znaš da bi mog`o, kad je hladno da priključim grejalicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano April 12, 2011 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo resenje za nosac kofera,ko voli nek izvoli http://forum.svrider.com/showthread.php?t=78015 PS.Moje misljenje da samo treba staviti malo jace profile neko na gore postavljenom linku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano April 12, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Jako mi krhko i lomljivo deluje,a i ovo je za novi model Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProjectLord 55 Napisano April 13, 2011 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBRF4i, KLX650, TT600S Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, Da se javnem i ja! Postao sam ponosni vlasnik SV650s K2 pre 2-3 nedelje Za razliku od chopera, mog prethodnog motocikla, polozaj sedenja je... tako da se jos uvek navikavam (ucim kako da sedim pravilno ) Inace sa SV-om sam prezadovoljan, presao sam oko 1000km. Juce je pala tura od 300km (Bg-Prijepolje)sa jednom pissss-pauzom. Nisam se nimalo nazuljao ni zamorio. Motocikl ubrzava loodacki, 90% puta sam vozio 5-tom brzinom. U planu su manje modifikacije: oklop, slider-i, kofer a mozda i auspuh i vizir , ali otom-potom, kad se bude imalo para 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...